icon

7 dní mi mešká menštrucia a test je negatívny

zuzka18112017
1. dec 2022

Dobrý deň mamičky už 7 deň mi mešká menštrucia a test bol negatívny mám citlivé prsia aj podbrusku ma pobolieva aj na zvracianie mi je prosím vás poraďte mi môžem byť tehotná ?už som vážne zúfalá

hsara99
1. dec 2022

Smer lekár, môže to byt iný gynekologicky problém.

ninka99865
1. dec 2022

@zuzka18112017 máš odsledovanu ovu? Stačí že sa posunula ovu a posunie sa aj ms

janetinka27
1. dec 2022

moze byt aj anovulacny cyklus, alebo cysta z folikulu a preto ms meska. zavisi od toho, ci si mala odsledovanu ovu

marcelik88
1. dec 2022

Mozes ale aj nemusi. Uz pri takejto dobe by som aspon ja istotne radsej navstivila lekara. Predsa len to moze byt aj zdravotny problem, ktory je v niektorych pripadoch neradno zanedbat

zuzka18112017
autor
2. dec 2022

@marcelik88 ale z priateľom sa snažíme o bábätko takze to nemusí byť tehotnestvo ?

cakambabatko
3. dec 2022

@zuzka18112017 ja som mala tehotenské testy negatívne aj 15 dní meškajúcej ms. Dokonca lekár nepotvrdil tehotenstvo..Mala som posunutú ovuláciu, otehotnela som pár dni po tom ako mi začala meškať ms, takže v čase testov a návštevy lekára som už bola tehotná, no bolo ešte skoro na to aby sa tehotenstvo potvrdilo. To môže, no aj nemusí byt tvoj prípad..asi najlepšie ísť ku doktorovi..ten ak na nič nepríde, pichne ti vyvolávačku ms.