icon

Kuchyňka pre chlapčeka?

minnie55
19. mar 2011

Nájde sa tu maminka, ktorej synček sa hrá s detskou kuchynkou ? Alebo je to podľa vás hračka len pre dievčatá ? ja som našla na nete jednu nádhernú kuchynku Tefal a rozmýšľam, že ju kúpim drobcovi, len nie som si istá, či to fakt nie je dievčenská hračka 😀

Strana
z2
gizmo22
19. mar 2011

Aj nasi maly dvaja maju kuchynku, no a co ..a dievca ked bude chcet auticko tak co jej vynadate ,ze na to nema pravo? 🙂 Este by bolo treba dokupit chlapcom ,malu pracku a zehliaci pult nech sa ucia...ze to nemusia len zeny robit :D

raduska12
19. mar 2011

Ja si myslím , že kuchynka pre chlapca vôbec , ale vôbec nie je zlá alebo len čisto dievčenská . Veď sa pozrime o roky dál a dál a je vic šéfkuchárov ako šéfkucháriek 😉

katrinka8
19. mar 2011

Podla mna zavisi od neho, ci by ho to bavilo. Ak mas znamych, co maju kuchynku, skus otestovat, aby si nekupovala zbytocne hracku, ktora Ti bude stat v kute zabudnuta. Ale to nesuvisi s tym, ze je to prave kuchynka a prave pre chlapca. To vzdy asi zavisi od dietatka, aka hracka ho bavi 😉 Ak je to vacsia investicia, asi by som najprv skusila otestovat, ak by sa dalo. A ak by ho to bavilo, hor sa do toho! 😀 Fantazii sa medze nekladu 😉

latvia
19. mar 2011

ak mu nekupis ruzovu s kvetinkami tak preco nie 😉

hamimami
21. mar 2011

kuchynka je vynikajuca hracka ako pre deivcatka tak pre chlapcov....ked ho to bavi tak mu to kludne kup, mozno z neho raz bude slavny sefkuchar 🙂 my tiez budeme kupovat kuchynku dcerke na narodky a tiez sme vybrali minitefal...myslim ze je to velmi vdacna hracka a vyuzijete ju dost dlho

melpomene
21. mar 2011

ahoj...jasne kup mu...my sme nasmu kupili na vianoce (nie Tefal ale inu) a to bola najvacsia radost a dodnes je...cely vecer chodil vzdychajuci blahom z darceka...je kompletne vybavena naradim, ma pec a mycku...no parada...ked varim, jeho kuchynka sa premiestni do kuchyne a varime obaja...a u kamosky sa zas vyhra s kocikom...tak sme mu ako nahradu za kocik zaobstarali nakupny vozik a teraz pred tym nez ideme varit chodime akoze na nakup, nakupime suroviny a mozme varit...velmi vdacne hracky 😉

dobromila
21. mar 2011

Náš starší približne od roka a pol do cca. 3 rokov dennodenne "varil" takmer od rána do večera 😀 Tak sme mladšiemu k prvým narodkám kúpili detskú kuchynku (samozrejme že v tom čase hlavne pre prvorodeného 😅 ) No a kupovala som to hlavne v nádeji, že keď otvorím zásuvku v kuchyni, tak tam nájdem varechy a už ich nebudem musieť hľadať kade-tade, že bude mať vlastné detské. Detto hrnce a pod.
No lenže ozajstné veci sú predsa len ozajstné, takže stále hľadám kuchynské náčinie. Ale s kuchynkou sa obaja prehrajú. Len im ju musím z času na čas na pár týždňov ukryť, aby potom znova mala pre nich čaro čohosi "nového" 🙂

janulkama
22. mar 2011

môj syn sa s kuchynkou hráva do malička a preto sme mu ju tiež kúpili..no a čo,veď to vidia u maminky v kuchyni,tak chce aj oni 🙂

jitkatatarova
24. mar 2011

A preco nie,ja mam 2 dievcata a radi sa hraju s chlapcenskymi hrackami,auticka,naradie atd a tak im ich kupujeme.Aspon budu vsestranne 🙂

lucka1987
24. mar 2011

urcite je to ok... aj moj mm sa hral s babikami (mam kopec foto dokazov) a je z neho uplne normalny chlap 😀 a ja som mala zas najoblubenejsiu hracku domcek s vojakmi... deti radi napodobnuju dospelych a ked teba uvidi v kuchini bude rad ked aj on sa moze akoby spravat dospelo a varit a tak... bude sa citit ako dospelak... myslim ze ho to len potesi

ivett1
24. mar 2011

súhlasím s mamičkami, môj synček sa hrá s kuchynkou aj riadikmi po staršej sestričke ...niekedy sa k nemu pridá aj ona a niekedy nie...práve včera večer mi "navaril" chutnú polievočku....no, a v škôlke je to úplne normálne...len v staršom veku sa mi zdá, že chlapci majú tendenciu skôr tú kuchynku rozobrať (u nás ju rozoberáme minimálne raz za deň...ale tiež ju skladáme, aby sme mohli niečo dobré uvariť... )...a okrem toho, tajne dúfam, že môjmu synčekovi, takýto pozitívny postoj k vareniu vydrží a neskôr bude rád a výborne variť aj pre svoju rodinku, ako jeho ocko 😉 😀

