Odporúčania na výber lega pre 11-ročné dievčatko
Zdravim, ake lego by ste odporucili pre 11 rocne dievcatko? A kde sa oplati Lego kupit? Ma to byt darcek a ja som Lego este nekupovala.
@belllinka Prepac, ale toto sa nepytam.
ja kupujem vacsinou cez Alzu. Vyhladam ktore konkretne chce. Alebo zadam do google - lego take a take a vyhodi mi to nejake navrhy, tak pozeram overene stranky a aj podla ceny. A kupujem lego pre 13 rocneho syna, ktoreho to nenormalne bavi. Takze ak ju to bavi, to je podla mna naj "hracka"..
Naša 10 ročná je nadšená z tých kvetov, sú menšie (lacnejšie) aj väčšie (drahšie). Orchidea je nádherná, aj tie menšie sú krásne...
https://www.dracik.sk/lego-icons-botanical/
My kupujeme lego podla toho co maju deti radi. Napriklad moj maly ma rad Fortnite a druhy auta. Cize take temy lega hladame. Samorejme, ze tie 11 rocne deti uz su tie lega drahsie.
moja zboznuje lego kvety, kaktusy aj tie bonsaje a podobne
a zabudla som teraz si kupovala lego obraz (velmi pekne to je)
Autorka a nevies vobec, aka je oblast zaujmu daneho dievcatka? Napr. ci ma rada serial Lego Friends, alebo je skor na nejake zvieratka, farmu, alebo na kvetiny... Existuje aj BTS lego pre k-pop fanusicku napriklad. Mozes zajst do Dracika, tam maju dost dobry vyber a na kazdej krabici mas vekove odporucanie, napr. 10+, 12+ atd. Urcite by som isla do 12+, sikovna zvladne aj 15+
@vikusjk doma maju zatial zvierata. Iba s legom zacali tento rok.
@amelie2017 krasne
Lego friends, krasne zostavy, domy, bazeny, kadernictvo, zmrzlinaren.
@snowflakenel nie je uz na take 11 rocna velka?
11 rocnej sa naozaj opytaj, ze ake chce. Jednak je uz velka a jednak moze mat ine preferencie ako ostatne dievcata. Moja chcela v 10 Fortnite a podobne veci. Ziadne dievcenske.
Autorka sa.moze opytat dievcata predsa.,. Kazde.dieta si vyberie daco ine. Zas take detske to veru nie je
Na stavanie dost narocne. Ale.krasne. 🙂

Radšej sa informuj, či to Lego naozaj chce, či by ju radšej nepotešilo niečo iné...