8 dlhých mesiacov sa snažíme o bábätko 👌
Ahojte žienky chcem sa spýtať lebo už nam v tom zmätok že ako to robíte po pohlavnom styku.. Lebo do mna aj ked sa partner spraví hned to začne vytekat a potom sa len vytriem a mam pocit že sa to nikdy nepodarí je to taka téma.. Ale chcem aby mi niekto poradil niekde som čitala že nohy hore ale neviem či to pomôže.. Ďakujem vopred za každu odpoveď nakolko uz 8 mesiac bez vysledku.. 😐
@janula12345 nie nedokazem to odsledovat nakolko mavam niekedy velmi dlhe cykly a nepravidelnu ms 😊
Keď máš dlhé a nepravidelne cykly, treba ist ku gynekológovi a nech ti urobí hormonálny profil. Či nemáš anovulacne cykly. V tomto prípade ti ani vykladanie nôh nepomôže.
@bezmena18 ked to vyteka vonku tak asi nieje plodne obdobie, lebo mne tiez vsetko vytieklo, ale ked som mala plodne dni tak nie, navyse som vzdy po sexe ked sme sa snazili dala hore nohy akoby do sviecky, niekto odporuca aj dat si pri sexe pod zadok vankus, darmo gravitacia funguje.
Zo zaduuuuu..😂 znie to blbo ale nám to pomohlo pri oboch..😂😂😂
@bezmena18 To je tak zariadené, že tá spermia sa ku vajíčku dostane. Stačí jedna. Načo by mal vo vás ostať celý ejakuját? Preto muž "vystriekne". Ak ste v poriadku aj partner, treba čakať. Hlavne na to netreba myslieť, zaoberajte sa nejakými záľubami. Psychika môže všetko ovplyvňovať.
Ale veď keď má žena orgasmus a muž “výstrekne” tak to stačí .... všetko potrebné je tam kde má byt ... ja sa sprchujem po každom styku a napriek tomu mame tri deti ;)
@ukulela len nie ovulacne testy, to je podľa mna len nástroj na vystresovanie ženy, naháňanie muža do postele a na úpadok sexuálneho života 😂😂😂
vazne 8 dlhych mesiacov???..Rok je normalna doba na splodenie dietata. A aj lekar sa zacne tym zaoberat po roku a pol. Si užívaj vzťah 🙂 Ja poznám ženy čo sa snazili 7 rokov a viac. Ja osobne tiež 5 rokov.
Ten tlak pri ejakulacii je natolko silny, ze dopravi spermie tam, kam ma, nepotrebuju do teba vtekat. Vykladanie noh je mytus 🙂.
Po orgazme ženy sa začne sťahovanie stien a vtedy aj tvoje ústrojenstvo "pomáha" dopraviť spermie tam, kde majú byť, takže najlepšia rada znie, skúste mať orgazmus naraz, resp. ty veľmi tesne po mužovi 🙂
@katrinka34 ale tak ked ma dlhy cyklus a ani nevie, ci ma ovulaciu ... riesit, ze z nej ejakulat vytecie je viac mimo, ako zistit, ci ma vlastne plodne dni 🙂 ale teda suhlasim, ze v tomto pripade to ma riesit s lekarom ...
To s tym zenskym orgazmom je dobra hlupost.Myslite si,ze zeny ktore boli znasilnene mali orgazmus,alebo robili stojky na hlave?Kde to sme.
Treba sa snazit min. rok a ked nic treba ist najprv za lekarom urobit v prvom rade spermiogram a potom tvoje vysetrenia.
My sa tiez snazime 2 roky,ale vieme pricinu.
Ja som nevedela urcit plodne dni ani s testami.. bude to zniet ako reklama ale kamoska mi odporucila lady-Qtest.. stoji 12€ co neni az taka suma.. az to mi ukazalo plodne dni... vysledok sa vola Richard a ma 5 mesiacov
@podkovickaa a ešte by som povedala aby sa ukludnili, tak všeobecne a nenahanali to celé, možno sa potom podarí.moj skromný názor-pride vtedy keď má. Ja som dva roky čakala ze dačo a po 8mich prišiel Dávid a ma uz 11MES
My sme sa snazili dlhych 7 rokov. Nezufaj, co ma prist, pride. Uzivaj si zivot so vsetkym co prinasa
Minule bol dokument, že levica sa musí páriť až 157 x, aby bola oplodnená, to je štatistika, ľudia sa sťažujú, že prečo ľahko neotehotnejú, ale položme si otázku, koľkokrát sa milujú napr. za ten rok? 🙂 Dala som smajlíka, ale si myslím, že to je práve dôvod, že to nie dostatočnekrát. V minulosti bol priemer medzi dvomi deťmi asi tak 4 roky, si myslíš, že preto, že to tak mali naplánované všetci rovnako? Proste to je priemer času, za ktorý sa podarí splodiť jedno dieťa, samozrejme na výnimky.
@podkovickaa mm vysiel zly spermiogram v dvoch centrach. Vraj on bol pricinou. Iba ivf by pomohlo podla dr. Nebola to pravda. Po 7 r mi urobili driling. Otehotnela som na 1.x. Aj s diagnozou mm Oligoasthenoteratozoospermia
@bezmena18 na vysetreniach ste s muzom boli? resp. bol aspon on na spermiograme?
Ak nie, a ak nahodou mate nejaky problem, jedne ci druhy, tak zbytocne bude robit doma gymnastiku, vykladat nohy, podkladat zadok a co ja viem co.
Prvy krok poslat chlapa na spermiogram a pak zacni riesit seba. Lebo nepravidelne cykly, to tiez nieje bohvieco. Minimalne si hybaj dat skontrolovat hormonalny profil. Eventualne folykulometriu, zeby si kojnecne zistila kedy asi mas ovulku. Ale spermiogram je uplny zaklad. Az postom ostatne
@katyd inak na tom je cast pravdy. Pamatam ako sa moja svagrina stazovala ze nevie otehotniet pri druhom dietati a ked som sa jej opyatala,ze kolkokrat sa miluju, tak povedala ze tak raz za dva tyzdne. No tak to potom dost tazko ak nema odsledovanu ovulaciu. Moja babka tak neotehotnela dva roky, lebo dedo chodil na tyzdnovky a doma bol len cez vikendy a proste netrafili ten spravny cas.

A sledujes si plodne dni? Aj cez tie mas pocit ze to vsetko hned ide von? Nevidis rozdiel?