icon

35 dňový cyklus a ovulácia

ki_ki2
18. mar 2021

Ahojte , kočky mávate niektorá cyklus ktorý trvá 35 dní? Kedy mávate ovuláciu cca ? 🙂

Strana
z2
staskast
18. mar 2021

@ki_ki2 ahoj. Ja som bola na 17dc u dr na preventivke. Pýtala som sa ho, že kedy bude ovulacia či náhodou nie je teraz a on že nie už bola.
Tak neviem úplne kedy ale pred 17 dc. Hneď som otehotnela takze som to nejak nestihla sledovať 😀

waity888
18. mar 2021

Ahoj,ja mávam 31-34 - dňové. Ovulaciu mávam až v rozpätí 19-21 deň. Takže mávam takto posunutú riadne a vraj aj toto môže byť príčina,že sa nedarí resp. je problém s udržaním / krátka lutealna fáza či ako sa tomu hovorí/. Nejako som to ešte neskúmala,dávam tomu zatiaľ voľný priebeh ale doktor mi už spomínal ohľadom toho.

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@waity888 ahoj ja som teraz 18DC a testy stále negatívne 😃 ešte ma ani prsia nebolia ani hlien ani nič ,no my tiež ešte dave tomu do mája voľný priebeh .. ale bojím sa že presne aj u mňa je toto dôvod že sa nedarí otehotnieť 🙄 .. minulý mesiac som mala podľa hlienu 19-20DC ovulku tiež ..

majamat
18. mar 2021

@waity888 lutealna faza ma byt zhruba 14dni, cize ju mas akurat

mattkapd
18. mar 2021

Ja mávam tak 37dnovy cyklus.. Prve tehotenstvo som mala 14dc ovulaciu ale to som mala ešte kratšie cyky.. Druhé tehotenstvo ovulácia na 28DC a tretie tehotenstvo ovulácia na 24DC..dlhsie sme sa snažili takže viem presne lebo som používala ovulacne testy...

lucia147852
18. mar 2021

Ja mám lutealnu fázu (od ovu po ms) presne 14 dni. Cyklus mávam 35-65 dňový 🤦🏽‍♀️. Pri 35 mávam ovu na 21. den

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@mattkapd no ja to neviem ani za boha zachytiť testom vždy je čiarka slabšia takže negatívny test ale podľa bolesti pŕs a hlienu asi bola ... Dúfam teda .. ale možno bol aj anovulák neviem 😩
Minulý mesiac myslím

mattkapd
18. mar 2021

@ki_ki2 ja som testovala každý deň ale vždy až večer okolo 20tej.. A kúpila som si ovulacne testy 10kove..nasla som si stránku kde predávali 50ks ovulacnych 5 tehotenských za asi 12e

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@mattkapd no ja mám 20tkove možno aj to je problém , na druhý mesiac skúsim zohnať 10tkove radšej a uvidím

mattkapd
18. mar 2021

@ki_ki2 treba vyskúšať.. Ja okrem merania BT som vyskúšala snáď všetko jedine co môžem odporučiť je ešte čaj alchemilkovy.. Ale pije sa len od začiatku cyklu po ovulaciu potom už nie

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@mattkapd pijem , pijem aj inofolic beriem aj vitamín D,E ale zatiaľ len prvý mesiac 🙂

leuska15leuska15
18. mar 2021

@ki_ki2 ja mávam cca 35 dnove a ovulaciu cca 21 deň. Druhýkrát som ale otehotnela tak, že som mala ovulaciu 25 den a to doktor povedal, že mám čakať max do 21dňa 🙂 vtedy som mala ovulaciu určite ten 25 deň alebo pár dní neskor, lebo som mesiac predtým ani mesiac potom nemala sex, len ten 25 deň :O :D

anne_mary2
18. mar 2021

@ki_ki2 ahoj, ja mam 35 dnovy cyklus - ovu presne dnes na 18ty den.. aj ked minuly mesiac som mala ovu az na 25 den... je to zatial loteria, ocuravam tie testy jedna radost, ani tento by ma nenapadlo testovat teraz ale uz som to citila 🙂)

