icon

V ktorej banke je najlacnejší účet bez podmienok?

bonnie2
6. mar 2018

Ahojte. Viete mi poradit v ktorej banke, nie internetovej, ake takej, ktora ma bezne dostupne pobocky, je najlacnejsi najvyhodnejsi ucet s najnizsimi poplatkami bez kadejakych podmienok ako je napr.povinny min.obrat, minimalny prijem na mesiac, min.obrat kartou apod.? Ucet pre jedneho cloveka nad 30 rokov. Dakujem

intDakujem

Strana
z3
bonnie2
autor
7. mar 2018

@jenny257 diky

rainee
7. mar 2018

Ja mám primabanku,mes.poplatok 3,90 ale každý mesiac mi vrátia za platby kartou cca 1,50 takže dá sa. Manžel má UniCredit a má zdarma,ale treba tuším min.400€ prijem

bonnie2
autor
7. mar 2018

@rainee rozhodla som sa pre prima banku teda aj ja.
Dakujem vsetkym za rady

manzanillaa
7. mar 2018

@bonnie2 ahoj,radi ta privitame na Mostovej😉

bonnie2
autor
7. mar 2018

@manzanillaa 🙂 dakujem 🙂

zuzanka.zuzu
7. mar 2018

@bonnie2 áno. sú tam požiadavky, ktoré spĺňam... nie som si istá ale zdá sa mi že mesačný príjem nad 1000e, na účte nad 10 000e v hotovosti, mesačné sporenie tuším nad 50e a pravidelný IB alebo trvalé príkazy alebo niečo s obratom na karte, ja už neviem. pozri si ich cenník.

manzanillaa
7. mar 2018

@bonnie2 kym pride karta cca 7 pracovnych dni, na pobocke vyberiete😉

mirkaaa80
8. mar 2018

@ibrunova ide o legislativny ucet- je to zo zakona ucet zadarmo a preto su tie limity na prijem- tiez urcene zakonom. Banka to rocne komtroluje a ak presiahnes limit, moze ti ucet zatvorit.

vroni
10. mar 2018

@bonnie2, uprimnu sustrast. Primabanka nie je banka, je to nocna mora o banke. Mozno najlacnejsia, ale aj najmizernejsia s akou som mala v zivote tu cest....

bonnie2
autor
10. mar 2018

@vroni preco myslis? Ved ja zas nic take nepotrebujem riesit.akurat nech mi tam pride vyplata, spravit par prevodov alebo trvaly prikaz a vybrat z bankomatu. Ved prestupit sa da vzdy...

vroni
10. mar 2018

@bonnie2, cim mam zacat? Prevodmi, ktore trvaju vecnost (aj vramci banky), idiotskym ebankingom, platobnou kartou, ktoru nie je problem hacknut cez net a to vsetko za ani nie rok existecie uctu? A este by som nebola hotova...

janaemmka
10. mar 2018

Ja mám mBank a som nadmieru spokojná. Poplatok za účet 0 eur, mesačná platba kartou 70 eur.

bonnie2
autor
10. mar 2018

@vroni no uvidim ako to bude fungovat...

minnie55
10. mar 2018

@vroni ja mam tiez ucet v Prima banke a nikdy som nemala problem s dlhymi prevodmi. V ramci banky je to okamzite, do inej banky max. 24 hodin. IB maju podla mna prehladny. Bankomaty na kazdom rohu. Manzel ma ucet vo VUB a ked chce mat ucet bez poplatku, musi splnit milion podmienok...v zivote by som si tam ucet neotvorila.

vierkadominik1
10. mar 2018

A co hovorite na raiffaizen?

bonnie2
autor
10. mar 2018

@minnie55 prave ze mne v prima b. Nabehli teraz peniaze hned po priamom ade. Hmes sms. Ib sa mi tiez l prehladny. Zas ja tam mebudem nechavat velke ciastky tak snad sa nemam coho .

minnie55
10. mar 2018

@bonnie2 urcite nie 🙂 Prima banka je v pohode, budes spokojna.

ave_eva
10. mar 2018

Určite Prima, bez problémov a ešte aj peniaze späť za platbu kartou

jenny257
10. mar 2018

@bonnie2 mne ked niekto s inou bankou posle prachy v nedelu tak v pondelok ich uz mam . A ked mi posle s tou inou bankou tak otazka par minut kym nabehnu takze ziadne dlhe prevody som este nezazila .

vroni
11. mar 2018

No zaujimave. Mne peniaze z uctu na ucet idu hodiny a nie par minut, cez vikend peniaze neposlu ani vnutrobankovo, takze v piatok poobede poslane peniaze sa objavia az v pondelok (vsetko vramci PB), peniaze z inej banky pridu principialne o den neskor do PB ako do inej banky a ich maniakalne, nevypnutelne posielanie miliona sms mi priserne lezie na nervy a to clovek musi mat nutne slovenske cislo, lebo inak s nim banka nekomunikuje (dobre, toto vacsine asi nevadi, mne ano). Mam aktivne ucty aj v Tatra banke (ano, je draha, ale ma aj moznost uctu zadarmo. Len treba dost penazi alebo vysoky plat) aj v sporitelni (tiez je moznost zadarmo) a obojo je uplne neporovnatelne, uz cakam ako kura na sopel, kedy mi skonci v Prime sporenie a som prec.

dapo
11. mar 2018

@vroni mozno si nejaky VIP klient 😂

vroni
11. mar 2018

@dapo, 😀 😀 😀 , no, ze vdaka!!!! Esteze inde VIP nie som 😀

prevenar
11. mar 2018

@bonnie2 FIO banka

anka32
Odpoveď bola odstránená
Strana