Rady na začiatok v tvorbe kabeliek: Stojí to za to?
Potrebujem poradiť do akej tvorby sa mám pustiť a či sa mi to vôbec oplatí chcela by som vedieť váš názor na tieto kabelky či sa mi ich oplatí vyrábať alebo nie ďakujem 😊
@anonym_b00dff ani nevieš rozmery kabelky a už súdis že tam nič nezmestis? 😊
@kolka94 zmestí sa mi do nej to čo píšem? Plus hľadám vodeodolnú, ktorá sa dá ľahko utrieť a zmestí sa mi do nej všetko čo som napísala.
@anonym_b00dff tak názor si cením ale neviem či je objektívny čo sa týka toho kam by si mohla vziať kabelku kľudne aj do práce nič na nej nieje žeby sa nedala používať každý deň 😁
@kolka94 za mna sa tato bezova kabelka hodi na leto k moru, na kupalisko, na dovolenku. do prace by som ju nenosila, hodi sa podla mna k volnocasovemu obleceniu. neviem po kolko by si ju chcela predavat ale v plazovych obchodikoch pri mori je takych kabeliek kopa za par eur. podla mna sa ti to neoplati ale ved vyskusaj.
@kolka94 za mna sa tato bezova kabelka hodi na leto k moru, na kupalisko, na dovolenku. do prace by som ju nenosila, hodi sa podla mna k volnocasovemu obleceniu. neviem po kolko by si ju chcela predavat ale v plazovych obchodikoch pri mori je takych kabeliek kopa za par eur. podla mna sa ti to neoplati ale ved vyskusaj.
@anonym_5cff63 áno za sedem eur na pláži kúpiš takú, v akcii. Inak za 12. Na dovolenku, ako jednorázová vec, čo vydrží dva týždne tam, možno áno. Inak by som to dala malej, nech sa s tým hrá na princezné.
Ja mám dve háčkované kabelky, jednu plážovú, zvnútra a jednu cross-body, ktorú nosievam napríklad na festivaly...páčia sa mi, ale sama by som si ich asi nekúpila, boli do daru, od kamošky, ktorá ich vyrába... ten rukasačik tu sa mi tiež páči, hocikam na prechádzku si ho viem predstaviť... ale teda trh je rozhodne presýtený a aby sa človek s týmto uchytil, musí priniesť niečo originálne, to tie kabelky, ktoré máš v bazáre pre mňa úplne nespĺňajú a na bežné nosenie si ich neviem predstaviť vôbec, mne by rozhodne chýbali priečinky, možno nejaké vrecko na zips a podšívka...
@maca1984 a aké by boli pre teba využiteľné? Ako taká kabelka musí vyzerať? 😊
@kolka94 zvol aj dobrú veľkosť, ideálne väčšia crossbody, takých je malo. Alebo si urob prieskum trhu, zameraj sa len na niektorý segment, pridaj nejakú inakosť, novinku.. to ich vyrábaš či chceš dovážať a predávať?
@kolka94 mne osobne sa tento štýl vôbec nepaci a podľa mna sa už ani nenosí, tým ta samozrejme nechcem uraziť, napr kabelky, čo máš v inzeráte by som nekúpila ani za 5€, prídu mi take detské.
@anonym_6c2c44 živnosť mám a nešlo mi o to sa zviditeľniť potrebovala som poradiť a vidieť či sú takéto typy žiadané 😊😉
@kolka94 nedavno tu bola jedna, co tiez podobne na to isla. Vola sa to skryta reklama.
@kolka94 zvol aj dobrú veľkosť, ideálne väčšia crossbody, takých je malo. Alebo si urob prieskum trhu, zameraj sa len na niektorý segment, pridaj nejakú inakosť, novinku.. to ich vyrábaš či chceš dovážať a predávať?
@anonym_10d2aa vyrábam a čo sledujem ľudí a ich kabelky niekedy si pripadám ako úchyl na kabelky 🤣 tak ľudia nosia vacsinou menšie aj dievčatá pod 20 nosia len maličké tak neviem pre ktoré sa rozhodnúť 😊
Keď ťa to baví, máš kvalitnú prácu, ponúkaj. Nájdu sa ľudia, ktorí si kúpia. Vôbec sa nemusíš trápiť či je to móda či nie. Niekomu sa páči háčkované, niekomu plast, inej koža.
@anonym_10d2aa vyrábam a čo sledujem ľudí a ich kabelky niekedy si pripadám ako úchyl na kabelky 🤣 tak ľudia nosia vacsinou menšie aj dievčatá pod 20 nosia len maličké tak neviem pre ktoré sa rozhodnúť 😊
@kolka94 mladé dievča pod 20 si ale väčšinou nekúpi handmade kabelku za 40-50€, je to mimo jej budget... musíš si zvoliť cieľovku
však si pozri sashe je tam neurekom pletenych kabeliek a neviem čoho ... momentálne sa nejak extra nepredavajú ani tie čo predtým šli super
@kolka94 veď si mi písala, že je vhodná do práce a všetko sa do nej zmestí.
ak chceš niečo v štýle materiálu ako je tá kabelka na foto , skús košíky na postielku
ja som velmi dlho zháňala niekoho kto to tvorí
ak chceš niečo v štýle materiálu ako je tá kabelka na foto , skús košíky na postielku
@minesasubu to je zaujímavý nápad ja som minule už premýšľala nad košom na prádlo 😉😊
@minesasubu a máš doma nejaký? Chcela by som vidieť foto ak môžem poprosiť 😉 nech si to viem predstaviť 😊
@janinah to tričko alebo kabelku by si brala? 😁
@kolka94 ved vyrabaj co chces. Takto si tu zhanat zakaznikov, nie je to uz trochu moc vlezle? Vsak chod po trhoch alebo po predajniach a ponukaj vyrobky na faktury. Alebo kopiruj ine vyrobky, ake len chces... Za chvilu uz budes vyskakovat aj z chladnicky.
