Nespokojnosť s lekárom, ako ďalej?
Mamičky, chcela by som sa s vami poradit,ako riesit lekara,s ktorym ste boli nespokojne. Vcera som bola so synom na detskej neurologii a pri nasom rozhovore sa mi "zhnusil". Bolo to kvoli tomu, ze ked som lekarovi povedala, ze syn ( 3 a pol rocny ) kaka do plienky, tak sa mi lekar otocil chrbtom a potichu povedal sestricke "decko sa boli vysrat" je toto normalne? Zo zaciatku som na lekarove otazky odpovedala jednou vetou a to lekar okomentoval sestricke "to je taka komunikacia" ked som potom zacala viac hovorit tak mna okomentoval sestricke "no aspon k niecomu sme sa dopatrali" u mna by take reci nemali lekarovi ani z ust vyjst a nie to tak este pred nami. Sme objednany na kontrolu,ale najradsej by som tam uz nesla a nasla si ineho lekara. Ako by ste to riesili vy?
@maggie2
@ywana
@suem baby,som velmi rada ze si tu mozem precitat rady a skusenosti od vas, dost mi to do buducna pomoze. Vo stvrtok som bola na ockovani s dcerou a len tak som spomenula detskej lekarke ze som taaak strasne nespokojna s lekarom a uviedla som jej dovody. Ona hned velmi ochotne zapla internet a nasla mi tam detskeho neurologa. Ale pre mna bohuzial dooost daleko. Kedze nemame auto tak rozhodne autobus nepripada v uvahu. Nam najblizsi neurolog je v Malackach, neviem presne kolko km, ale zo Skalice do Malaciek je urcite dobry kus. No a ked sa ma lekarka spytala, ci neurolog predpisal malemu lieky, povedala som ze ano, ze su to antidepresiva a ona sa ma spytala, ci ich uziva. 😅 povedala som ze NIE! 😅 Svoju odpoved som jej vysvetlila tym, ze mne sa zda byt maly normalny a len kvoli tomu, ze ako 3 a pol rocny musi kakat do plienky mu nebudem davat antidepresiva. Ze nie je jedine dieta ktore kaka do plienky, ze takych deti je vela a skor ci neskor sa nauci kakat aj na WC. Lekarka sa na mna usmiala a povedala, ze dobre. Je strasne mila a keby tie antidepresiva boli pre syna az tak potrebne, urcite by aj ona sama povedala, ze ich uzivat musi. No a na neurologii sa uz nikdy neukazem, mozem ho dlabat celeho MUDr.Ivanka. Len pre vystrahu ostatných mamičiek, aby si davali pozor na neurologa zo Skalice MUDr. Marian Ivanek, lebo sa nevie slusne spravat k pacientom.
@meggie2
@ywana
@suem
baby pisem pokracovanie. Dnes som bola u neurologa na kontrole. Isla so mnou aj mama,lebo sa poznaju 14 rokov. No ked mama povedala doktorovi ze som jej dcera a majy je jej vnuk, to bol lekar. Mily, prijemny, usmiaty...A hned sa mna lekar spytal,ci sme sa minule bavili o tom, ze som mamina dcera (povedal jej meno) ja som povedala,ze nie. Tak asi ten zrazu mily lekar sa k pacientom sprava podla znamosti 😒
@fidka79 je to pisane na krabicke na liekoch aj v letaciku. Ja som si tie lieky vybrala,lebo som nevedela co to je. Ked som doma zbadala ze antidepresiva, skoro ma slak trafil. Mal ich uzivat pred mesiacom,ale nedala som mu ich.Nechcela som malemu nejako ublizit-no nie ze ublizit,ale nechcela som ho utlmit. On je strasne zive, podla psychologicky hyperaktivny, uz som si na to zvykla 😀 tak si neviem predstavit,ze by nevystrajal.Len kvoli kakaniu mi to doslo take zbytocne.Mozno nie su silne, ale ajtak...

@jankajs ja sa nerozčuľujem, tak to skús tak urobiť a môžem Ti vopred povedať čo by Ti poisťovňa napísala: že dané nie je v ich kompetencii a máš sa obrátiť buď na riaditeľa zdravotníckeho zariadenia, alebo na ÚDZS. To je všetko.