5DPO - podporme sa navzájom
Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰
@danusa64 pri zlej morfologii to moc nejde lebo tam su zle tvary spermii a to je sposobene vacsinou vyzarovanim vsetko to co je okolo nas, wifi, notebooky, telefony, konvezvanty v potravinach. A to moj muz ani nema teple kupele len sa rychlo sprchuje, nema sedavu robotu a doma chodi bez trenirok vacsinou 🙂 vitaminy berie uz asi od septembra
@milka1988 aj my mame vysledky, tiez ma muz zlu morfologiu.. lekar odporucil sa este snazit a fakt to pustit z hlavy a ked tak sa mame casom ozvat.. pytal sa na ziarenie, az doma sme si uvedomili, ze manzel v praci uz par rokov sedi pod rozvodnou VN (pracuje v tej oblasti)..tvoj vysledok len znamena, ze tych spravnych ma cca 8x menej ako bezne, ale stale ich tam je niekolko milionov ;) ked si napisala, ze mate zle vysledky, popravde som cakala nieco horsie, hlavu hore
Ja dnes 5dpo tým ze som mala posunutu ovu ms mam dostať 14.1. Ale asi príde neskor tým ze bola posunutá ovu.... Teda dúfam ze nepríde už druhý deň ma boli podbruško a kríze
Ja viem presne kedy mam ovu mam silné bolesti niekedy až také ze sa mi chodiť nedá a aj výtok
@miky25117 ja ked uz viem ake mame vysledky tak som sa na to nejako uz vykaslala. Meriam ale uz nesledujem graf na co aj ked pravdepodobne je menšia šanca že to vyšlo. Počkáme na krv, pôjdeme skúsiť nech presne odsleduje ovu pár krát a naplánujeme styk a keď nič kasleme na to. Potom budeme riešiť čo ďalej.

@danusa64 drzim ti velmi palce! k dr sa nechystas?