Prišiel už niekomu energošek v máji alebo júni?
Prisiel uz niekomu energosek v tomto obdobi? Overenie totiz nefunguje a neviem ci nam narok pokracuje lebo zas vsetko menili, tak ma zaujima len ci uz chodili tieto energosekt a nedostali sme, alebo este nema nikto. Dakujem
no poviem ti to takto..teraz v pondelok som našla energošek za obdobie január-marec a včera mi prišiel druhý za obdobie apríl-august, keďže tento mesiac v podstate končí druhý kvartál, tak to poslali takto a predpokladám, že potom príde posledný na obdobie september-december
no poviem ti to takto..teraz v pondelok som našla energošek za obdobie január-marec a včera mi prišiel druhý za obdobie apríl-august, keďže tento mesiac v podstate končí druhý kvartál, tak to poslali takto a predpokladám, že potom príde posledný na obdobie september-december
@zuzacka16 prisla ta ista suma?
prvy teda za 3 mesiace a dalsi ako pises, za 5, takze vyssi?
Nam nic, narok sme mali podla webu. Tak ja uz neviem 🤷
Nam nic, narok sme mali podla webu. Tak ja uz neviem 🤷
@anonym_f95fc8 ešte môže prísť, pozri že my tiež máme nárok a prišlo nám to až teraz..
@anonym_f95fc8 ešte môže prísť, pozri že my tiež máme nárok a prišlo nám to až teraz..
@zuzacka16 neprisiel ani prvy, v teplarenskej to pokaslali, ale teraz to dovybavovsli. Uz sa roznasa po meste, no nam zatial nic.
@zuzacka16 neprisiel ani prvy, v teplarenskej to pokaslali, ale teraz to dovybavovsli. Uz sa roznasa po meste, no nam zatial nic.
@anonym_f95fc8 čítaj vyššie, píšem že nám za obdobie január-marec prišiel až teraz v pondelok a včera na ďalšie obdobie, preto píšem že ešte vám to môže prísť
@mirka969 ani nám ešte neprišiel a máme pritom nárok. Druhá vlna distribúcie odštartovala v priebehu apríla.
Dôvodom, prečo šek mohol prísť neskôr alebo ešte neprišiel (až teraz v júni), je vraj veľké prehodnocovanie dát. Ministerstvo k 1. máju kompletne prehodnocovalo nároky domácností podľa údajov z registrov k 31. marcu. A keďže ide o milióny údajov a prepojovanie registrov s dodávateľmi, distribúcia do schránok prebieha postupne vo vlnách. Takže mnohým ľuďom obálky prichádzajú práve v týchto týždňoch🙂
kazdy den tato tema, aj zajtra napisete? ak si mala minule, tak je vysoka pravdepodobnost zeby si mala dostat aj teraz ....si myslim a teda tam zavisi stale aj od prijmov...
@anonym_80aa94 ked ti to tak strasne vadi tak preskoc temu . Zboznujem tieto anonymi co ani pod vlastnym menom nevedia napisat
@zuzacka16 dakujem chcela som hlavne vediet ci sa uz zacali rozposielat do schranok takze dakujem za info 😊
@mirka969 posli mi svoje údaje preverim
@kristian33 neda sa to teraz overit na stranke ministerstva nefunguje to
ešte nie
Otcovi prišlo vcera na moje meno, predtym mal 32 a teraz 51 za apríl-august.
@kristian33 neda sa to teraz overit na stranke ministerstva nefunguje to
@mirka969 ja s tým robím posli mi internú správu
@mirka969 my žijeme v podhorskej oblasti, ja na RD a už nám prišlo, že narok nemáme..
@anonym_80aa94 ked ti to tak strasne vadi tak preskoc temu . Zboznujem tieto anonymi co ani pod vlastnym menom nevedia napisat
@mirka969 kazdy den ta ista otazka
Nám prišli dva v prvých mesiacoch roka a teraz už nič, tak ani neviem či príde 🤣
@anonym_80aa94 kazdy den nejaky "mudry" anonym
@mirka969 tak ked mas prehlad, tak kazdy den citas tu istu otazku, aku si polozila 🙂
@anonym_80aa94 a budes rypat donekonecna 🤦♀️
@mirka969 a ty reagovat
@anonym_80aa94 pozerám vašu diskusiu alebo skôr z tvojej strany rýpanie, ale teda autorku nepoznám ale prečo by nemohla reagovať, keď je to JEJ založená téma? ty musíš mať ozaj nudný život..
@zuzacka16 rypanie> ty nevies co je rypanie, jedine co som napisala z ekazdy den ta ista otazka!!!!! ty mas nudny zivot ze si ju obranujes vacsina zijete asi na lazoch kde muzi makaju a vy len mudrujete na MK ...nic zle som nenapislaa len pravdu ze kazdy den ta ista otazka...ale chapem si z oravy mozno mas poorane deti v skole a ty sa nudis, beriem

kazdy den tato tema, aj zajtra napisete? ak si mala minule, tak je vysoka pravdepodobnost zeby si mala dostat aj teraz ....si myslim a teda tam zavisi stale aj od prijmov...