icon

Výzva z Tatra banky na dokladovanie prostriedkov z úveru

lilysk
29. nov 2013

Ahojte
Chcem sa poradit -mozno tu niekto je kto robi v banke a poradi mi ako postupovat . Som taka napalena ,ze keby teraz bola banka otvorena tak tam vletim a im poviem svoje ☹ Teraz ked deti zaspali som sa dostala k dnesnej poste ...otvorim dopis z Tatra banky a tam : Vyzva c.3 na dokladovanie prostriedkov z uveru ..bla bla bla a nakolko som nereagovala tak mi stahuju z uctu pokutu 30 eur !!! V 1 rade som ziadnu vyzvy 1 ani 2 nedostala ...pokial tom rozumiem jedna sa o nejake cestne prehlasenie ,ktore som mala napisat ,ze na co som peniaze z uveru pouzila - brali sme si uver na rekonstrukciu ...nie som uplne dementna tak keby som to bola vedela tak to trva asi 5 minut napisat taky papier a im odniest ,ale ani pri podpiovani uveru ani nijako som sa to nedozvedela az do dnesneho dna -ked uz mi ako pozeram aj stiahnli pokutu 30 eur !!!
To tak sa jedna s klientom ??? Vedia vyvolavat pre kazdu blbost a ponukat mi neviem co vsetko ,ale nemozu zavolat ,ze halo tak sme Vam poslali vyvu a nedostali ste nahodou ?Hrozi Vam pokuta ,alebo proste nieco ...otravuju s kazdou blbostou !!! Mam v Tatra 2 uvery 10 rokov -splacam na sekundu ani raz sa nestalo ,ze by som bola v minuse na ucte ...cela rodina mame u nich ucty ...mam 2 kreditne karty ... minule som si k staremu uveru dala ziadost o zrychlene splacanie zuctovali ma pokutu 110 eur ...k novsiemu uveru som si dala ziadost o mimoriadnu splatku ..zuctovali ma 110 eur za ziadost a pokutu 400 eur !!! Teraz mi poslali pokutu ,ze som nereagovala na vyzvu 1 a 2 ,ktoru som v zivote nedostala !!!! Pripada mi to taotalne zdieranie cloveka !!! Viem sa nejako proti tej pokute odvolat ?Alebo tam mam ist rovno za riaditelom >? Uz mam plne zuby toho ,ze mam stale nieco platit a ked oni by mali obetovat 1 telefonat a zavolat klientovi ...inak ten list neprisiel doporucene ,takze sa mohlo stat ,ze vyzva 1 a 2 sa stratili ,alebo niekto vybral zo schranky !!! Nehorazne nieco ...minule mi vsetky karty zablokovali ,lebo som vyberala z bankomatu ,ktory bol nejako poskodeny a z bezpecnostnych dovodov potom zablokovali kazdemu karty ...musela som ist osobne do banky pre novu kartu ...zuctovali ma 5 eur !!! Toto mozu???Nehovorim z,e platim za vedenie uctu a kreditky a proste len platim stale ....☹(( Pojdem do inej banky urcite !!!

Strana
z2
petruska89
18. feb 2014

@lilysk Ak ešte potrebujete poradiť kľudne mi napíšte IP

ivulienka111
15. apr 2014

my sme mali ten isty problem.v Tb my povedali ze to potrebuje Narodna banka,ci tie eniaze boli pouzite na to co sme ziadali.

meluela
19. máj 2014

@lilysk ja som odisla z TB do CSOB ... no jedno lepsie ako druhe 😒 Tu behacku s kartami ktoru popisujes som zazila takmer taku istu s csob ... teda aspon s rozdielom ze si neuctovali poplatok za vydanie novej kedze mi ju sami blokli ... ale raz sa im podarilo pri prvom vydani karty stratit pin, potom kartu a bola som bez karty dobrych par tydznov, dalsi raz si ma posielali medzi dvoma pobockami hore-dolu. katastrofa.

lilysk
autor
19. máj 2014

@meluela ja som teraz bola nedavno zase raz v uzase ,lebo som chcela ukoncit uver ...ze vyplatim cely dlznu sumu + 5 % pokuta ako je v zmluve ...dostala som 10 dovodov preco sa to neda a mam cakat do 10 mesiaca 2015 ,lebo vtedy mi konci fixacia 🙂) Na hlavu ...musim si najst niekoho kto sa v tom vyzna a nasmeruje ma spravnym smerom 🙂

kostinko
19. júl 2017

Najhoršia banka na svete

Strana
z2