Prišiel vám už májový energošek?
7 až 10 dní, keď ich dostane pošta. A ta ich ešte nemá
nie, ešte ich ani pošta nespracováva
@patka06 asi majú veľa prace s kravinami typu dôchodková prognóza…
Prosím vás vie niekto podľa akého "kľúča" sa posielajú peniaze ohľadom energopomoci.?
Prosím vás vie niekto podľa akého "kľúča" sa posielajú peniaze ohľadom energopomoci.?
@anonym_067258 ani srnka netuší ...
@anonym_autor Nie, a ani ten predošlý. Vraj u nás nie je centrálne kúrenie, pričom je. Nemám nervy to riešiť.
Este ten predosly mame kdesi, nikomu sa nechcelo ist na postu kvoli 20€
nie
ja som zvedavá,či dostanem aspoň ten druhý,www.energopomoc nefunguje,neviem si skontrolovať nič.
Niektoré adresy majú nárok,iné nie,vraj nepripojené na centr.vykurovanie.Celé mesto má jedného dodávateľa 😂 neviem,či sa smiať alebo plakať
@anonym_autor nie ale tesim sa už lebo mi prídu 4 šeky za 4 bytu 🙂 som rád že štát pomáha aj nám čo nepotrebujeme
Mne ani jeden neprisiel a vyslo mi ze mam narok.
Ja citam majovy energosok ...
nie, podľa mňa to ešte len bude chodiť, dnes som natrafila na tento článok, viem že zdroj nie je moc objektívny, ale niečo na tom bude..
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/stat-rozhodo...
ja som zvedavá,či dostanem aspoň ten druhý,www.energopomoc nefunguje,neviem si skontrolovať nič.
Niektoré adresy majú nárok,iné nie,vraj nepripojené na centr.vykurovanie.Celé mesto má jedného dodávateľa 😂 neviem,či sa smiať alebo plakať
@rozculena riešiť s dodávateľom tepla je možné že dohlásil zlé údaje MH SR aj u nás bol taký problém ... potom sa ľuďom dodávateľ sám ospravedlnil
@rozculena riešiť s dodávateľom tepla je možné že dohlásil zlé údaje MH SR aj u nás bol taký problém ... potom sa ľuďom dodávateľ sám ospravedlnil
@mimaapeto prečítaj si ešte raz,čo som písala.
CELÉ MESTO je pripojené na TOHO ISTÉHO dodávateľa.
Aký vplyv majú údaje,keď ministerstvo tvrdí,že niektoré ulice nárok majú a iné nie lebo NIE SÚ PRIPOJENÉ
Dodávateľ niekoľkokrát zasielal údaje,čo od neho pýtali.Dokola to isté.
Ja citam majovy energosok ...
@anonym_ca0938 no to bude😂 pre niekoho po vyúčtovaní,ja už mám od včera a mám preplatok

nie