Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
@lumarque vsetko naj naj naj Maxovi
ahojte, ja som bola tyzden mimo siete, tak teraz kukam co ste to uz vsetko vytvorili. parada 🙂 doma uz mame spinky aj tienove obrazky a vraj nas minimalne dalsie 2 obalky uz cakaju. ja som dnes dovyrezavala taniere, zajtra sa chystam na postu. kazdemu som spravila 3 taniere > kvietok, geometricke tvary a motilyk/traktor. tie geometricke tvary su len vyrazane musite si ich "vytlacit" sami. to preto, aby vam zostali aj tie vyrezky, aby ste ich napr. mohli priradovat. A tie tvary mozu sikovnejsie deti aj obtahovat ako sablonu. My sme tie taniere vymalovavali kuskom spongie, ktoru Simi namacal do farieb na telo, stetcom mu to moc neslo.
@kvojtanikova ak este nie je neskoro, tak malo byt ŠIMON.
@frolunda fuuu prepac ale uz som ti to poslala, pozrela som sa do tvojho pasu a tam si mala Simon, tak reku nebudem cakat a poslem. Ale ostalo mi este zopar kociek, mozem ti to opravit alebo aj dorobit kocky este 2 aby si mala mamicka a šimonko.
A to plati aj pre ostatne baby, kto chce este 2 kocky, hlaste sa, viem este dorobit.
@emily_666 no baby už bábiku testovali, prvá vec čo aj menšiu už zaujala, ale skladať musím ja, ale povie si čo mám bábike dať, topánky hlavne musí mať 😀 , staršia skladala o dušu, musela som zo spodku dlhých šiat už aj náramok vystrihnúť sme na neho trblietku lepili, hodinky sme urobili a 2 mašle dorobili lebo z tých sú hotové malá aj veľká baba 😀
@kvojtanikova ahoj, ak mas este volne kocky, tak ja by som poprosila dorobit K a A, a budem tak mat Julinka. Dakujem
moje dve baby zatial najviac bavia tienove obrazky,to hlavne tu mladsiu, a potom stipcovanie na kruh..Terezka stipcuje cisla a potom Julinka prestipcuje farby 😀
@blumka ty mas JULIK takze ti musim dorobit N a A, nie K a A. Ale inak OK, este dnes to urobim a pravdepodobne zajtra poslem.
Dneska mi dosla filcova babika a prevliekacie stvorceky latky, uz sa neviem dockat kedy Borca dojde z jasli a vyskusame🙂 DAKUJEEM
@kvojtanikova jej jasne 😀 dobre ze si si vsimla 😉
Nam dnes prislo auticko 🙂 a stipce s pocitanim 😉 tesime sa , krabicka na aktivitka sa naplna 😀
@svetlankat nám dnes došli štipce a obrázky s číslami dokonca aj anglicky zozadu 😲 , ďakujeme, staršia už sa pekne učí 🙂
aj mne dnes dosli BABIKA A BUTTON SNAKE..dakujem..zajtra odskusame s detmi 😉
Baby aj ja hlasim doslo button snake a babika. Velmi sa pacia. miska pekne navlecie na gombik, som prekvapena a babika sa velmi paci
Baby ja zase musim ku babike dorobit ciapku 😀 , to bolo prve co sa ma mala spytala, ze kde ma ciapku, ze babika ide predsa vonku do obchodu kupit cukriky a potrebuje ciapku
@svetlankat nuž to ma tiež nenapadlo, sorry baby
Dnes nam dosla babika, cisla so stipcami a had. Zaujali vsetky, na pocudovanie hlavne mladsiu, ta nemohla z toho hada, vobec jej to sice neslo, ale ja som prestrkovala a ona potom posuvala na koniec, takze fajn. A ani som nevedela, ze na cisla budu aj v anglictine, super napad. U babiky najvaic zaujali maslicky 🙂
Baby, prave vypisujem obalky a nemam adresu lumarqe. Mozem poprosit? @lumarque
nám dnes prišli kartičky s číslami a štipce, malého kartičky zaujali ale hned ich lámal ☹ 😒 ja neviem čo to mám za kazisveta 😖 tak sú zatial všetky aktivity odložené. len kocky od @kvojtanikova sa mu páčia, papá ich 😕
@svetlankat dakujem
@nika.r je tam navod , napisany priamo na hre. dufam, ze bude zrozumitelny, ked nie, pytajte sa 🙂
ahojte baby velmi super tema a ste vsetky velke sikulky .. chcem vas niektoru poprosit ... neviem najst dobry podklad / torta, domcek, zahradka to aby ste vedeli co myslim / tej hry kde sa casti dorabaju plastelinou..
nemate to niektora?
dakujem
@svetlankat ja tiez budem ku babike dorabat veci...a asi dorobim aj dalsiu babiku, aby sa dievcata nebili o jednu. Julinku to velmi bavi, dnes obliekala dookola asi polhodinu...a inak som prekvapena ako sa zahrala aj s tym BUTTON SNAKE....to ju velmi bavilo navliekat.
inak, pre moje deti maju tie aktivity este vacsi zmysel..ony obidve maju jedno ocko prekryte okluzorom, takze pozeraju na svet tym horsim a napr. ten button snake alebo stipcovanie im da poriadnu namahu aby to spravne urobili...ale perfektne si namahaju a cvicia to ocko 🙂

Baby takze u nas su kocky uz hotove, aj ta podlozka, uz len , aby to konecne MM vytlacil, lpotom uz len zalaminovat. Dufam, ze to stihnem do toho konca maja,lebo stale zabudne. Ach jaj 😠
Inak u nas maju velky uspech tie tienove obrazky, maly ich ani schovat nechcel 🙂 Stipce som mu este radsej nedala, lebo je znamy nicitel stipcov 😀 ..