Prima banka - recenzie

maggie1978
5. mar 2022

Zdravim, chcela by som poprosiť o vaše skúsenosti s Prima bankou. Manželovi navrhla finančná poradkyňa refinancovať hypotéku,( momentálne máme vo VÚB), a teda by to riešil cez Prima banku, kde nám ponúkajú celkom ok podmienky. Nevieme sa rozhodnúť či do toho ísť, keďže nemáme nikoho v okolí kto má skúsenosti s Prima bankou, či sú potom dodržané podmienky,... atď. Vopred ďakujem za vaše recenzie.

Strana
z2
27. mar 2023

Prima banka
Dajte veľký pozor na nekalé praktiky PRIMA BANKY , neverte reklamám v médiách o účtoch, spotrebných úverov, hypotekárnych úverov.
Robia chyby na ústredí v Žiline na pobočkách v zmluvách, nemajú a nedávajú kontakty okrem infolinky kde Vám nevedia odpovedať na základné informácie pretože je tam fluktuácia zamestnancov pre šikanovanie.

27. mar 2023

Od Prima banky čo najďalej .......okradnúť,ošklbať, podvodníci..

28. mar 2023

@dwajne vlastná skúsenosť?

2. apr 2023

Najhoršia banka na Slovensku.
Od prima banky čo najďalej.
Arogantný a neschopný zamestnanci.

Autor odpoveď zmazal
2. apr 2023

@dwajne musíte mať strašnú skúsenosť, keď tak s nenávisťou pisete

Autor odpoveď zmazal
romanavaseckova
5. dec 2023

Prima banka najhoršia, úžernícka banka, za prekročenie limitu o 0,66 Eura pokuta vo výške 15 Eur. Zlodejská a úžernícka banka. Naletela som im na hypotéku akože s dobrými podmienkami, a teraz ma majú v hrsti. Po skončení fixácie úroky išli tento rok 2023 raketovou rýchlosťou hore. Dajte si pozor na Prima banku, sú to podvodníci a úžerníci, zlodeji.

6. dec 2023

@romanavaseckova vždy mate možnosť odísť,keď vám nukali nový úrok,mala ste 3mesiace možnosť zmeniť banku. Prečo ste to nevyužila? To prekročenie 0.66eur je v sadzobníku,že za nepovolené prekročenie účtu do mínusu ide na 5ty deň spoplatnená upomienka 15eur.

Strana
z2