Poradíte gynekológa na operáciu zrastených pyskov 15 ročného dievčaťa v Bratislave?

vajdajuraj
27. apr 2016

u 15 ročnej dcéry zistili zrastenie malých pyskov. Bude to treba riešiť operáciou. Má už niekto skúsenosť s takou operáciou? Viete mi poradiť v Bratislave vhodnú kliniku resp. chirurgického lekára / lekárku ?

dionyzka
27. apr 2016

pokial ja viem, tak detska gynekologia v bratislave je iba na kramaroch. skus tam popozerat.

charity
27. apr 2016

Preco by to mal riesit detsky gynekolog? Uz je vo veku na dospeleho gynekologa.

mojkamojka
27. apr 2016

charity lebo do 18 rokov detsky

pitik
27. apr 2016

Aj v Ruzinove je detska gynekologia. Mozem odporucat. Pisala som spravu.

maslenka47
27. apr 2016

@vajdajuraj Ty si robis dobry den? Vraj ze u 15rocnej ZISTILI? Kto oni? Frajeri, ktori sa ju pokusali pretiahnut?

Ty a jej matka ste boli celych 15 rokov slepi, ze ste na to prisli teraz? A ani ona sama si to nevsimla :x A ak jej to vzniklo v tomto veku, tak hygiena bude u vas asi 0 bodov 😝 Takyto problem je predsa vidiet volnym okom, na to netreba na to ziadneho odbornika, aby to zistoval. A ak uz teda, urcite vas vie nasmerovat na nejakeho opertera 😠

jankako
27. apr 2016

A bum.Vždy v akejkolvek otázke sa nájde niekto kto si na pýtajúcej sa osoby dobre zgustne a vynadá jej..typické.šak v pohode.
V prvom rade si to mala všimnúť za tie roky pediatrička.A prirastené malé pysky o velké určite nebránia v sexe..museli by byť zlepené velké dokopy.a to sa asi nedá.

seahorse27
27. apr 2016

15-rocnu uz ma riesit normalny gynekolog a nie detsky. Zrastene pysky u 15-rocnej? To som teda este nepocula...Nema tam byt nahodou 15-mesacnej?

loginexistuje
27. apr 2016

Treba ist tam kam patrite podla spadu /nas napr. na Antolskej nechceli vziat/ na Kramaroch/Ruzinove je to obdobne boli sme tam aj tam.

Ale aj tak si myslim ze tato tema je fejk lebo v 15 nastich uz toto problem nebyva kedze uz pracuju hormony.

Nech vas odosle ten kto jej tento problem diagnostikoval resp. klasicky cestou pediatra. 15 nast rocna nepotrebuje uz ani pritomnost rodica pri vysetreni /ako to vyzaduju u tych pod 15 nast/

sardinka335
27. apr 2016

Pediatrička si to mala všimnut?? A mama ju ako umyvala ked bola malička ? Len povrchovo? Ved to moje batola ma kolko krat krem v šuške a treba to vymyť vodou. 15 ročna ma uz zvyčajne aj menštruaciu o to skor by mala vediet, ze tam ,,dole,, niečo nesedi.
tu je o tom cela tema a mamička si to v šimla v utlom veku. Takze veru ruku do ohna by som nedala, ze to rodič zanedbal...

https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/synechia-zrastene-pysky-a-posvovy-vchod-u-dievcatiek-2/