Záhradny domček na hranie. Ktoré sú najlepšie?
Dobry den, chcela by som kupit malemu na zahradu plastovy domček na hranie. v ponuke ich je dost vela / aj za slusne vysoke ceny/ tak sa chcem s vami poradit, ak ich mate, kde ste ich kupovali, ci sa u vas využiju...pozerala som aj cez nejake anglicke stranky, ale ceny su skoro rovnake a s postovnym by sa mi to asi neoplatilo dat to odtial zaslat
My house aj mne sa paci.videla som ho nazivo...cena dost vysoka ale radsej kvalitu kupit..a myslim ze vzdy ho za nejaku cenu predame..😉 nie? Ja ho chcem von pod pergolu..lebo tento rok mala minnie stan a uz je k.o. a uvazujem ze ho kupim uz teraz a dame jej ho k vianociam..maju ho v akcii na medvedikoviahracky.....A ktory mas ty?s dvoma dverami ci s jednyma...?
Aj chcem jednu stranu prirazit k stene..preto sa pytam..nepotrebujem 2dvere...kupim asi s jednyma..😀 diky za info
Happy House od Marian Plast nedoporucujem! Dnes nam bol doruceny, ostre hrany, poprehybany plast atd.
My sme namiesto plastového domčeka kúpili len taký malý pavilónik. Z finančných dôvodov. V lete bol super a decká sa v ňom zahrali rovnako dobre, ako keby mali plastový alebo drevený. Malý pavilón sme kúpili v merkury market, teraz ho majú zase v ponuke za 17 eur
http://www.letakomat.sk/merkury-market/aktualny...
🙂
Viete mi niekto poradiť aj drevený domček do záhrady na hranie? Ďakujem
my mame terasu, kde mame posedie pre dospelych a pre deti sme postavili šmykalku a dali tam pieskovisko. Len ešte tam musime spravit nejaku podlahu, zatial tam mame iba travnik a nie je to velmi prakticke
Ahojte, kúpil som pekný, ale starší Smoby detský domček. Bol na vonku, tak je od bordelu a taký vyblednutý, chcem to vyčistiť vapkou,ale určite bude treba niečo viac. Čím ste to čistili po pár rokoch? Oživovali ste tie plasty niečim, dá sa to? Silikonový sprej alebo olivový olej nevydrži dlho.

@chokma diky..a myslis ze je dostatocne velky? Moja bude mat 4roky a basni stale o domceku..rozmyslala dom nad smooby..lebo viem ze ich veci su kvalitne..mame od nich uz obchod...no rozmyslala som aj nad drevenym Woody...no neviem ktory...aby bol dostatocne velky.. 😉