Výzva z Tatra banky na dokladovanie prostriedkov z úveru
Ahojte
Chcem sa poradit -mozno tu niekto je kto robi v banke a poradi mi ako postupovat . Som taka napalena ,ze keby teraz bola banka otvorena tak tam vletim a im poviem svoje ☹ Teraz ked deti zaspali som sa dostala k dnesnej poste ...otvorim dopis z Tatra banky a tam : Vyzva c.3 na dokladovanie prostriedkov z uveru ..bla bla bla a nakolko som nereagovala tak mi stahuju z uctu pokutu 30 eur !!! V 1 rade som ziadnu vyzvy 1 ani 2 nedostala ...pokial tom rozumiem jedna sa o nejake cestne prehlasenie ,ktore som mala napisat ,ze na co som peniaze z uveru pouzila - brali sme si uver na rekonstrukciu ...nie som uplne dementna tak keby som to bola vedela tak to trva asi 5 minut napisat taky papier a im odniest ,ale ani pri podpiovani uveru ani nijako som sa to nedozvedela az do dnesneho dna -ked uz mi ako pozeram aj stiahnli pokutu 30 eur !!!
To tak sa jedna s klientom ??? Vedia vyvolavat pre kazdu blbost a ponukat mi neviem co vsetko ,ale nemozu zavolat ,ze halo tak sme Vam poslali vyvu a nedostali ste nahodou ?Hrozi Vam pokuta ,alebo proste nieco ...otravuju s kazdou blbostou !!! Mam v Tatra 2 uvery 10 rokov -splacam na sekundu ani raz sa nestalo ,ze by som bola v minuse na ucte ...cela rodina mame u nich ucty ...mam 2 kreditne karty ... minule som si k staremu uveru dala ziadost o zrychlene splacanie zuctovali ma pokutu 110 eur ...k novsiemu uveru som si dala ziadost o mimoriadnu splatku ..zuctovali ma 110 eur za ziadost a pokutu 400 eur !!! Teraz mi poslali pokutu ,ze som nereagovala na vyzvu 1 a 2 ,ktoru som v zivote nedostala !!!! Pripada mi to taotalne zdieranie cloveka !!! Viem sa nejako proti tej pokute odvolat ?Alebo tam mam ist rovno za riaditelom >? Uz mam plne zuby toho ,ze mam stale nieco platit a ked oni by mali obetovat 1 telefonat a zavolat klientovi ...inak ten list neprisiel doporucene ,takze sa mohlo stat ,ze vyzva 1 a 2 sa stratili ,alebo niekto vybral zo schranky !!! Nehorazne nieco ...minule mi vsetky karty zablokovali ,lebo som vyberala z bankomatu ,ktory bol nejako poskodeny a z bezpecnostnych dovodov potom zablokovali kazdemu karty ...musela som ist osobne do banky pre novu kartu ...zuctovali ma 5 eur !!! Toto mozu???Nehovorim z,e platim za vedenie uctu a kreditky a proste len platim stale ....☹(( Pojdem do inej banky urcite !!!
my sme mali ten isty problem.v Tb my povedali ze to potrebuje Narodna banka,ci tie eniaze boli pouzite na to co sme ziadali.
@lilysk ja som odisla z TB do CSOB ... no jedno lepsie ako druhe 😒 Tu behacku s kartami ktoru popisujes som zazila takmer taku istu s csob ... teda aspon s rozdielom ze si neuctovali poplatok za vydanie novej kedze mi ju sami blokli ... ale raz sa im podarilo pri prvom vydani karty stratit pin, potom kartu a bola som bez karty dobrych par tydznov, dalsi raz si ma posielali medzi dvoma pobockami hore-dolu. katastrofa.
@meluela ja som teraz bola nedavno zase raz v uzase ,lebo som chcela ukoncit uver ...ze vyplatim cely dlznu sumu + 5 % pokuta ako je v zmluve ...dostala som 10 dovodov preco sa to neda a mam cakat do 10 mesiaca 2015 ,lebo vtedy mi konci fixacia 🙂) Na hlavu ...musim si najst niekoho kto sa v tom vyzna a nasmeruje ma spravnym smerom 🙂
Najhoršia banka na svete

@lilysk Ak ešte potrebujete poradiť kľudne mi napíšte IP