icon

5DPO - podporme sa navzájom

milka1988
2. dec 2020

Pridajte sa ku mne, koľké ste 5dpo a čakáte na deň či príde ms alebo nie? 🙂 Poďme sa podporiť aby sme mali krásny vianočný darček ❤️🎄🤰

milka1988
autor
3. jan 2021

@paulli ja som 7dpo a 22dc ale ja si sice teplotu odmeram ale nezapisujem ani nepozriem kolko bolo, stresovalo ma to stupanie klesanie :D takze bud ms pride alebo nepride uz nezmenim nieco co prebieha/neprebieha 🙂 stresuje ma to menej.

christinka1
3. jan 2021

@milka1988 19.12 som mala mrchu, čiže 15dc dnes...

christinka1
Autor odpoveď zmazal
milka1988
autor
3. jan 2021

@christinka1 a ovu testy si nerobis?lebo ja keby nerobim a nemeram bt tak ani neviem ze ovu prebehla :D

christinka1
3. jan 2021

@milka1988 robila som 2 mesiace dozadu, už nerobím, prestala som (teda snažím sa už nesledovať)😀 Len teraz som si všimla ten hlien 1den a už nič a v ten deň som mala nechránený styk... Lenže keďže už som žiadny nemala potom,tak asi to nebol začiatok pl.dni... 😀

milka1988
autor
3. jan 2021

@christinka1 ale co si kludne.mohol ja som mala tiez len jeden den ale realnu ovu prebehla az o 3 dni :D ked som nemala žiadny

christinka1
4. jan 2021

@milka1988 no každopádne sa necháme prekvapiť a počkáme na ms😀

milka1988
autor
4. jan 2021

@christinka1 ASI tak nejako nic ine nam ani neostava 🙂 ja sa citim rovnako ako kazdy mesiac takze asi nic z toho zase 🙂

christinka1
4. jan 2021

@milka1988 ja som mala iba včera zas raz ten hlien... Cítila som aj miernu bolesť v podbrušku ale 2 dni a kríže... A neverím tomu že z toho jedného rázu by sa niečo mohlo podariť a neviem ani kedy mám ovulku 😀 preto sa nechám prekvapiť,ale po mojich sklamaniach už ani neverím

milka1988
autor
4. jan 2021

@christinka1 no ja ani tie bolesti nemam :D tak si na tom ešte lepšie oproti mne :D

milka1988
autor
5. jan 2021

@paulli ahoj ako? Kedy testujes? 🙂Ci cakas na ms?

milka1988
autor
5. jan 2021

@miky25117 a ty si ako na tom? Posli screen grafu 🙂

miky25117
6. jan 2021

@milka1988 myslím že nič z toho nič také nepocitujem jedine hroznu únavu ale to bude počasím 😂 a ty ako kedy skusiš test?

milka1988
autor
6. jan 2021

@miky25117 no unavu citim celé sviatky z toho nic nerobenia :D rano ne a ne vstavat. Dnes som 10 dpo ale testovat nejdem ani keby co :D cakam do terminu ms a plus 3 dni po ms ešte kedze naposledy tiez na 17 dpo prisla 🙂 ked ani vtedy nepride testujem

miky25117
6. jan 2021

@milka1988 no ja som 8 dpo ako sa poznám s testom nevydržím skusim v piatok 🤣

milka1988
autor
6. jan 2021

@miky25117 :D drzim palce tak potom píš v piatok 🙂

danusa64
7. jan 2021

Ahojte dievcata. Tak sa hlasim, dnes by mala prist ms, uz druhy den mam po kvapke hnedeho na toaletaku, hlavne rano. Myslela som, ze zacinajuca ms, ale dnes mi to nedalo tak ze skusim test a tam slabucka ciarka. Asi🙈 alebo si to len namyslam🙊 len co to spinenie? Vyskusam este zajtra, ale neviem co robit, zacat brat duphaston a fraxik alebo este pockat ci sa ms nerozbehne? Duphaston som nebrala os ovulacie lebo som nevedela kedy bola a bala som sa ze ju zastavim ako asi minuly mesiac. Pomoc😁

paulli
7. jan 2021

@milka1988 ja nič 😄včera som skúšala test ale beloba 😃nič iné som ani nečakala, takže čakám pokým príde 🙂

miky25117
7. jan 2021

@danusa64 je tam gratulujem a držím palce asi by som nasadila duphaston

christinka1
7. jan 2021

@danusa64 gratulujem a to hnedé spinenie nemôže byť uhniezdovanie??

