icon

Odporúčania na výber lega pre 11-ročné dievčatko

14. mar 2025

Zdravim, ake lego by ste odporucili pre 11 rocne dievcatko? A kde sa oplati Lego kupit? Ma to byt darcek a ja som Lego este nekupovala.

belllinka
14. mar 2025

Radšej sa informuj, či to Lego naozaj chce, či by ju radšej nepotešilo niečo iné...

autor
14. mar 2025

@belllinka Prepac, ale toto sa nepytam.

ivanakal
14. mar 2025

ja kupujem vacsinou cez Alzu. Vyhladam ktore konkretne chce. Alebo zadam do google - lego take a take a vyhodi mi to nejake navrhy, tak pozeram overene stranky a aj podla ceny. A kupujem lego pre 13 rocneho syna, ktoreho to nenormalne bavi. Takze ak ju to bavi, to je podla mna naj "hracka"..

tanyan
14. mar 2025

Naša 10 ročná je nadšená z tých kvetov, sú menšie (lacnejšie) aj väčšie (drahšie). Orchidea je nádherná, aj tie menšie sú krásne...
https://www.dracik.sk/lego-icons-botanical/

ayato
14. mar 2025

My sme neterke teraz kupovali toto. Má 12 rokov, lego kupujeme na všetky sviatky 😀. Už sme kupovali aj creator, Harry Potter, botanicals má rada... Najčastejšie objednávam prostredníctvom heureky tam si vyhľadam najlacnejšie

betulinka1
14. mar 2025

My kupujeme lego podla toho co maju deti radi. Napriklad moj maly ma rad Fortnite a druhy auta. Cize take temy lega hladame. Samorejme, ze tie 11 rocne deti uz su tie lega drahsie.

fairyy
14. mar 2025

moja zboznuje lego kvety, kaktusy aj tie bonsaje a podobne

fairyy
14. mar 2025

a zabudla som teraz si kupovala lego obraz (velmi pekne to je)

vikusjk
14. mar 2025

Autorka a nevies vobec, aka je oblast zaujmu daneho dievcatka? Napr. ci ma rada serial Lego Friends, alebo je skor na nejake zvieratka, farmu, alebo na kvetiny... Existuje aj BTS lego pre k-pop fanusicku napriklad. Mozes zajst do Dracika, tam maju dost dobry vyber a na kazdej krabici mas vekove odporucanie, napr. 10+, 12+ atd. Urcite by som isla do 12+, sikovna zvladne aj 15+

autor
14. mar 2025

@vikusjk doma maju zatial zvierata. Iba s legom zacali tento rok.

amelie2017
14. mar 2025

Dcera dostala na Vianoce lego Stitch. Mne sa to lego strasne paci. Dcera ma sice len 7r., ale u nas tato postavicka fici aj medzi pubertackami.

autor
14. mar 2025

@amelie2017 krasne

snowflakenel
14. mar 2025

Lego friends, krasne zostavy, domy, bazeny, kadernictvo, zmrzlinaren.

autor
14. mar 2025

@snowflakenel nie je uz na take 11 rocna velka?

stanulienkat
14. mar 2025

11 rocnej sa naozaj opytaj, ze ake chce. Jednak je uz velka a jednak moze mat ine preferencie ako ostatne dievcata. Moja chcela v 10 Fortnite a podobne veci. Ziadne dievcenske.

snowflakenel
14. mar 2025

Autorka sa.moze opytat dievcata predsa.,. Kazde.dieta si vyberie daco ine. Zas take detske to veru nie je
Na stavanie dost narocne. Ale.krasne. 🙂