3 roky manželia a stále nič
Ahojte baby, myslíte si, že je normálne ak po 3 rokoch manželstva som stále neotehotnela? Prvý rok viacmenej nerátam, vtedy som sa na to ešte necítila ale v podstate odkedy je korona tak sa snažíme no stále si podávame nejakú infekciu, buď jeden alebo druhý, na gyndu chodím dosť často, stále mi dávajú guľôčky na preliečenie čiže vtedy nič, manžel sa prelieči tiež a tento kolotoč dookola. Raz keď som bola u doktorky, povedala mi, že nemám ovulaciu, potom keď som prišla zas, povedala, že akurát teraz mám ovuláciu tak ja už neviem... začínam byť z toho trošku na nervy 😃🙈 zatiaľ som nebola na žiadnom podrobnejšom vyšetrení ale asi by som už mala ísť...
Po troch rokoch je najvyssi cas spravit aspon zakladne vysetrenia... a aj u partnera, ked ma napr. zle spermie, chcete cakat kolko? To nie je len o tvojom cykle.
@malvinka229 doktorka vás už dávno mala poslať do CAR. U muža mal byt dávno urobený spermiogram a u teba hormonálny profil. To je úplný základ
Držím palce
@malvinka229 skus si urobit ovulacny testy jeden mesiac a uvidis ci mas ovulku a kedy asi sa mate snazit
Možno ste len zle ,, rozohraní" obaja. Skúste chvíľu ešte neriešiť vyšetrenia,lebo psychika zohrá dosť veľkú rolu,byť v pohode, milovať sa preto,že sa milujete,užívať si jeden druhého, zmeniť životosprávu a zadarí sa,isto. Prajem ,nech sa zadarí 🍀❤️.
@malvinka229 ver mi choďte na vstupné vyšetrenie do centra asistovanej reprodukcie. My sme síce čakali len trištvrte roka ale zistili sme že vlastne deti mať nebudeme. Jedine darcovský program. Inak by sme sa zbytočne snažili dodnes…
@malvinka229 Tak isto odporúčam návštevu centra asistovanej reprodukcie. My s manželom sme sa snažili o bábätko cca 3 roky . Po návšteve v centre, vyšetreniach a konzultáciách nám povedal lekár, že do pol roka budem určite tehotná. Mal skutočne pravdu,teraz mám doma ročného chlapčeka. Ak naozaj túžite po bábätku určite neváhajte s návštevou. Za seba odporúčam Helios Martin.

Po roku aktívneho snaženia už je najlepšie ísť do CAR. Tam ti porobia všetky vyšetrenia a skôr sa príde na problém. Ono to neznamená, že musíte postúpiť umelé oplodnenie, ale vyšetrenia pôjdu rýchlejšie a sú komplexnejšie, ako cez bežného gynekológa. Čo sa týka ovulacie - aj u zdravej ženy sa môže stať, že raz za čas ovulacia chýba, vekom sa počet anovulacnych cyklov prirodzene zvyšuje.