icon

3 roky sa snažíme o bábätko a stále nič, čo nám pomôže?

julka97646
6. jan 2020

Ahojte baby .. viem že tu toho je hromada takýchto tém ale chcela som sa aj ja informovať a chcela som aby ste mi poradili babenky ... S partnerom sa snažíme o mimi 3 roky a stále nič máme za sebou vyšetrenia muž aj ja a všetko je ok . Boli sme dokonca 14 dni Na dovolenke pri mory aby sme prestali byť v tom istom kolotoči ale tiež nič.. Už sme zúfalí čo máme robiť alebo užívať čo vám pomohlo otehotnieť ja neviem čo už mám robiť bábätko veľmi chceme a muž ani nehovorím každý mesiac je len sklamanie 😥 prosím poraďte mi čo mám robiť ďakujem vo pred za odpovede...

haaadanka
6. jan 2020

mne pomohlo odísť na PN z práce a jesť skoro dva mesiace zelenú zeleninu, vyradiť cukor a lepok... a po dlhom snažení sa nám pošťastilo 😍😍😍 Neviem, či je to tým, ale predtým nepomohlo nič, ani inofolic, ani vitamíny, ani meranie bazálnej teploty.

julka97646
autor
6. jan 2020

Ďakujem za radu tiež som to skúsila nejedla som takéto veci asi 3 mesiace doktor mi to poradil aby som jedla zeleninu atd aj som to jedla a nič

natt750
6. jan 2020

Ísť na dovolenku a nemyslieť na to sú dve rozdielne veci. Skúste si kúpiť šteniatko alebo si nájdite aktivitu, ktorá pohltí Váš voľný čas.

sonkam
6. jan 2020

Ake vysetrenia mate spravene?

ericka_123
6. jan 2020

@julka97646 robili Ti aj hormonálny profil, priechodnosť vajcovodov, hematologické a endokrinologické vyšetrenia?

nikusik0107
6. jan 2020

@julka97646 presne to iste som zažívala aj ja.... Vyšetrenie ôk všetko v poriadku.... A 5 rokov nič až sme šli do heliosu predtým sme boli v inom centre a tam sa zistilo že partner má zlu morfológiu spermií.... Nie je nemožné otehotnieť ale percentuálne mala šanca tak sme podstúpili ivf... V stredu mam vklad 😁😁😁😁

snehulienka8
6. jan 2020

umele oplodnenie/adopcia/pes

kacena_22
6. jan 2020

Nemam vlastnu skusenost,ale v blizkej rodine,tiez pobehali vsetky vysetrenia,vsetko bolo ok...a nakoniec osvietilo gynekologicku,zobrala hormonalny profil a baba mala vysoku hladinu prolaktinu,nasadila lieky a po 2 mesiacoch bum a dnes ma maly pol roka....drzim palce!

neluskas
7. jan 2020

@julka97646 ahoj a co tak skusit detox? poriadne precist telo zvnútra od škodlivých látok a toxínov.

iorika
Autor odpoveď zmazal
rybycka28
13. jan 2020

Ahojte. Aj my sme sa s partnerom snažili dlho o bábätko. Nám pomohol jeden pán zo SNV vola sa p. Kováčik, veľmi zlatý, milý a ústretový. Venuje sa práve takýmto ženám, ktoré majú problém otehotnieť. Stačí mu zavolať, povedať o svojom probleme a dohodnúť sa. Tu je tel. číslo 0905779269. Za pokus to stoji a to hovorím z vlastnej skúsenosti.

julka97646
autor
21. jan 2020

rybycka28 ahoj ďakujem za radu ale chcem sa opýtať to stačí len zavolať a povedať mu svoj problém alebo tam treba za nim ísť?

rybycka28
21. jan 2020

@julka97646 áno budeš tam musieť ísť ale stojí to za to. Ale neboj sa a mysli pozitívne

julka97646
autor
21. jan 2020

rybycka28 a skadiaľ je ten pán? A ďakujem si zlata 😘

rybycka28
22. jan 2020

@julka97646 je zo Spišskej Novej Vsi a nemáš za čo. Viem ako ti je.. Ja som bola zrelá na psychosku ale podarilo sa to a verím že aj tebe to vyjde.

julka97646
autor
22. jan 2020

Ďakujem ti ešte ras moja ❤