icon

Nečakané hračky

8. jan 2021

s cim sa vie vasa ratolest vyhrat co ale nie je hracka. u nasho 7mesacneho je to napr karimatka penova. hodim to nanho a mozem 10min varit. aky predmet co jie je hracka zabavi vase deti? jaj a este je schopny kukat 10min do pracky

patka06
8. jan 2021

Pet fľaša naplnená trochou tekutiny najlepšej farebnej

heidy222
8. jan 2021

Velmi chulostiva tema preto anonymne 😂😂😂

U nas DVDcka, psie voditko

tamvtme
8. jan 2021

Tiez jogamatka, ked bola mensia, teraz rozne misky, sitka a plastove nadoby, co mi vyrabuje v kuchyni zo skrinky a potom deka alebo latkove plienka, ktoru si natahuje na hlavu a bavi sa 😀

3petka
8. jan 2021

Všetko okrem hračiek 🙂

malinoismum
8. jan 2021

😊👍🏼 Vabnicka na diviaky, kľúče, kalkulačka 😁

zuzki1
8. jan 2021

Rolka toaletného papiera

karhu
8. jan 2021

náš v nákladnom autíčku vozí hubky na riad a pemzu(nič z toho ešte nebolo použité🙂)

zuzkablazejka
8. jan 2021

Prázdna zatvaratelna krabička od čaju, kovová termoska, viečka z pohárov, krabica od vajec 😂

janinah
8. jan 2021

v trochu staršom veku lavor s hrubou múkou a varešky,naberačky

deti95060810
8. jan 2021

jedna dcéra milovala moje knihy Recepty zo života - zničila ich celkom súco....
ale jedna zas mala rada červenú obracačku - s tou chodila stále, ešte aj do postele....

deti95060810
8. jan 2021

pozerať do rúry - stačilo aby sa tam svietilo....a keď tam bol plech - že sa niečo pieklo - tak to bola ako rozprávka....
syn práááčka....najmä keď prala....

simona92101
8. jan 2021

Kalkulacka,moja penazenka,peracnik s priehradkami-to ju zabavi aj na pol h,vkladat a vykladat ceruzky,vyberanie suflikov v kuchyni ..

basska_b
8. jan 2021

V tomto veku moje dcérky fascinovali fľaše, závesna dekorácia, CD v obale.

mijunik
8. jan 2021

Dcérka mala rada pospájané farebné spinky, bol to pre ňu "vláčik". Syna fascinovali rolky z toaletného papiera. 😁👶

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
nnnuuunnn
8. jan 2021

Akurat davala Cibulkova storku, na rucicky a nozicky priviazala balony.

andreatytler
9. jan 2021

Hreben, elektricky kabel, sitko, varechy, plastove flase, puzdro na okuliare, pracka alebo akykolvek elektrospotrebic (ale jedine pracku ma na dosah), jablko alebo hruska, papierove vrckovky v krabicke dostal na prve narodeniny ako darcek. Blaznil sa s tym asi pol hodinu a to on nevydrzi pri nicom dlhsie ako 5 minut.

aalex_520
23. jan 2021

Ahojte mamicky..ja som dnes uplnou nahodou nasla na instagrame krasny profil s aktivitami pre deti - https://instagram.com/little_annnalisa?igshid=a...