A mrcha zase prišla
☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk
@lucka_220809 no len som dufala ze po kyrete sa skor zadari.Po prvom kyrete som otehu az po 8mesiacoch a zas to nedopadlo dobre ☹
@katkarv budem silno drzat palce.. ale neboj, pride to! Vies,ze si ok, a ze mozes mat deti so svojim drahym... nic vam nebude branit, casom sa podari... 😉 Snad aj nam,aby som sa nemusela uz zaoberat tym,ci sa nam to vobec niekedy moze podarit, bo my este babo nemame... Takze - pozitivne mysliet - ty aj ja aj my vsetky 🙂
@lucka_220809 ano len mysliet pozitivne 🙂 snad to pomoze.
@mamartinka ahoj no ja si teplotu nemeriam ani neviem ako sa to robi.. 😉 no rokov mam uz dost teda 30 prec.. 🙂 no testy som tiez neskusala ani pri jednom dietati som nevedela ako sa to podarilo.. 🙂 no problemov mame doma asi viac..rodinne a stale nieco riesime len stresy a nervy..tak asi preto sa nedari..no my sanejako intenzivne snazime asi od januara.tak hadam to raz uz vyjde.. 🙂
@denda29 no tak ti budem držať silno palce.. 😉 mne dnes teplota klesla na 37 a buble mi v bruchu...to ja mávam také "vetríky" pred ms, takže som si viac ako istá, že dorazí, včera som trošičku špinila 😒 a tak sa mi aj rozbieha, tak si nič od tohto mesiaca nesľubujem..začnem aspoň po nej merať teplotu, lebo tá ovu ma fakt zaujíma 🙂
@nera123 no možno si budeš myslieť že som sa zbláznila vzhladom k mojmu veku ale --mám 17 😖 takže ty už máš určite ten správny čas na bábo...no ved mna to už drží skoro dobrý rok ale tak intenzívne asi pol rokaa nedá sa toho zbaviť ani nič s tým neviem robiť...no tak to dúfam že to víde...s už to bude témička čakáme bábo 😀
@lucsyia Zilincanka ako ja? 😕 🙂 a este aj moja menovkina 🙂
@solinkarka áno áno žilinčanka 🙂 to som rada že niekto z okolia 🙂 a odkial presnejšie si ?? 🙂
@lucsyia zeby Solinky a ty? 🙂
ja nededza.. to asi nepoznáš to je smerom na terchovú 🙂(inak som si myslela že solinky ale pre istotu som sa spýtala aby to nevyzeralo blbo 😝 ) aty čo ty tjež snažilkuješ ? nemáš z toho ešte depky ??? 😎 ja už občas hej...
@lucsyia poznam Nededzu, odtial mam spoluziaka 😀 a pocuj ty mas fakt 17r ci si tu niekto srandu robi?? 😕 nejak mi to nejde do hlavy 😅
@solinkarka ..ou tak to je dobre že poznáš aspon niekto😎 ... nie naozaj srandu si nerobím ...možno to tak vyznelo že čo chce robiť 17-ročna s deckom ved nech si uživa nič jej neutečie...ale ja to fakt tak cítim že strašne strašne by som chcela bábo....asi som len trošku iná ako moje rovesníčky 😒
@lucsyia tiez som uz chcela babo od 15r ale vtedy este bola skola a tak 😉 a si si ista ze si uz nasla toho praveho? a co byvanie a pod veci hm? lebo je pravda ze vzahy v tvojom veku su kade ake, cest vinimkam...neboj na babo mas este cas 🙂 pekne si dokonci skolu a potom mozes ist aj na vysku ci?
no škola ešte je ale to by som zvládla verím si 🙂 pravého či som našla ... myslím že aj ánoaj ked nie vždy to je ružové ale dokážeme si výsť v ústrety a dlhšie ako 2 dni niesme pohádaní ..a čo sa týka finančnej stránky utiahnuť by sa to dalo lebo priateľ popri škole aj zarába .bývať spolu zatiaľ nebývame no uvažovali sme nad tým že ked budem mať už 18 tak by to šlo...ja viem vravíš že čas mám aj ja to viem ale ked rozum vraví iné a srdce iné tak koho poslúchnuť ??? a čo sa týka výšky tak tú nejako neplánujem aspoň teda nie hned po strednej aspon odklad 1 rok
@lucsyia myslis ze staci ked priatel popri skole pracuje? take babo je draha zalezitost aj ked krasna radost 🙂 a kedy planuejte dieta?
planovanie no to je take že necháme to na náhodu ale boli by sme radi keby to už bolo 🙂 no neviem nezarobí veľa ale pokrylo by to výdavky na dieťa ... sa ti to zdá asi skoro ale viem že by sme mali pomoc aj ked ja ju vlastne ani neočakávam od nikoho no poznám svojich rodičov a viem že by nám pomohli možno nie ppo finančnej stránke ale s postrážením kým by som ja bola v škole...
