35 dňový cyklus a ovulácia
Ahojte , kočky mávate niektorá cyklus ktorý trvá 35 dní? Kedy mávate ovuláciu cca ? 🙂
@ki_ki2 hlavne treba byť kľudný brat to akože sa len sleduješ .stres je veľký faktor . A kľudne sa môže stať že sa ti ovu posunie pred ms . Ešte hlavne nezufaj veľa báb tak otehotnelo ,poprípade majú ovu tesne po ms
@ki_ki2 ja som minuly mesiac mala ovu na 25 DC 🙄🤷🏼♀️ Teraz sa mi to posunulo na 21 DC.. A to mavam cykly 35 dni.. tak nehadz flintu do zita :D Podla mna ten 25 den uz je velmi neskoro, ale bola..
verim ze uz sa mi to bude posuvat k normalu - ale kazdy mesiac zatial inac, testujem polku cyklu 😂😂😂😂
@ki_ki2 objavilo sa nieco tento cyklus nakoniec?
@anne_mary2 Nie 😃 najsilnejšie čo som sem dala a pot už len testy s kontrolnou čiarkou
@ki_ki2 tak to asi bude chciet objednat z ebay/ amazonu velme balenie ovu testov citlivych, a testovat od skoncenia ms az dokedy nezachytis 🙂)
tiež som mávala problémy s nepravidelným cyklom

@mariska1989
@taziona
Och každému ten vrchol LH hormónu ukazuje len mne nie .. začínam sa báť že mám anovuláky :-/ .. do mája keď sa nepodarí mám ísť Dr a už to budeme asi riešiť folikulometriou.. ale stále dúfam že sa zadarí :-/ ešte mám takú malú dušičku že ten 21DC by som ten vrchol mohla zachytiť .