anne_mary2
18. mar 2021

@ki_ki2 ja myslim ze inofilic je zodpovedny za to ze sa objavili || “nacas”... som zvedava na dlzku lutealnej fazy - naposledy iba 10 dni. teraz to snad bude viac - alebo bude cyklus kratsi.. inofolic mi ho stiahol z 60-75-89 dni ( bola to katastrofa ....) , tak som zvedava co sa bude diat dalej... ja mam sadu testov 20kovych, za mna to staci ako vidno, ale za vyksusanie clovek nic neda 🙂

hennyinnsbruck
18. mar 2021

Pri 32-34 daňovom cykle ovulácia na 20dc potvrdená utzv

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@anne_mary2 ahoj no ja tiež som mala dost rozhádzané cykly aj 54 dnove .. ja sa ešte na ovulku absolútne necítim žiadne bolesti ani nič :/ a tiež už som 18DC , budem dúfam že do toho 21DC snáď príde ..
Ja som teraz začala brať 2 balenie inofolicu toho najsilnejšieho ( combi prémium) .
Mne minulý mesiac ani neukázali ovulku testy , riadila som sa podľa tela . Tak myslím že ani tento mesiac neukážu ale nebudem predbiehať možno má prekvapa 😃 ale tak teraz máme sex skoro každý deň tak dúfam že to vyjde už konečne 🥺
Aj si riešila s lekárom tie dlhé cykly ? Z čoho si ich mala ?

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@anne_mary2 joj klamem ta😃 teraz pozerám a som 17DC .. už mám v tom sama bordel 😃

anne_mary2
18. mar 2021

@ki_ki2 moja doktorka povedala “ cakat”.. kedze dlhe cykly boli po 10 r na HAK... avsak- taketo cykly som mala aj pred nasadenim HAK, takze vsetko je spat... brala som aj Macu , to teraz davam aj manzelovi 😃, ale ten gula ocami len... hm no jasne este moze byt, ako casto testujes? Ja ked som nevedela ze co... testovala som vela dni po sebe... lebo to jedine s vesteckoj gulou sa dalo...
ja viem ze vacsinou baby pisu ze testovat 1x denne... avsak ja som testovala vcera vecer - nic... testla som dnes doobedu. a silne ciarky.. a napr vecer uz to bolo take nejasne, keby nevidim ten doobedny vrchol. tak neviem. Moja appka ked zaznamena | | resp silnejuci testovaciu ciarku- pipa mi kazde 4 hod ze testovat... az potom dokedy to nespadne dole.. uplne neviem ako to funguje, ale hadze mi z toho potom kadejake grafy , robi schemu dni kedy je vhodne mat sex a podobne sradicky...

ki_ki2
autor
18. mar 2021

@anne_mary2 minulý mesiac som len 1x denne testovala a tento až 3 lebo chcem ju vychytať potvoru 😃 takže som si veľkú zásobu testov kúpila 😂 a čo to je za appka prosím ťa? 🙂

blondie333
19. mar 2021

@ki_ki2 ahoj, ja som mala tiež takéto dlhé cykly, nevedela som si poriadne odsledovať ovulaciu, robila som si aj ovulacne testy a mala som tu ovulku nepravidelnú. Ak môžem poradit čo mne pomohlo na úpravu cyklu - kombinácia Inofolic+materska kasicka+ Gynex kvapky 🙂 dva krat som si nasadila a dva krat pomohlo po dlhsom snaženi bez úspechu. Prvý krat to žiaľ skončilo MA, tento krat to snáď vyjde 😌držím palce

jaja8_9
19. mar 2021

@ki_ki2 skus si robiť ovulacne testy a za pár mesiacov zistíš kedy ovulujes, dobre je aj meranie bt je to presnejšie 🙂 ja mávam 32 dňový cyklus a okolo 18dc tak ty môžeš mať okolo 21 DC

anne_mary2
19. mar 2021

@ki_ki2 appka sa vola Femometer. Hladala som velke balenie ovu testov nech neskrachujem kedze som tusila ze to bude nadlhsie. Na nemeckom / anglickom amazone som nasla tie testy “ femometer” a tam som sa dopatrala k tomu ze je k tomu appka - kde si tie testy viem nahravat / a sledovat vsetko mozne.. ale samozrejme test tam vies nacitat hocijaky podla mna ved pruzok ako pruzok nie :D

