Prima banka - recenzie
Zdravim, chcela by som poprosiť o vaše skúsenosti s Prima bankou. Manželovi navrhla finančná poradkyňa refinancovať hypotéku,( momentálne máme vo VÚB), a teda by to riešil cez Prima banku, kde nám ponúkajú celkom ok podmienky. Nevieme sa rozhodnúť či do toho ísť, keďže nemáme nikoho v okolí kto má skúsenosti s Prima bankou, či sú potom dodržané podmienky,... atď. Vopred ďakujem za vaše recenzie.
Od Prima banky čo najďalej .......okradnúť,ošklbať, podvodníci..
@dwajne vlastná skúsenosť?
Najhoršia banka na Slovensku.
Od prima banky čo najďalej.
Arogantný a neschopný zamestnanci.
@dwajne musíte mať strašnú skúsenosť, keď tak s nenávisťou pisete
Prima banka najhoršia, úžernícka banka, za prekročenie limitu o 0,66 Eura pokuta vo výške 15 Eur. Zlodejská a úžernícka banka. Naletela som im na hypotéku akože s dobrými podmienkami, a teraz ma majú v hrsti. Po skončení fixácie úroky išli tento rok 2023 raketovou rýchlosťou hore. Dajte si pozor na Prima banku, sú to podvodníci a úžerníci, zlodeji.
@romanavaseckova vždy mate možnosť odísť,keď vám nukali nový úrok,mala ste 3mesiace možnosť zmeniť banku. Prečo ste to nevyužila? To prekročenie 0.66eur je v sadzobníku,že za nepovolené prekročenie účtu do mínusu ide na 5ty deň spoplatnená upomienka 15eur.

Prima banka
Dajte veľký pozor na nekalé praktiky PRIMA BANKY , neverte reklamám v médiách o účtoch, spotrebných úverov, hypotekárnych úverov.
Robia chyby na ústredí v Žiline na pobočkách v zmluvách, nemajú a nedávajú kontakty okrem infolinky kde Vám nevedia odpovedať na základné informácie pretože je tam fluktuácia zamestnancov pre šikanovanie.