@minesasubu a máš doma nejaký? Chcela by som vidieť foto ak môžem poprosiť 😉 nech si to viem predstaviť 😊
@kolka94 jeden na na stoličke , tam si odkladá veci
a koše na hračky je tiež fajn napad napriklad aj s menom
@kolka94 a ešte takýto máme
@kolka94 ved vyrabaj co chces. Takto si tu zhanat zakaznikov, nie je to uz trochu moc vlezle? Vsak chod po trhoch alebo po predajniach a ponukaj vyrobky na faktury. Alebo kopiruj ine vyrobky, ake len chces... Za chvilu uz budes vyskakovat aj z chladnicky.
@anonym_6c2c44 ale ja si žiadnych zákazníkov nenahanam ja som len chcela vedieť či by bol záujem o niečo také a aký majú ľudia vôbec názor na háčkované kabelky ale rozumiem že ti to tak môže pripadať je mi ľúto že to takto berieš ja som sem prišla len v dobrej viere že tu na modrom koníkovi sú ľudia čo maju pochopenie a radi mi poradia a povedia svoj názor a možno aj návrh čo by oni hľadali pri hackovanych veciach ako to práve urobila pani ktorej ďakujem za super nápad 😉😊
@kolka94 a ešte takýto máme
@minesasubu sú veľmi pekné ak sa môžem opýtať ešte aká bola cena? 😊 A uvítali by ste napríklad aj nejakú háčkovanú tasku na kočík? Možno kočík už nepoužívate ale aký názor by ste na to mali? 😊
mam doma teens, povedali ze prvá je babkovskaa druha je mimo farba, k nicomu sa nehodí. za mna ani jedna nie je moj styl.
teens hackovane nenosia, za kabelku viac ako 20 eur nedaju.
ja nosim len crossbody, kludne aj za 100 eur ale kožene.....
boom hackovanych tasiek bol pred x rokmi. teraz uz tie veci tak nefrcia. pozri si ceny na sashe, ale tam tie ceny su mnohe premrštené.....
sme v praci zeny od necelych 30 po necelych 50 rokov. ani jedna do práce tento styl nenosi 🙁 je mi luto.
pre mna tento štýl je na dovolenku. nie do práce.....
Doba Themu nepraje mnohým obchodníkom, kde ešte HM výrobcom. Už mám pocit, že každý by chcel byť influencer,zarábať sám na seba a nechodiť do bežnej práce,no čakať,že jeho výrobky budú všetci kupovať. Kabelky sú pekné na príležitostné nosenie,lebo údržba je určite náročná a určite pod 50e nebudú. Vzhľadom na súčasné platy si každý zváži,čo si kúpi. Ja napr.kupujem kabelky utieratelne a okolo50e,viac za kabelky nedám. Nech je to čo chce za značka.
HM výrobky sú aj dosť drahé,nech je to čokoľvek -ja tomu rozumiem, sama som háčkovala, pečiem, viem, čo to obnáša (aj to iba pre seba) a napriek tomu, by som skrátka určité veci nekúpila. Nie je za čo. Radšej si za peniaze navyše zájdem do divadla,či pôjdem na masáž. Detto šperky s kadecim.
Ženy, začnite chodiť normálne do práce,keď chcete ako tak zarobiť. Toto HM je tak na bočný príjem. Alebo ok, rozumiem, že vás to baví, chcete vyskúšať, ale nečakajte hneď zázraky.
@kolka94
Skôr deky do kočíkov by si mohla robiť a pelechy pre psíkov a mačky by boli veľmi pekné.Aj oblečenie pre psíkov.
Doba Themu nepraje mnohým obchodníkom, kde ešte HM výrobcom. Už mám pocit, že každý by chcel byť influencer,zarábať sám na seba a nechodiť do bežnej práce,no čakať,že jeho výrobky budú všetci kupovať. Kabelky sú pekné na príležitostné nosenie,lebo údržba je určite náročná a určite pod 50e nebudú. Vzhľadom na súčasné platy si každý zváži,čo si kúpi. Ja napr.kupujem kabelky utieratelne a okolo50e,viac za kabelky nedám. Nech je to čo chce za značka.
HM výrobky sú aj dosť drahé,nech je to čokoľvek -ja tomu rozumiem, sama som háčkovala, pečiem, viem, čo to obnáša (aj to iba pre seba) a napriek tomu, by som skrátka určité veci nekúpila. Nie je za čo. Radšej si za peniaze navyše zájdem do divadla,či pôjdem na masáž. Detto šperky s kadecim.
Ženy, začnite chodiť normálne do práce,keď chcete ako tak zarobiť. Toto HM je tak na bočný príjem. Alebo ok, rozumiem, že vás to baví, chcete vyskúšať, ale nečakajte hneď zázraky.
@anonym_0a36a6 tak je to pravda doba temu nás prevalcovala a čo sa týka práce som na materskej a momentálne sa ešte nechystám do práce a nemám problém to robiť aj popri zamestnaní ja som tu neprišla tieto kabelky predávať len zistiť názor ľudí a ich vkus 😉😊

@kolka94 a tu sa za reklamu plati. Takze ti islo iba o to sa zviditelnit. Dobry pokus, avsak, mas na to zivnost?