icon

Výmena vrecúškových aktivít

lumarque
26. máj 2012

Baby takze u nas su kocky uz hotove, aj ta podlozka, uz len , aby to konecne MM vytlacil, lpotom uz len zalaminovat. Dufam, ze to stihnem do toho konca maja,lebo stale zabudne. Ach jaj 😠
Inak u nas maju velky uspech tie tienove obrazky, maly ich ani schovat nechcel 🙂 Stipce som mu este radsej nedala, lebo je znamy nicitel stipcov 😀 ..

mima1311
26. máj 2012

@lumarque velmi sa tesim , ze sa aktivitka ujala 🙂 🙂 🙂

nika.r
26. máj 2012

@lumarque fiha, vyzera to zaujimavo, bude k tomu aj navod? 🙂

svetlankat
27. máj 2012

@lumarque vsetko naj naj naj Maxovi

emily_666
27. máj 2012

@lumarque dievča zlaté a tebe ako máme poslať, keď nemáme adresu??? visí mi doma obálečka pre teba 😀 😀 😀

mima1311
27. máj 2012

@emily_666 poslala som ti jej adresu , pisala mi ju do IP 😉 ...lumarque....

frolunda
27. máj 2012

ahojte, ja som bola tyzden mimo siete, tak teraz kukam co ste to uz vsetko vytvorili. parada 🙂 doma uz mame spinky aj tienove obrazky a vraj nas minimalne dalsie 2 obalky uz cakaju. ja som dnes dovyrezavala taniere, zajtra sa chystam na postu. kazdemu som spravila 3 taniere > kvietok, geometricke tvary a motilyk/traktor. tie geometricke tvary su len vyrazane musite si ich "vytlacit" sami. to preto, aby vam zostali aj tie vyrezky, aby ste ich napr. mohli priradovat. A tie tvary mozu sikovnejsie deti aj obtahovat ako sablonu. My sme tie taniere vymalovavali kuskom spongie, ktoru Simi namacal do farieb na telo, stetcom mu to moc neslo.

frolunda
27. máj 2012

@kvojtanikova ak este nie je neskoro, tak malo byt ŠIMON.

kvojtanikova
28. máj 2012

@frolunda fuuu prepac ale uz som ti to poslala, pozrela som sa do tvojho pasu a tam si mala Simon, tak reku nebudem cakat a poslem. Ale ostalo mi este zopar kociek, mozem ti to opravit alebo aj dorobit kocky este 2 aby si mala mamicka a šimonko.
A to plati aj pre ostatne baby, kto chce este 2 kocky, hlaste sa, viem este dorobit.

pusinqa
28. máj 2012

@emily_666 no baby už bábiku testovali, prvá vec čo aj menšiu už zaujala, ale skladať musím ja, ale povie si čo mám bábike dať, topánky hlavne musí mať 😀 , staršia skladala o dušu, musela som zo spodku dlhých šiat už aj náramok vystrihnúť sme na neho trblietku lepili, hodinky sme urobili a 2 mašle dorobili lebo z tých sú hotové malá aj veľká baba 😀

emily_666
28. máj 2012

@pusinqa no tak teda náramok na nenapadol, ale šikulky

blumka
28. máj 2012

@kvojtanikova ahoj, ak mas este volne kocky, tak ja by som poprosila dorobit K a A, a budem tak mat Julinka. Dakujem

moje dve baby zatial najviac bavia tienove obrazky,to hlavne tu mladsiu, a potom stipcovanie na kruh..Terezka stipcuje cisla a potom Julinka prestipcuje farby 😀

kvojtanikova
28. máj 2012

@blumka ty mas JULIK takze ti musim dorobit N a A, nie K a A. Ale inak OK, este dnes to urobim a pravdepodobne zajtra poslem.
Dneska mi dosla filcova babika a prevliekacie stvorceky latky, uz sa neviem dockat kedy Borca dojde z jasli a vyskusame🙂 DAKUJEEM

