Prišiel niekomu energošek za teplo v máji?
Bože môj. Za pár € sa idete zblázniť. Ešte len tento týždeň ministerstvo rozhodlo, že vám ich vôbec udelí. Ešte nie sú ani vytlačené.
Bože môj. Za pár € sa idete zblázniť. Ešte len tento týždeň ministerstvo rozhodlo, že vám ich vôbec udelí. Ešte nie sú ani vytlačené.
@anonym_38b2c8 bože môj patrí inam ... čo na tom nerozumieš ? ľudia sú tak v prdeli ekonomicky že každá odrobinka im pomôže
pritom by stačilo inak viesť tento štát aby mali viac v čistom , normálne podmienky pre život a prácu ..všetko sa dá ked sa chce ale tu sa rieši len aby naši sa mali dobre
Mne neprisiel a ani nepride, kedze podla vsetkeho na tuto energopomoc uz nemam narok. Tak dufam, ze tentokrat tu pomoc dostanu naozaj ti, co ju potrebuju. A nie bohati ludia s mnozstvom nehnutelnosti. Mam znamych, co sa na socialnych sietach chvalili, ako dostali na vsetky byty co maju (nie jeden, ale niekolko) dostanu pomoc a tomuto statu sa ako ludia s milionmi len rehocu.
Áno keď som sama s dieťaťom za vlastny byt platim 320 mesačne + 40€elekt.a pracujem v škol.kuch.ÁNO IDEM SA ZA PÁR EUR ZBLÁZNIŤ!
Napríklad dnes som rešila cirkus 'mami prosím dnes idú kamaradky do cirkusu môžeme aj mi?,Čo myslíte aka bola moja odpoveď.Keď človek ma 10€ na deň aj menej je to hrúza.A potom že sa ideme za pár € zblázniť.Veď viem že nie sme sami v takejto situácii.
@anonym_38b2c8 no mne našich 140€ čo mi prišlo ,nepríde ako pár eur . Nechápem načo komentujes keď nemáš k čomu
@anonym_38b2c8 no mne našich 140€ čo mi prišlo ,nepríde ako pár eur . Nechápem načo komentujes keď nemáš k čomu
@parvinka0001 to vykurujes zimny stadion?
@parvinka0001 to vykurujes zimny stadion?
@natalka13 nie . Rodičia sú dvaja a im prišlo 110€
zatial nic, nemaju to do konca maja posielat?
@natalka13 nie . Rodičia sú dvaja a im prišlo 110€
@parvinka0001 musia strasne vela minut.
@michaela2605 bože, keď už si sa dočítala A, že nejaký energošek budú posielať, tak sa dočítaj aj B, a to kedy a prečo ešte neposielali. To fakt niektorí takto čakáte na pár eur?
@michaela2605 bože, keď už si sa dočítala A, že nejaký energošek budú posielať, tak sa dočítaj aj B, a to kedy a prečo ešte neposielali. To fakt niektorí takto čakáte na pár eur?
@sasa1310 klobúk dole neskutočne múúdra žena
@parvinka0001 musia strasne vela minut.
@natalka13 vôbec . Aj teraz nám doniesli vyúčtovanie a preplatok

ešte ich vôbec nezačali posielať