icon

19 mm folik a ovulácia

17. mar 2021

Pekny den vam prajem.🙂 chcem sa popytat.
Dnes rano mi robil gynekolog prehliadku a nasiel 19 mm folik,vraj zajtra by mohla byt ovulacia.Povedal ze mame mat sex az zajtra vecer.Dnes mame este vydrzat. Posledny sex bol pred tyzdnom.dali by ste na slova gynekologa alebo je lepsie mat sex uz dnes? Vdaka🙂

catherinah
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2021

@catherinah zabudla som dodat ovulacny test mi teraz vysiel pozitivny.nepresvihneme to?

tessa2299
17. mar 2021

Ja by som skusila radsej aj dnes.

tessa2299
17. mar 2021

My ked sme chodili na folikulometriu, tak sme vraj sex mohli mat aj dvakrat do dna. Ved spermie sa tvoria stale. Na tvojom mieste by som sa bala, ze to presvihnete, kedze si mala naposledy sex pred 7 dnami

autor
17. mar 2021

@tessa2299 no vsak to ze ja by som asi aj dnes do toho isla. Ale tak mi povedal gynekolog ze vysia sanca bude zajtra vecer.nie 2 dni po sebe.tak ja uz som z toho jelen😑

catherinah
17. mar 2021

Aky ma partner spermiogram?
Daj foto testu ak chces

autor
17. mar 2021

@catherinah na spermiogram ide partner buduci tyzden.

rk123
17. mar 2021

jejda kludne dnes zajtra aj pozajtra. spermie si pockaju, ale folikul moze prasknut aj zajtra rano a zbytocne by ste to presvihli 🙂

tessa2299
17. mar 2021

@rk123 suhlasim. Spermie sa tvoria a obnovuju stale. 🙂

catherinah
17. mar 2021

Prvu odpoved beriem späť, zmazala som. Ak mas pozitivny test, tak dnes

catherinah
17. mar 2021

@tessa2299 ak by mali slaby spermiogram, vtedy je cim častejší sex viac na skodu ako na úžitok.

autor
17. mar 2021

@catherinah
@tessa2299
@rk123 dakujem damy.uz som sa nastavila na dnes.mohol mi partner teraz zavolat ze dojde zo sluzobky az zajtra podvecer?mna prave piclo 🥺😦🥺snad nam nie je dopriate.

mikasz
17. mar 2021

Urcite neplati, ze ci castejsie tym lepsie. Spermie sa sice tvoria stale, ale musia aj dozriet, aby boli kvalitne, preto sa pred zakrokmi na car odporuca sexualna zdrzanlivost 2-3dni.
Ako vidim, osud to zariadil za teba a muz pride az zajtra. Drzim palce, zajtra si uzite milovanie, aby to nebolo len plodenie 😉✊

autor
17. mar 2021

@mikasz dakujem 😚hej osud to zariadil s kto vie akym vysledkom.trosku ma to mrzi ze sme mozno premarnili moznost ale co uz.zajtra si to isto uzijeme.

aknamorka22
17. mar 2021

Ja som bola na preventivke, kde som mala folikul 19mm. V ten deň sme nemali styk. Az na ďalší deň večer a potom nasledujúci deň večer a podarilo sa. Podľa bolesti som mala ovulaciu deň po vyšetrení 🙂 a predtým sme nemali styk 4 dni 🙂

autor
17. mar 2021

@aknamorka22 gratulujem.dala si mi nadej ❤

mikasz
17. mar 2021

Urcite je tam vzdy sanca 😉

bebotka
17. mar 2021

to stíhate folikul praská pri veľkosti cca 22-24mm takže o deň až dva, držím palce nech sa vám zadarí 🙂

aknamorka22
19. apr 2021

Ahoj, podarilo sa? 🙂