icon

Máte skúsenosti so zlou starostlivosťou v nemocnici?

lulinenka
28. aug 2024

Dobrý deň , má tu niekto skúsenosť so zlou starostlivosťou o človeka v nemocnici ? Je očividne že sa oňho vôbec nestarajú. Je úplne zanedbaný a nechcú si chyby priznať. Máte niekto skúsenosť ? Ako ste to riešili ? Mám chuť volať TV alebo políciu. Ďakujem.

Strana
z2
lucila83
28. aug 2024

@majamat - môžem sa opýtať na akej pozícii pracuješ? Kľudne aj do IP, ak nechceš tu 😉

petko81
28. aug 2024

@lulinenka Humenné ldch?
Tam to je cela katastrofa
Naša babka nechali ju od poobedia do rana v pokakanej plienke.myslela som že ich tam roztrham.
Tam niesu ľudia tam su hoväda.
Každý ras bude starí a niekto nevie,ako dopadne

tenerifka
28. aug 2024

@pribinak ok, na zaciatku to ale nebolo uvedene, potom to pridali do nadpisu, bud autorka, alebo admin

pribinak
28. aug 2024
sss777
28. aug 2024

@majamat
Robíš to skvele, dúfam, že ľudí ako si ty, bude stále viac.
Držím palce, aby ti tvoja ľudskosť zostala, nič nie je dôležitejšie.

petulda333
28. aug 2024

@tenerifka ved tema je v skupine Humenne

majamat
29. aug 2024

@sss777 dakujem. mam zopar dobrych kolegyn ale fakt je mnoho takych, co by tu pracu robit nemali, ale nikto nechce. ved keby maju konkurenciu, mozno by sa aj viaqc snazili, ale su si iste tym, ze ich len tak nevyhodia, ze zodpovednost prebera niekto iny.

patrishqa
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
8. sep 2024

Ja tomu nerozumiem. Kliknem na diskusiu, že čo sa deje v nemocnici, aby mal človek prehľad. Založis diskusiu a potom všetky komentáre vymažes. Tak si mala písať anonymne.

lulinenka
autor
10. okt 2024

@srdeenko19 lebo to nema zmysel ked tie skurvene pice v nemocnici stale vyhraju 😃😃😃😃😃 cest vynimkam ktore sa realne staraju a maju svoju pracu rady

modrykolibrik
10. okt 2024

Fotit ani nahravat personal nesmies. Za to by ta mohli zazalovat. Rada by som sa vyjadrila ale kedze vsetko mazes tak tazko

vasilpalo
21. okt 2024

My sme dali podnet na Urad pre dohlad nad zdr.starostlivostou a myslite ako to dopadlo.Vsetko bolo v poriadku len bohuzial manzel zomrel.Co sa tyka lekarov vsetko bolo vraj v poriadku len osetrovatelstvo bolo zanedbane.Oni sa kryju nad nimi nevyhrate.Chodila som do nemocnice kazdy den,videla som tu starostlivost a p.primarka vraj netreba robit paniku,chceli sme manzela presunut na ine vyssie pracovisko,ale to musela odsuhlasit p.primarka,nebolo v mojej moci,aby som ju presvedcila az v hodine dvanastej ho dali na ine oddelenie lepsie,ale o 3dni manzel zomrel.Myslite ze ma p.primarka vycitky svedomia,,?Nema a takych nas je viacej,ostava nam uz len truchlit za najblizsimi a modlit sa ,aby sme sa nedostali do ich starostlivosti.Cest vynimkam,lebo nie vsetci su taki ako spominana p.primarka.

petko81
21. okt 2024

@vasilpalo tak aj basa babka 🥺
Je mi to ľúto.
A ešte ja som bola zlá,lebo som sa ozvala

vasilpalo
21. okt 2024

Na nas tiez zazerali ako keby sme urobili daco zle.Neviem ako by sa oni spravali keby sa jednalo o ich blizkeko.Hlavne ze sa stale stazuju na platy a dostavaju aj bokom vsetci aj sestricky aj doktori.Ak nedate tak si toho pacienta ani poriadne nevsimnu.Vlastne to plati iba v ten dany den ,na druhy treba dat druhej skupine aby vasho pribuzneho nenechali hladneho smadneho a aby mu aspon upravili postel,lebo prezliekaju az ked pacient odide .Musia setrit.neviem ci oni by lezali v prepotenom.Skoda reci,katastrofa

Strana
z2