@lucsyia ahoj lucsyia... ja ti nechcem nalievat rozumy, verim, ze to vsetko myslis uprimne a dobre... ale na tvojom mieste by som sa este pred tym vsetkym trosku zamyslela. V prvom rade - ak si nie si stopercentne ista svojim partnerom - to znamena - ze s nim chces byt na cely zivot, ze on chce byt s tebou, ze si rozumiete v dolezitych oblastiach zivota, ze mate napriklad rovnaky nazor na to,co v zivote chcete, ako chcete vychovavat deti, kym si trosku aspon neplanujete konkretnu buducnost spolocnu, tak sa do babatka az tolko neponahlajte...Ak mas pocit,ze to obaja tak velmi chcete, ze ste sa pre to uz rozhodli,tak si napriklad dajte rok - rok na planovanie, riesenie konkretnych veci,aby ste mohli zit spolu ako rodina, aby ste si zariadili veci,ktore budete potrebovat,ked babo pride (spolocnu izbu na byvanie, pracu, ktora vas trosku uzivi atd). Inak sa moze stat, ze sa obaja poriadne vytrapite aj ked by ste sa nemuseli... Dietatko je velky zavazok a potrebuje mat trosku aj zazemie. Uz to je super, ze tak velmi ho chces mat, ze ho vlastne uz lubis teraz... tak urob aj to pre to babatko, ktore chcete, ze nan este chvilku pockate a nieco si predtym ujasnite, zariadite, pripravite sa nan...
To len moja rada. Inak ti drzim palce,aby ti zivot isiel tak,ako si predstavujes 🙂
Inak ja som original tiez zo Ziliny, len teraz uz zijem v Bratislave... konkretne tiez zo Soliniek 🙂)
@lucsyia hmm..no dieťatko v 17 popri škole je naozaj asi fuška...aj po finančnej stránke, aj psychickej, lebo ešte máš pred sebou pár rokov, kedy si môžeš vychutnať svoju mladosť a bezstarostnosť, vzťah, cestovanie, kamošky a hlavne dokončiť vzdelanie...ale zase, keď to cítiš inak, tak ti môžeme len poradiť, to rozhodnutie je na tebe...a samozrejme na tvojom partnerovi...aj s ním by si mala takéto veľké rozhodnutie dobre prediskutovať 😉 a ako lucka hovorí, trošku by ste sa mali na takú situáciu pripraviť...kde hlavu skloníte, z čoho budete žiť a pod., ale nech sa už rozhodneš akokoľvek, budem ti držať palce a želám ti, aby ti všetko vyšlo tak, ako si želáš...určite by bola z teba dobrá maminka 🙂
@nera123 ahoj neri.. ako sa mas? prisla ti ta mrska nakoniec?
@lucka_220809 ahoj, lucka, ešte som to nedostala, ale veľmi ma dnes bolí mrchovsky brucho...tie tlaky, tak počítam, že dnes ešte dostanem 😒 ..dva dni mám sem tam taký ťahavý výtok s kvapkou krvi..to sa mi niekedy tak rozbieha ms a aj prsia trošku poľavili..bazálka 37..a ty ako?...mrcha ešte neprišla?..bodaj by nie 😀
@nera123 joj inak ja ta aj obdivujem,ze si si este nespravila ten testik 🙂 ..
Ja si urobim zajtra rano asi, ak ani dnes nedostanem ms. Zatial meska, tak si sama strasne drzim palce.. ale nechcem sa este namotat, kym fakt neviem, este mam len 30DC.. uvidime... straaasne by som sa tesila 😀
@lucka_220809 🙂..ja sa nechcem testovať, lebo ešte zatiaľ ide všetko normálne, ako by som mala dostať...aj keď to deň dva už mešká, ale to pripisujem aj veľkým stresom so školou. keby to nepríde do dvoch dní, tak testnem, zatiaľ sa nechcem namotávať, ako ty vravíš🙂..no palce ti strašne držím aj ja...som zvedavá, keď ti už aj mešká...a máš aj nejaké pocity "čudné"?

@katkarv mozno naozaj nie si tehu,ale ja uz to vidim na sebe, ze sa tak spolieham na vsetky tie technicke veci a testy a neviemco...podla mna ani nemusis tusit, ako sa ti telo niekedy sprava... mozno teraz sa ti babo uhniezdilo ozaj trosku neskor, aj to sa kludne mohlo stat... najlepsie si je asi naozaj pockat do tej ms, a ked pride,pride, ak nepride, potom az banovat ... Sama som si povedala,ze sa nejdem dopredu testovat ani nic. Je to hrozne depresivne... A nemusi to nevyhnutne byt pravda hlavne. Vsetkym nam z tych nekonecnych testov raz prepne baby 🙂)))
Kati drzim ti palce... pockaj si, mozno to vyjde. A ked nie - aspon vies,ze mozes otehotniet, ked sa ti to uz niekolkokrat podarilo, tak mozes ratat s tym,ze sa to casom zas raz podari. Menej zufat a viac sa na to tesit... drzim palce 😉