ki_ki2
autor
19. mar 2021

@anne_mary2 ďakujem už som stiahla , dnes poobede zase žiadna čiarka .. skúsim ešte o 8 večer .. ja už mám pocit že si tie testy so mňa strieľajú.. och 😑
@blondie333 ahojky gynex ja nemozem mala som strašnú alergickú reakciu na ne . Inofolic beriem kašičku skúsim počula som už o nej .. ale už neviem čo skôr jesť ale vitamíny 🤭😂 no a k testom snažím sa nimi sledovať ovulku ale nikdy som nezachytila vrchol aby bola čiarka rovnaká alebo silnejšia .. vzdy su biele po cca 16DC potom sa mi objavujú slabé čiarky , ale nikdy nie také ako majú byť .. chcela som aj bazalku merať lenže sa chodím v noci dosť často čurat takže to nemá zmysel asi 😃

ki_ki2
autor
19. mar 2021

@anne_mary2
@blondie333
Baby čo poviete ? Posledný je robený teraz o 20:00 , lebo začala som cítiť už také vhlko tam dole tak reku skúsim a zosilnela teda oproti poobediu .. mám ráno testovať či zase poobede a večer zajtra ? 😅 Vypytujem sa tu ako malá ja viem ale keď ja som v tomto jeleň

ki_ki2
autor
19. mar 2021
blondie333
20. mar 2021

@ki_ki2 ja som testovala aj 2x za deň, aby som ovulku odchytila - musia byt tie dve čiarky rovnako silne, prikladám moje testy a veru sa aj zadarilo 😌

anne_mary2
20. mar 2021

@ki_ki2 skus dnes 🙂) To ze na teste neni 1 ciarna ale 2 stale nic neznamena... ja mavam malokedy jednu, vzdy su dve. Druha ciarka vsak musi rovnako silna alebo silnejsia - inak je uplne jedno ci test ukaze jednu alebo dve..
Prip skus inu znacku- lisia sa mnozstvom farbiva , niektore sa citaju tazsie ked ostavaju blede stale, niemde to je jasne hned🙂

akoze asi staci aj 1x za den, ale ja ked citila ze uz uz by to mohlo byt- tak som aj 2x za den... ja som mala silne dve || vecer, potom este doobedu, a poobede uz nie ... ( mne appka odkedy vyjde pozitivny test pripomina testovat kazde 4 hod az dokedy nemam negativny test, a za den ovulacie mi neoznacili den kedy vysli || . ale az druhy den kedy rano boli este silne || a poobede to uz padlo na negativ ).
Asi odvodene od toho ze ked test ukaze prvy x || znaci to, ze oculacia nastane do 12-36 hod + - .
Viem ze na snazenie neni potrebne to az tak dopodrobna nahanat , ale nevadi :D .

ki_ki2
autor
20. mar 2021

@anne_mary2 hej viem . Dnes som robila o 8 tiež a už je len úplne slabulinka čiarka není ju poriadne ani vidno , tak ja už neviem 😂 ale už ma bolia prsia aj pichá v podbrušku je to zahada no .. neviem či sa mám teraz telom riadiť alebo tými testami och .. ešte skúsim zajtra a pozajtra to budem 20 a 21 DC 🙄

mariska1989
20. mar 2021

32 daňoví ciklus ovu test vyšiel na 21 deň a ovu potvrdená bt na 22 deň . Sem tam bola ovu 21 ale aj 20 nikdy som ju nemala presne v rovnaký deň a to som sa sledovala dokopy 7 cyklusov samozrejme zadarilo 😁

taziona
20. mar 2021

@ki_ki2 ja som mala pri 35 dnovom cykle ovulaciu na 21. den. Citila som to na svojej nalade, hormony si robili svoje. A potvrdili mi to aj ovu testy. Ja som testovala medzi 10 a 14 hod. Nejako takto je to v pribalovom letaku.

Strana
z2