Oplatí sa trojkolka s vodiacou rúčkou v dvoch rokoch dieťaťa?
Ahojte mamuľky, mám ťažkú dilemu, ide leto a keďže malého odrážadlo baví asi tak 5 min. a v kočíku nechce už byť, uvažujeme o trojkolke. Lenže v sept. ide mať 2 roky a je pomerne vysoký (cez 92 cm), tak ma napadlo, či sa nám to vôbec oplatí. Pozitívom by bolo, že by som mohla aj ja sa pričiniť k tomu kam pôjdeme, nie len on :DD a negatívom, že ho to nebude baviť, poprípade či sa tam vôbec sprace.
(podotázka - ked je taký veľký, asi ho nenapracem do niečoho čo má tie zábrany pre malé deti, že?)
Poraďte, oplatí sa mi to, ak áno, tak akú, ak nie...tak v čom vidíte najväčší problém. Som hrozne nerozhodná.
Ďakujem Vám všetkým vopred čo mi napíšete.
@lubicakovac - neoplati. Ani ho tam nenatrepes, ani tam nebude chciet byt, plus bude mat na to pridlhe nohy 😉
naša v tom už v roku a pol nechcela sedieť, hrozne sa nudila... podľa mňa skôr nejaké odrážadlo alá bicykel bez pedálov.
zbytočne vyhodené peniaze
Neoplatí sa,kúp uz odrazadlo
zbytočnosť.... my sme využili minulý rok, tento rok sme to už vrátili kedže sme to mali požičané a to bude mať mala v auguste dva roky. od minuleho roka máme odrážadlo, motorku - to využívame a aj to už pomenej.
Už sa neoplatí 😉
Niektore trojkolky su pre vacsie deti a nietkore pre mensie. My sme tu nasu pouzivali dost dlho, a to velmi aktivne az kym mal maly 4 roky a 105 cm. My mame 15 minut pesky od nas obchod, 20 minut skolku, medzitym este postu a dve ihriska a lekarku. My sme vsade chodili s tou trojkolkou a ja som maleho tlacila ak nevladal alebo isiel velmi pomaly. Ak sme isli pesi tak sa stazoval ze ho bolia nohy, v golfaci sediet nechcel ale s tou trojkolkou sme presli kus sveta🙂). Ta nasa rucka bola v tvare T a tak som si na to zavesila aj ruksak, pripadne mensi nakup. Tiez odporucam trojkolku s gumenymi kolesami, nie plastovymi (tie su hlucne a nie pohodlne na zadok).
Neviem, akú máš trojkolku, ale môj 4-ročný sa stále rád nechá voziť v trojkolke s rúčkou, envadí mi to, ked sa ponáhlame, skôr dôljdeme, alebo ked zaspíme do škôlky, tak ho šupsnem na trojkolku a môžem letieť :D :D :D alebo ked ideme na dlhšiu prechádzku, beriem trojklolku, vzadu má malý košík, dám tam pitie, olovrant, a ked nevládze, alebo je unavený, ide na trojkolku....môj má 104 cm a 18 kg a nesie to v pohode.. mám aj 16-mesačného, ten sa na tom voziť ešte nechce, pretože práve objavil čaro chodenia :D :D :D
no, mi sme malickej kupili trojkolku ked mala rok a pol, dovtedy som tiez vahala, lebo nie je to najlacnejsia vec...a nedam nanu dopustit a to mame 2 roky a mesiac, a nasa mala nosi niektore tricka 104 😉 , teda je velka na svoj vek, ale co chcem, ked ma vysokych rodicov....v kociku uz nesedime skoro tristvrte roka a v trojkolke pekne posedi, a to mame este aj zabranu, nemusi mat, ale nevadi jej...do kosicka davame hracky na ihrisko, a ma aj tasticku, takze nenosime vonku nic ine....mame smart trike, cow- cierno biely 😎
takze je to na tebe...aj ja som vahala a uz sa v nej mohla davno vozit...
moje deti pouzivali trojkolku od 10 mesiacov do max. 2 rokov,takze by som uz nekupovala....
nie
urcite neoplati 😉
tiež myslím, že sa neoplatí, ak ti nevydrží na odrážadle, ani v kočíku, tak v tom tiež nie - možno prvé dva tri dni, kým nepomačká všetky tie gombíky, alebo neviem, čo všetko na nich zvykne upútať 😅 potom ti zase bude chcieť len behať a ty budeš mať jednu ruku zatrepanú rúčkou, druhú synčekom a ešte zopár rúk na nákup 😒
a čo tak rovno bicykel s vodiacou tyčou, zimu by ste nejako "prežili" a na budúce leto už môže fičať na tom
alebo kovovú trojkolku s tyčou (nie tie plastové braky, čo majú pedále vpredu)
nie, trojkolka s vodiacou rucko je nestastne riesena, dvojrocne dieta nedociahne na pedale a odrazat sa mu neda
podla mna tiez nie. my sme pouzivali trojkolku jednu sezonu od cca 10mes do 14mes. a tento rok som obe predala, podla mna je uz na nu velka (mala 2roky). ako nahradu dostala odrazadlo x-bike, a na moje prekvapenie ju velmi bavi a sikovne jazdi.

určite nekupovať-pokiaľ neplánuješ pre ďalšie dieťa....