Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
@angika ahoj, prosím ťa, rada by som zmenila tému, čo budem robiť, urobím radšej také filcové bábiky, niečo na tento spôsob :
http://olcasvrckova.blogspot.com/2012/03/busy-b...
možno pre chlapčekov by bolo lepšie také autička, čo poviete, baby?
@emily_666 nie, ved este do 30.4. cakame ci sa niekto este prihlasi, potom to uzavrieme, napiseme si kto presne co, aj info o menach (pre kvojtanikovu na kocky), pohlavie atd... nech vsetko vieme a pootm si dame termin ukoncenia.. ja este tiez nemam material. A skade si objednavala filc?
caute zienky, zijete? nieco nove, nejake napady? tak este pockame teda do 30.4. a dohodneme sa ako dalej 🙂
@angika ok, ja si tiez myslim ze do toho 30.4. este mozeme pockat a potom sa to rozbehne. Ja som si uz zohnala peciatky, takze na mojich kockach budu pismena zo slova MAMKA, pismena z mena dietata, cisla 1-5, zvieratka, dopravne prostriedky a "veci okolo nas" - mesiac, hviezda, kvietok...
@angika ja asi by som tiež zmenila na tie farby a spinky čo si dávala link sa mi to tiež veľmi páčilo a keď to nikto nebude robiť asi by sa mi to aj viac hodilo že nemusím so šnúrkami špekulovať čo tu zoženiem už len zistím či laminujú keď nie dáky podobný materiál v papiernictve splaším
baby este som rozmyslala co by deticky zabavilo a napriklad moja Borca sa hrozne rada hra so zipsami/snurkami/cvokmi... tak ak by sa do toho pustila nejaka sikovna krajcirka co by vedela usit taky obdlznik na ktorom by boli nejake "zapinatka" tak to by bolo super.
@pusinqa ok tak aj Teba zmenim
@kvojtanikova veru take zapinatka su super... lebo napr. http://www.nomiland.sk/Shop/Didakticke-hry---Di... toto sa da kupit, no ale stoji to 15 evri...
Baby material sice este nemam kupeny, ale kupila som si dnes tie sacky na uzatvaranie 🙂 Maju v Tescu, aj po 15 kusov 🙂
Ahojte, tak je 30.4. vecer, myslim ze to uzavrieme... 🙂
Vypada to teda takto:
@blumka palicky s obrazkami - puzzle, @kvojtanikova papierove kocky, @pusinqa farbne papieriky so spinkami, @svetlankat štipcovanie - priradovanie čísel k obrázkom, @hannah78 štipcovanie - kruh s tvarmi a farbami a číslami, @mima131 tieňové obrázky, @nika.r zvieratka v rôznych velkostiach plus čo jedia, @janea
button snake, @nanulik zvieratká a mláďatká - kartičky, @mamusia press here book, @frolunda taniere, @angika hmatove pexeso, @emily_666 filcova babika (auticko), @zuzzka1 dúha, @lumarque plastelinova hra
Je nas 15, poprosim vsetky aby ste mi co najskor potvrdili ze do toho urcite idete, plus kto mi este neposlal - poslite mi udaje do IP: meno, adresa, mail, ci mate dievcatko, chlapceka (kvoli filcovej babike alebo auticku) a meno dietata na 5 pismen (to chce dat @kvojtanikova na papierove kocky).
A este skusme spolu navrhnut temin, dokedy to ma byt hotove.
Dakujem a prajem krasne tvorenie.
😀 potvrdzujeme účasť, budúci týždeň sa do toho môžem pustiť 😵
ahojte, je mozne sa este prihlasit? aky mate termin vyroby a dodania? dik. pa. lucia
dievcence, ak by som sa teda mohla pridat, uz dlhsiu dobu planujem spravit pre mojich dvoch xalanov SMIRKOVE CISLICE 0-9 http://www.montessori-eshop.cz/smirkove-cislice...
Ak by ste mali zaujem, pokusim sa spravit cislice na kartone (bez krabicky). Je to idealna forma ucenia pisania cislic. ahojte
potvrdzujem ucast🙂 ked maly zaspi, poslem potrebne udaje ....
aj ja potvrdzujem ucast. a ja strelim aj nejaky termin, aby sme sa pohli dalej pri dohadovani. napriklad 20.5. ??
tak aj ja potvrdzujem ucast , IP zaslane 😉 ....baby ten termin urcite ku konci mesiaca , neviem ako vy ktore , ale mna teraz tlaci 😝 myslim tym prievan v penazenke 😀 , musim pockat do materskej , chcem to dat zalaminovat ...ozaj neviete kolko to trva , to laminovanie ?
@lucosko ok, tak Teba este berieme, ale tiez by bolo treba tam nieco pridat, aby to neboli len cisla, ale nejake obrzaky, bodky, alebo cosi...
Jasne, ze nie za tyzden, tak mozeme sa dohodnut tak, ze do konca maja najpozdejsie aby sme to podali na poste? Ja tiez neviem kedy budem mat komplet material....
@angika ok, tak nieco k tym cislam este vymyslim 🙂 tieto cisla su zo smirgloveho papiera na obtahovanie, dolozim k tomu nejake zalaminovane obrazky s poctom veci k priradovaniu, alebo nieco ma este napadne snad 🙂 dakujem. takze mam asi vyrobit 16kusov, vsak? ahojte, pekny vecer. lucia

@angika super, vdaka za skvelu temu 🙂
Baby, tesim sa, uz mam v hlave premyslene, len sa do toho pustit 🙂