blumka
28. máj 2012

@kvojtanikova jej jasne 😀 dobre ze si si vsimla 😉

pusinqa
28. máj 2012

@emily_666 ty si šikulka toľko toho nastrihať no uff, krásne to je

emily_666
28. máj 2012

@pusinqa však som aj otlaky chytila 😀 😀 😀 😀

pusinqa
28. máj 2012

@emily_666 sa veru nečudujem, ale tak aspoň to stálo za to 😀

mima1311
28. máj 2012

Nam dnes prislo auticko 🙂 a stipce s pocitanim 😉 tesime sa , krabicka na aktivitka sa naplna 😀

pusinqa
28. máj 2012

@svetlankat nám dnes došli štipce a obrázky s číslami dokonca aj anglicky zozadu 😲 , ďakujeme, staršia už sa pekne učí 🙂

blumka
28. máj 2012

aj mne dnes dosli BABIKA A BUTTON SNAKE..dakujem..zajtra odskusame s detmi 😉

svetlankat
28. máj 2012

Baby aj ja hlasim doslo button snake a babika. Velmi sa pacia. miska pekne navlecie na gombik, som prekvapena a babika sa velmi paci

svetlankat
28. máj 2012

Baby ja zase musim ku babike dorobit ciapku 😀 , to bolo prve co sa ma mala spytala, ze kde ma ciapku, ze babika ide predsa vonku do obchodu kupit cukriky a potrebuje ciapku

emily_666
28. máj 2012

@svetlankat nuž to ma tiež nenapadlo, sorry baby

nika.r
28. máj 2012

Dnes nam dosla babika, cisla so stipcami a had. Zaujali vsetky, na pocudovanie hlavne mladsiu, ta nemohla z toho hada, vobec jej to sice neslo, ale ja som prestrkovala a ona potom posuvala na koniec, takze fajn. A ani som nevedela, ze na cisla budu aj v anglictine, super napad. U babiky najvaic zaujali maslicky 🙂

Baby, prave vypisujem obalky a nemam adresu lumarqe. Mozem poprosit? @lumarque

nika.r
28. máj 2012

A nemam ani adresu @mamusia

nanulik
28. máj 2012

nám dnes prišli kartičky s číslami a štipce, malého kartičky zaujali ale hned ich lámal ☹ 😒 ja neviem čo to mám za kazisveta 😖 tak sú zatial všetky aktivity odložené. len kocky od @kvojtanikova sa mu páčia, papá ich 😕

lumarque
29. máj 2012

@nanulik no pozname aj my... zato mu niektore aktivity dam- konkretne stipce( jeho specialitka), az ked bude trosku vacsi kazisvet.:D, nech si ich nepokazi hned.

lumarque
29. máj 2012

@svetlankat dakujem

@nika.r je tam navod , napisany priamo na hre. dufam, ze bude zrozumitelny, ked nie, pytajte sa 🙂

nelinka79
29. máj 2012

ahojte baby velmi super tema a ste vsetky velke sikulky .. chcem vas niektoru poprosit ... neviem najst dobry podklad / torta, domcek, zahradka to aby ste vedeli co myslim / tej hry kde sa casti dorabaju plastelinou..
nemate to niektora?
dakujem

blumka
29. máj 2012

@svetlankat ja tiez budem ku babike dorabat veci...a asi dorobim aj dalsiu babiku, aby sa dievcata nebili o jednu. Julinku to velmi bavi, dnes obliekala dookola asi polhodinu...a inak som prekvapena ako sa zahrala aj s tym BUTTON SNAKE....to ju velmi bavilo navliekat.
inak, pre moje deti maju tie aktivity este vacsi zmysel..ony obidve maju jedno ocko prekryte okluzorom, takze pozeraju na svet tym horsim a napr. ten button snake alebo stipcovanie im da poriadnu namahu aby to spravne urobili...ale perfektne si namahaju a cvicia to ocko 🙂