icon

15. deň cyklu a bolesti v podbrušku

koka231
5. okt 2014

ahojte dnes je 15ty den cyklu co mam a od rana ako som vstala z postele mam bolesti v podbrusku a pichanie v lavom vajecniku...moze to byt ovulacia alebo este len pride? mavam tieto bolesty kazdy cyklus zvycajne na pravej strane no tentrokrat to bolo na lavej a krce bolesti ...teraz je cca 17:30hod uz mam len take slabsie bolesti v lavej strane ...ak to bola nahodou ovulacia tak by bolo super lebo aj napriek tym bolestiam som "znasilnila" 🙂 manzelika 🙂 nebranil sa a uzila som si to fakt ze naplno 🙂 teraz uz len musim cakat co bude o dva tyzdne ci to vyde alebo nie ...uz tolko sklamania co som zazila by sa konecne mohlo nieco podarit 🙂 ale moc vto nedufam :-/ ....mate niektora skusenosti?

Strana
z3
zuzka337
17. okt 2014

@koka231 ahoj ako ?mne dnes dorazila mrcha :(

koka231
autor
17. okt 2014

@zuzka337 ahoj to ma mrzi ☹ mne este nic ale dojde zajtra alebo pozajtra urcite taky pms mam ukazkovy takze tento mesiac nic :-/ nebude na 90%

zuzka337
17. okt 2014

@koka231 tak ja som si uz objsdnala inofolic a to druhe pre draheho :D snad mi to co najskor dorazi a ideme naplno snazit este viac po mrchce 🙂 drzim palce aby si to tvoja mrcha rozmyslela ;)

koka231
autor
18. okt 2014

@zuzka337 ahoj no zatial nic dnes je 28den nemam pravidelnu ale kukala som si zo zvedavosti teda hmatala ten krcok maternice a mam ho lahko hmatatelny takze je nizko a asi taky pol na pol tvrdo mekky a citala som tu na fore ze by to tam mohlo byt :-/ tak neviem teraz

zuzka337
19. okt 2014

@koka231 a test si si uz skusala robit ?

koka231
autor
19. okt 2014

@zuzka337 ani mi neni treba uz som dostala :-/

zuzka337
19. okt 2014

@koka231 tak to mi je luto :/ november musi byt nas 🙂ci ty na to ? 🙂 posleme nase mrchi na 9mesiacov niekam na vylet :D

Strana
z3