Nečakané hračky
s cim sa vie vasa ratolest vyhrat co ale nie je hracka. u nasho 7mesacneho je to napr karimatka penova. hodim to nanho a mozem 10min varit. aky predmet co jie je hracka zabavi vase deti? jaj a este je schopny kukat 10min do pracky
Velmi chulostiva tema preto anonymne 😂😂😂
U nas DVDcka, psie voditko
Tiez jogamatka, ked bola mensia, teraz rozne misky, sitka a plastove nadoby, co mi vyrabuje v kuchyni zo skrinky a potom deka alebo latkove plienka, ktoru si natahuje na hlavu a bavi sa 😀
Všetko okrem hračiek 🙂
😊👍🏼 Vabnicka na diviaky, kľúče, kalkulačka 😁
Rolka toaletného papiera
Prázdna zatvaratelna krabička od čaju, kovová termoska, viečka z pohárov, krabica od vajec 😂
v trochu staršom veku lavor s hrubou múkou a varešky,naberačky
jedna dcéra milovala moje knihy Recepty zo života - zničila ich celkom súco....
ale jedna zas mala rada červenú obracačku - s tou chodila stále, ešte aj do postele....
pozerať do rúry - stačilo aby sa tam svietilo....a keď tam bol plech - že sa niečo pieklo - tak to bola ako rozprávka....
syn práááčka....najmä keď prala....
Kalkulacka,moja penazenka,peracnik s priehradkami-to ju zabavi aj na pol h,vkladat a vykladat ceruzky,vyberanie suflikov v kuchyni ..
V tomto veku moje dcérky fascinovali fľaše, závesna dekorácia, CD v obale.
Dcérka mala rada pospájané farebné spinky, bol to pre ňu "vláčik". Syna fascinovali rolky z toaletného papiera. 😁👶
Akurat davala Cibulkova storku, na rucicky a nozicky priviazala balony.
Hreben, elektricky kabel, sitko, varechy, plastove flase, puzdro na okuliare, pracka alebo akykolvek elektrospotrebic (ale jedine pracku ma na dosah), jablko alebo hruska, papierove vrckovky v krabicke dostal na prve narodeniny ako darcek. Blaznil sa s tym asi pol hodinu a to on nevydrzi pri nicom dlhsie ako 5 minut.
Ahojte mamicky..ja som dnes uplnou nahodou nasla na instagrame krasny profil s aktivitami pre deti - https://instagram.com/little_annnalisa?igshid=a...

Pet fľaša naplnená trochou tekutiny najlepšej farebnej