littledevil
24. mar 2011

kludne mu ju kup, moji chalani sa s nou super zahraju. Su to deti, tak neriesim, ci je to dievcenska alebo chlapcenska hracka, hlavne, ze sa zahraju. Starsi syn si dokonca v Draciku kupil golfac aj a babikou a hral sa s nim cele leto, teraz ho zaujimaju len rytieri a vojaci, takze je to v pohode. 🙂

ellit
24. mar 2011

Moj starsi Sebinko taaaaaaaaaaaaaak miluje kuchynku. v kazdom hrackarstve ked ju maju vylozenu, sa vyhraaaaa. Ja by som mu ju kupila, ale manzel sa namna pozera divne...no a co je na tom? ved kucharka ci kuchar.....nieje je to jedno? Ked chce dievca auto, kazdy jej ho kupi, ked chce chlapec nieco trosku ine...hned to ma byt divne? a prd makovy 😀
Moji maju plastovy domcek a stale sa Sebi hra, ze tam vari, ze ma obchod, alebo bar a stale mi nosi coca colu, kavu a tak. Takze kuchynku jednoznacne ANO 🙂

peinka
25. júl 2011

My sme malemu tiez kupili kuchynku nakolko mi stale vytahoval moje hrnce a varesky a varil so mnou, pokial to dieta bavi a zahra sa tak je to normalne. Taktiez ma svoje metly a vysavac tak preco ho torsku neucit od mala ked ma zaujem.

piacere
25. júl 2011

My sme malému cez víkend kúpili čajovú súpravu 😀 Kým do seba obrátil každú šálku, prešla pol hodina.... keby sme mali v byte miesto, neváham a kúpim mu kuchynku 😀 pretože najlepšie hračky sú hrnce, taniere, varechy, lyžičky....
Cca týždeň behá po byte s detským vysávačom (tiež "výsostne dievčenská hračka, heh 😀 ).... ešte s ničím sa tak nehral, ako s ním... odporúčam 😀 😀

alexandra
25. júl 2011

Existuje nieco viac sexi ako chlap, ktory vie dobre a stylovo varit? Tak ako sa to maju naucit? 😉
U nas neexistuju dievcenske a chlapcenske hracky, su to 'len' hracky. Takze dcera sa hra s transofmerom, ja sa prplem s pocitacom a syn nam k tomu uvari cajik... No, a nebud hrda na svojho syna! 😀

p.j.jacky
25. júl 2011

ahoj,kludne mu novu kuchynku kup.Ved mu spravis obrovsku radost.Ja mam dievcatko a ked bude chciet sadu nariadia pre chlapcekov,alebo auticko na dialkove ovladanie,kupim jej to... 😀 😀 😀

lucia20
3. aug 2011

ja si myslim, ze to mas uplne jedno a ak sa v nom vyvinie nejaky blizky vztah ku kuchyni, tka ti tvoja buduca nevesta bude ruky nohy bozkavat.

my mame tri dievky, mame asi 7 kocikov a milion babik vsetkych velkosti, ale neuveris mi, mojej strednej dcerke sme kupovali auta. ma tahace, ma 27 auticiek z filmu cars, s tymto motivom ma pyzamko, ruksaky, tricka, mikiny, tanieriky, pohare, no vsetko co ta napadne. a fici na tom podnes. minuly rok na vianoce dostala garaz... myslis, ze som sa zamyslala nad tym, ci ano alebo nie??? no nie. a vies preco? lebo pri autach a garazi stravila neskutocne dlhe hodiny a hrala sa s nimi a mala radost.... tak preco ju do niecoho nutit.... treba im dat, co chcu a co ich bavi. ony budu spokojni a ty budes mat chvilu klud a dobry pocit.

graceful9
3. aug 2011

myslím, že je to úplne v poriadku. môj partner sa v detstve hrával s bábikami od sestry a ja som bratovi stále kradla autíčka a žiadnu poruchu osobnosti ani pohlavia, orientácie a celkove niečoho nemáme,,,len smelo do toho, pokiaľ ho to baví, treba ho v tom podporovať 😉

lucineska1
4. aug 2011

můj tříletý bratranec dostal kuchyňku k vánocům, a zamiloval si jí, pořád vaří 🙂 takže se ničeho nebát a jít do ní

zuzin78
4. aug 2011

ahoj, kup mu ju, ved netreba od malicka rozdelovat veci na zenske a muzske. moja trojrocna dcerka sa hra s autickami, vlacikom. ma jednu babiku a o nu vobec nejavi zaujem. 😉

atreyu
4. aug 2011

Jééj jasné, že kúp 🙂 doma ti možno rastie nový Žídek 😵

veronika_pink
4. aug 2011

Veď sa ho opýtaj, či by vôbec o niečo také mal záujem, a uvidíš 🙂Ak sa mu tá predstava zapáči, kúp. Ak ho to nenadchcne, pravdepodobne to bude vyhodený peniaz. Darmo špekulujeme, malý nech sa vyjadrí 🙂

Strana
z2