Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
A uz mame stipceeeee 🙂 dakujeme 😉
ahoj, stipce aj kocky dorzaili, su paradne🙂 velka vdaka🙂
Ja uz mam tiez prichystane "hady" na odoslane, zajtra skocim na postu. Dufam, ze sa vam budu pacit🙂 Ponala som to hadoidne🙂 len neviem, ci sa mi to uplne podarilo....
A este som xcela, ze tie stvorceky latok maju v sebe zastrihnuty otvor, cez ktory sa "had" prevlieka. Robila som pokus narocnosti s mojim Matkom- a cim bol ten otvor vacsi, tym jednoduchsie mu to slo,,,, Tak som nevedela aky "level" narocnosti tomu mam dat.... tak som tie otvory nechala radcej mensie, ze ved zvacsit si to viete kazda, ale zmensit to uz nepojde.... Tak by som vas poprosila, aby ste si to mozno odskusali kym to date vasim detickam, viete ake maju sikovne prsteky... nech ich nahodou neodradi, ak by im to slo tazko.... Dakujem🙂
A este som vas xcela poprosit, asi mam v niektorom zozname pri adrese zle postove cislo-ono to sice dojde🙂 ale mam tam nakreslene z posty velke otazniky🙂 tak pre istotu spravne postove cislo : kezmarok = 060 01 . vdaka
Tak babenky ODOSLANE , budem rada ak date info o dodani 😀
My sme dostali dnes stipceky 🙂 DAKUJEME a mame uz nase tiene 😀 a sponky 😉 , takze sa to pekne rozrasta 😀 😀 😀
ahojte, tak ja mam doma zatial len spinky a dnes dosli stipce... 😉
ahojte mam odkaz od @svetlankat ze jej dosli aj stipce aj kocky, ze dakuje a ze malej sa pacia 😉
babenky, dneska strihám posledné kusy oblečka na babiku, ešte s botami sa potrápim a tento týždeň aj odošlem
ahojte dufam ze vam vsetkym dorazia uz zajtra ja som to poslala naraz tak dufam ze sa nikomu nestratilo
a aj nam dnes prisli kocky su perfektne a mali velky uspech starsia uz pismena ukladala ako chcela a ja som musela citat 🙂
Konečne aj naše dostrihane a povrecúškované. Akurát sa nám stratil jeden oriešok, naša sada je už načisto roztratená 😅 Hľadáme, kde to zmizlo, je to celkom pekná kôpka, tak tipujeme, že Adelka si kdesi uschovala "na horšie časy". Takže zajtra nepošlem, keď nenájdeme, pôjde manžel ešte dať ten jeden oriešok dorobiť.
A takto to bude vyzerať.
takto vyzerajú bábiky, stále mi na nich volačo nesedí, ale čím viac upravujem, tým je to horšie, takže nechám tak. v každom balíčku jedno telíčko, je to takto odfotené, aby ste videli komplet šatník. 😀 😀 😀
tváričku som nechala "prázdnu", prosím, každá si domaľujte očí a pusu. Nech nejsú chuderky škulavé, ak by som im to kreslila ja.
ja sa dnes hádam tiež dostanem k strihaniu, skúšky hotové a dnes nebude elektrina celé doobedie tak budem mať čas. ak malý dovolí. ked nie tak ked bude spať
Tak uz mame doma aj kocky 🙂 DAKUJEME ....takze zatial je to 4/16 😀
ahojte my uz mame kocky, stipce, spinky...Dakujem🙂
u nas sa vyroba tiez slube vyvija, hra je nakreslena, este muz musi vytlacit( len to mu uz 3 dni pripominam, stale sa cuduje naco mi to bude-typicky chlap) :D a ja zalaminovat. Kocky skoro pokreslene... a mozeme odoslat
@kvojtanikova vďaka veľká za kocky, takže si môžem uvariť čaj, cukríky deťom do pusy nech je ticho a kocky do ruky a mám veget 😀 , malinkej sa najviac páči hrkacia, tú stále vyhľadáva a hrká, ale pohrali sa obe pekne, takže máme tinka, mamka, čísla, zvieratká, dop. prostriedky a veci okolo nás ako série na kockách? inak klobúk dole že si to takto vymyslela kocky na hranie, farby, skladanie sérií, príbehy, hrkanie 😵
Baby ja budem az v piatok zalaminovane,cize posielam az v sobotu,alebo pondelok,skor sa nevyrabam 😒 Ale stale je to este maj 😅
@pusinqa hej, tak som to nejako planovala. Este mi potom napadlo ze s vacsimi detmi sa da hrat tak, ze maju najst napr. zviera na nejake pismeno , napr. "pohladaj nejake zvieratko, ktore sa zacina na O" - ovecka.
@kvojtanikova ty si to spisuj niekde na papier čo všetko sa s tým dá aké aktivity a neviem po skončení či @angika bude robiť album s fotkami aj popisom aktivít aby sme to aj vedeli ako to využiť všelijako, alebo keď mne poradíte kde a ako to urobiť a nahodiť album kľudne môžem aj ja urobiť a zozbierať fotky a komentáre a popisy aktivít a čo to rozvíja, nech to je pekne pokope pre všetkých, mne sa toto veľmi páči a som vďačná ozaj @angika za túto témičku a aktivitu 😵
@mima1311 aj nam uz dnes prisli tienove obrazky, ozaj su prekrasne, uz sa tesim, ako pride starsi syn zo skolky a bude priradovat, on take veci miluje. Malickej je to zatial jedno, ale presne ako pisala @pusinqa fascinuje ju vyberat ich z vrecuska a davat naspat🙂
a prisli nam uz aj stipce, tiez zatial davam iba Matejovi na hranie, ale vcera ho to zaujalo, v klude sme si pozreli so starym spravy, krpec potichucky sedel a cvakal🙂
uz mam aj ja kocky aj tienove obrazky...Juli spi tak vyskusame poobede..dakujem 😉
aj mne prišli včera kocky a dneska tieňové obrázky, tie mali super úspech, vďaka nim vieme aj nové zvieratko pomenovať 😀 😀 😀
zajtra posielam moje
Dakujeme za tienove obrazky, mala ich krasne poskladala. Ona sa vzdy tak tesi, ked nieco nove pride.
@pusinqa
@kvojtanikova
@blumka
@emily_666
@svetlankat jeeej baby sa tesim , ze sa tesite 😀 u nas je to zaujimavejsie ....hram sa zatial sama 😀 😀 😀 moj ma len 9 mesiacov , ale vsak dorastie , nie ?: tak mu to zatial mama ,, zabehne ,, 😝
Ahojte, no ja mam doma stipce, kocky este nie, ani tienove obrazky, ale dufam ze pridu 🙂 Momentalne s vyrobou trosku stagnujem kedze mame toho vela vela okolotavby domu, ale posnazim sa ozaj, nieco som po troske zase polepila.
Potom by som rada urobila ten albumcek, ked mi poposielate fotky. Tak zatial, papa....
Baby ja zajtra posielam, tak mi potom buduci tyzden dajte vediet ci vam to dorazilo.
aj nam prisli tienove obrazky a dcerka uz otestovala a je to super 🙂

Nam zatial nic :-/ ale hadam dojde 🙂