icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

Strana
z16
milka1988
autor
22. aug 2021

@danusa64 jasne 🙂 ked sa bude chciet ukazat poslem 🙂

milka1988
autor
22. aug 2021

@danusa64 a ty ako inak? uz mas po? 🙂

danusa64
22. aug 2021

@milka1988 nie najlepsie ale drzime sa. Mala je v poriadku, zaciname 37tt, vcera ma chytili priserne bolesti v chrbte, nedokazem sediet ani lezat v jednej polohe dlhsie ako par minut🥴najprv sme mysleli ze oblicky, potom ze asi pricviknuty nerv, obehala som pohotovost na roznych oddeleniach az ma pred chvilou prijali na gynde, dali infuzku proti bolesti a rano ma cakaju dalsie vysetrenia😔

milka1988
autor
25. aug 2021

@danusa64 och tak to ma mrzi ze mas take bolesti :( snad ti to cim skor prejde :(

danusa64
25. aug 2021

@milka1988 dufam ze ano, po vcerajsej infuzke sa mi ulavilo, uz je to lepsie. Namixovali nejake lieky na uvolnenie a proti bolesti. Vraj to ide od chrbtice a uplne to prejde az po porode, dnes uz len tabletky a ak sa to nevrati tak to budu udrziavat tabletkami. Tak som zvedava. Ale hlavne je ze malinka je v poriadku, ostatne vydrzim. Podla sona ma 3100g a sme 37+2 takze parada☺️

milka1988
autor
15. dec 2022

@milka1988 ahojte čo máte nové? Už 2 roku ubehli čo som písala tento príspevok 😱

jakoma
16. dec 2022

@milka1988 fuha uz dva roky? Co mas nove Ty, autorka? 🙂 u nas to boli pekne dva roky (ale tehotna zatial nie som)

jaaty1
16. dec 2022

@milka1988 ahoj 🙂 nám sa nakoniec tiež podarilo a už mám aj 2 mesačného zdravého synčeka 🙂 vy sa ako máte ? Všetko v poriadku ? 🙂

adka998
16. dec 2022

@milka1988 Ahooj, bože ako rýchlo to ide 🥲 mne sa podarilo otehotnieť 05/21 a teraz tu mám zdravé a krásne 10 mesačné dievčatko ❤️ a vy čo máte nové? Podarilo sa?

danusa64
16. dec 2022

@milka1988 ahoj, strasne to ubehlo😅 mne tu uz pobehuje mala 15mesacna vrtula😁 zdrava, ziva aj za piatich🤣 mame sa super, cas leti ako voda pri mojej duracelke😄
Vy sa ako mate?

milka1988
autor
16. dec 2022

@jakoma to mi je ľúto že to ešte nevyšlo ale skôr či neskôr to každej výjde len to netreba vzdávať s veriť. Ja som po iui strašne silno verila že to vyšlo už na stole ako som ležala a to sme mali neskutočne mizerny spermiogram. Nám ani nechceli robiť iui že jedine iba Icsi s tým že musia vybrať spermiu s normálnym tvarom. A predsa sa z tých 0,5% dobrých jedna šikovná dostala do cieľa. Čo je fakt zázrak no verila som tomu od prvej sekundy. A keny to nevyšlo ideme aj 10x na iui až dovtedy kým by to nevyšlo ❤️ verím že sa budeme aj my s tebou tešiť z tvojho tehotenstva ako sa vraví to najlepšie na koniec ☺️
Inak boli ste na vyšetreniach predpokladam?

@jaaty1
@adka998
@danusa64
No my mame doma už za chvíľu 10mesacneho Miška 💙
Narodil sa 28.2.2022 plánovanou sekciou 🙂
Je to úžasné čítať ako sa vám podarilo porodiť vytúžené dieťatko som za vás veľmi rada 😌

jakoma
21. dec 2022

@milka1988 mne zistili problem so stitnou zlazou, nastavovali mi liecbu. Tohto tyzdna sme boli v presove na reproimuno testy, v januari budu vysledky. Za tie 2 roky som dvakrat zmenila pracu, este som v skusobnej dobe, naplanovali sme si na dalsi rok cestu do Azie a potom to uz musime asi zacat serioznejsie riesit 🙂

milka1988
autor
22. dec 2022

@jakoma tak dúfam že vám cestu do azie prekazí radostná udalosť 🤭 držím silno palce

Strana
z16