icon

Zamietnutie úveru kvôli tipovaniu v SLSP?

sasulka1111
29. jan 2025

Zdravím chcem sa vás opýtať bola som ziadat o uver spolu z ručiteľom uver neschválili kvôli tomu že tam boli nepovolené transakcie kvôli tipovaniu . Platí to aj v iných bankách alebo len v sls ? Ďakujem za každú odpoveď
Pýtam sa či môžem ísť žiadat do druhej banky

Strana
z2
zuzik1407
3. feb 2025

@sasulka1111 tak možno záleží aj aké sumy stavis.u mňa to bolo Max 5€.... mesačne

miskaond
Autor odpoveď zmazal
gab1sol
7. feb 2025

@miskaond skús, ak budem vedieť poradiť/odpovedať, odpoviem. 😉

miskaond
Autor odpoveď zmazal
gab1sol
7. feb 2025

@miskaond je rok 2025, ak to bolo v roku 2023 a 2022 a len 5 dní, tak si nemyslím, že by to mal byť problém. Môže to ovplyvniť rating klienta, ale ak tam nie sú ďalšie negatívne okolnosti, podľa mňa to nebude problém. Aspoň, kým som ja bola schvaľovateľom, sledovali sme v tomto smere len posledných 12 mesiacov.

miskaond
Autor odpoveď zmazal
janulikt84
8. feb 2025

@miskaond ak je ukončená je to vporiadku...ale ako píšu vyššie môže to zhoršiť reiting...v úverom registrui sú tieto záznamy 5 rokov

miskaond
8. feb 2025

@janulikt84 ďakujem. Takze myslíš že hypotéku schvália bez problémov hej? Budeme žiadať v slsp

janulikt84
9. feb 2025

@miskaond ja niesom schvalovatel - potrebovala by som viac info - ale myslím ze Slsp je veľmi otvorena banka ....a aký je dôvod ze v Slsp chcete žiadať?

miskaond
Autor odpoveď zmazal
gab1sol
10. feb 2025

@miskaond môže sa stať, že reálne si bola v dlhu, ale banka to okamžite nestihla vyreportovať do úverového registra. Aj to sa mohlo stať.

miskaond
Autor odpoveď zmazal
gab1sol
10. feb 2025

@miskaond v tomto smere by to malo byť v poriadku, ale posledné slovo má schvaľovateľ, čo bude pracovať so všetkými údajmi, podkladmi, dokumentami…

patrikees
Autor odpoveď zmazal
sasulka1111
autor
21. feb 2025

@janulikt84 v 365 banke my schválili

Strana
z2