icon

Záhradny domček na hranie. Ktoré sú najlepšie?

evina313
8. feb 2010

Dobry den, chcela by som kupit malemu na zahradu plastovy domček na hranie. v ponuke ich je dost vela / aj za slusne vysoke ceny/ tak sa chcem s vami poradit, ak ich mate, kde ste ich kupovali, ci sa u vas využiju...pozerala som aj cez nejake anglicke stranky, ale ceny su skoro rovnake a s postovnym by sa mi to asi neoplatilo dat to odtial zaslat

Strana
z2
veeron
17. sep 2016

@chokma diky..a myslis ze je dostatocne velky? Moja bude mat 4roky a basni stale o domceku..rozmyslala dom nad smooby..lebo viem ze ich veci su kvalitne..mame od nich uz obchod...no rozmyslala som aj nad drevenym Woody...no neviem ktory...aby bol dostatocne velky.. 😉

lubkaurm
17. sep 2016

@veeron
My mame Smoby My house, deti maju 2,5 a 4,5 a je dost velky aj na to, aby si ho zvnutra zariadili (kuchynka atd), dokazu tam napchat strasne vela veci, maju ho v detskej a hraju sa v nom kazdy den - najlepsia hracka okrem kychynky🙂 stal cca 200€

lubkaurm
17. sep 2016

@veeron ozaj a kvalitny je...hlavne ten plast je hruby, aj po nom lozia (co samozrejme nesmu, ale drzi...)

veeron
17. sep 2016

My house aj mne sa paci.videla som ho nazivo...cena dost vysoka ale radsej kvalitu kupit..a myslim ze vzdy ho za nejaku cenu predame..😉 nie? Ja ho chcem von pod pergolu..lebo tento rok mala minnie stan a uz je k.o. a uvazujem ze ho kupim uz teraz a dame jej ho k vianociam..maju ho v akcii na medvedikoviahracky.....A ktory mas ty?s dvoma dverami ci s jednyma...?

lubkaurm
17. sep 2016

@veeron myslim ze 2 dvere, jedna strana je prirazena k stene. Ano je drahsi, ale u rodicov maju taky z tenkeho plastu, stal cca 80€, tak ale to je ako z papiera....ved nech sa poskladaju aj babky a je vyrieseny darcek🙂

veeron
17. sep 2016

Aj chcem jednu stranu prirazit k stene..preto sa pytam..nepotrebujem 2dvere...kupim asi s jednyma..😀 diky za info

verka2204
23. sep 2016

Happy House od Marian Plast nedoporucujem! Dnes nam bol doruceny, ostre hrany, poprehybany plast atd.

kikuska_biela87
16. máj 2017

My sme namiesto plastového domčeka kúpili len taký malý pavilónik. Z finančných dôvodov. V lete bol super a decká sa v ňom zahrali rovnako dobre, ako keby mali plastový alebo drevený. Malý pavilón sme kúpili v merkury market, teraz ho majú zase v ponuke za 17 eur
http://www.letakomat.sk/merkury-market/aktualny...
🙂

veronikatothova
21. máj 2017

Viete mi niekto poradiť aj drevený domček do záhrady na hranie? Ďakujem

veronka_k
Odpoveď bola odstránená
damoska
23. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

my mame terasu, kde mame posedie pre dospelych a pre deti sme postavili šmykalku a dali tam pieskovisko. Len ešte tam musime spravit nejaku podlahu, zatial tam mame iba travnik a nie je to velmi prakticke

lubbos
16. máj 2025

Ahojte, kúpil som pekný, ale starší Smoby detský domček. Bol na vonku, tak je od bordelu a taký vyblednutý, chcem to vyčistiť vapkou,ale určite bude treba niečo viac. Čím ste to čistili po pár rokoch? Oživovali ste tie plasty niečim, dá sa to? Silikonový sprej alebo olivový olej nevydrži dlho.

Strana
z2