danusa64
7. jan 2021

@christinka1 dakujem, moze byt, tiez mi to napadlo, toto uz bude 4tehu (zial vsetky skoncili potratom) ale ani pri jednom som na zaciatku nespinila tak ma to zmiatlo.
@miky25117 dakujem, asi ano, vecer si dam prvu a od zajtra aj fraxik zacnem.
Dnes ma caka babkin pohreb tak snad to ustojime a nepotratim😔 este mi napada ci to nemoze byt aj zo stresu to spienie🤔

christinka1
7. jan 2021

@danusa64 to mi je ľúto,ja sa snažím už dlho otehotnieť a stále nič... Neviem či je to už aj vekom... Ale keby mám potratit,tak sa asi zbláznim... Strašne by som chcela ešte mimi,tak už len čakám,kedy a či sa zadarí... Určite to bude uhniezdovanie a budem držať palce,nech všetko dobre dopadne

danusa64
7. jan 2021

@christinka1 my sa snazime uz piaty rok, prve dve sa podarili viac menej hned ale hned som aj potratila v 5 a 7tt, tretie nam trvalo 2apol roka kym sa podarilo aj to skoncilo v 13tt. To bolo v juny, v oktobri sme si povedali, ze vyskusame a a teraz to je treti cyklus a uz som bola nastavena tak ze kaslem na to, vobec som sa nesledovala, len som vybrala clostil a to bolo vsetko, neverila som zeby sa podarilo. Este ak rano som ostala cumiet ako puk na test ci dobre vidim😁
Moja jedina rada je to vypustit z hlavy a nemysliet na to. Drzim palce, aby si sa co najskor tesila aj ty.

miky25117
7. jan 2021

@danusa64 spinenie na zaciatku je bezne nasaď ten duphaston pomoze na udrzanie hlavne ziaden stres snaž sa byť v klude.drzim palce

danusa64
7. jan 2021

@miky25117 dakujem, nasadim si ho uz dnes. V klude sa snazim byt, len ten pohreb dnes, ale stale si vravim, ze to musim zvladnut v klude aby to aj babo zvladlo. Dakujem

christinka1
7. jan 2021

@danusa64 fuuuha... No lenže keby to tak išlo, vypustiť z hlavy 🙄 keďže ja to v nej mám stále... Nesledujem sa už tak moc ani ja , snažím sa že kašlem na to, čo bude bude,ale nejde to 😀

danusa64
7. jan 2021

@christinka1 ja viem, je to tazke...minuly rok som tak po tych dvoch rokoch co sa nam nedarilo to vzdala a zrazu po pol roku som bola tehu tak asi to malo zmysel to vypustit, aj ked nie uplne lebo kazdy mesiac som dufala, ze ms nepride, ale nesledovala som sa....a teraz som to tiez vypustila, aj ked od soboty som zas toho mala plnu hlavu, ze co ak😃

milka1988
autor
7. jan 2021

@danusa64 ved toto je pozitivny test drahá 🙂)) ja by som nasadila Duphaston už a o 2 dni spravila znovu test 🙂

danusa64
7. jan 2021

@milka1988 ☺️☺️ duphaston som uz vzala pre istotu a poobede zacnem aj fraxik pichat. Ano v sobotu sa chystam robit znovu, pre vlastny pokoj😁

milka1988
autor
7. jan 2021

ale inak ja mam zle spravy, uz viem ze ani testovat nejdem, ms mam mat v utorok o tyzden, lebo dnes sme boli po vysledky zo spermiogramu a manzel ma zle vysledky, konkretne morfologiu :( ma iba 0,5 norma je 4%, vzzali nam obom krv na vysetrenie a uvidime do dalej s tym, ale sance su male tym padom :(