icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

katkarv
22. máj 2011

@nera123 presne ako pises ani mna to uz nebavi ale nic stym nenarobime,mozme sa aj na hlavu stavat. ☹ 😠

katkarv
23. máj 2011

@nera123 tak ja mam zapal vajecniku,dnes som bola u dokiho,tak neviem ci budeme tento mesiac snazilkovat ked beriem ATB ☹

nera123
23. máj 2011

@katkarv ahoj, kati...tak sa pekne lieč a hlavne oddychuj..možno máš trošku spomaliť vo veciach a dať si oddych...trošku si dopriať sama sebe relax a starostlivosť..a to si išla k dokimu pre ten skracovací cyklus a on ti zistil zápal?? či ťa to aj bolelo?

katkarv
24. máj 2011

@nera123 no v nedelu som dostala taku bolest do laveho vajecnika ze mi az vystrelovala do nohy,nevedela som ani sediet ani stat.A vcera som sla z dcerov na rehabku a po ceste v aute zas ta bolest,tak som sla aj k dokimu.A ty ako to zvladas? Ja sa snazim na to nemysliet ale minimalne 5krat do dna ma to dostihne ☹

ewisam
24. máj 2011

Babenky, skuste sa tak nesustredit na pocatie, ratat plodne.... jednoducho oddychujte, nechajte sa unasat romantikou, ked mate chut. Ked to nam prvy raz nevyslo tak som mala hlavu v smutku, pretoze som to mala vyratane a nic... o mesiac neskor som nic neplanovala a podarilo sa....🙂 dokonca som ani prvy mesiac nevedela, ze sa to podarilo, kedze mam pravidelny cyklus len vdaka antikoncepcii a kedze som ju vysadila, myslela som len, ze sa telo spamata a nic sa nedeje a zrazu dve ciarky. Tak vam drzim palce!!

mamartinka
24. máj 2011

Akurat teraz v damskom magazine rospravaju o vcelej materskej kasicke.Ze je velmi dobra na plodnost a ze sa vdaka kasicke narodilo uz vela deti.Nemate s tym niektora skusenost?Uz sa idem nato pozret.Ze pary ktorym sa nedarilo otehu niekolko rokov a uz vsetko vzdaly sa prave vdaka tomuto podarilo otehotniet.Asi vyskusam.

lucsyia
25. máj 2011

ahojte baby ako sa máte ? i mna tento mesiac mrcha nesklamala a zasa prišla ale tentokrát som to nebrala nejako tragicky..občas ma chytí myšlienka na bábätko no snažím sa na to nejako nemyslieť a utešiť sa myslienkou že raz to bude či teraz alebo o pár mesiacov.Nejako ma teraz premohla alergia tak sa snažím dať čím skor dokopy aby sme si mohli znova"užívať" 🙂 😀 ak budete mať niektorá konečne dve// na testy dajte vedieť 🙂 nech mám motiváciu do dalsích mesiacov 😝

veronika1417
25. máj 2011

Ahojte babulky, ja sice cakam babatko ale presne viem co prezivate lebo my sme sa snazili vyse troch rokov 😢 bola som z toho smutna no brala som to tak ze som este mlada a mam cas. Chvilami ked som mala babatkovsku maniu tak som to velmi zle niesla a inokedy som to niesla lepsie. Robila som vsetko mozne ratala plodne, neplodne dni, dvihala nohy,... Nedalo mi a isla som k doktorke ta ma poslala na sono a tam mi oznamili ze mam myom alebo polyp a ze nemam sancu otehotniet pokial nepojdem najprv na operaciu. Velmi som sa bala a oddalovala to a ani neviem ako presiel presne rok odvtedy co som sa to dozvedela. S priatelom sme sa zmierili ze sa musim vyrovnat so strachom ist na operaciu a az potom sa nam babatko podari. Jedneho dna som sa len tak chytila za brucho a napadlo ma ze som tehotna. Nechapala som to lebo som sa s touto myslienkou uplne rozlucila po tych spravach od lekarov ale pocit bol silny. Menstruaciu som este nemala mat tak som pockala ci bude meskat a predstavte si meskala 🙂 na piaty den som si kupila test a nedockavo som cakala na priatela kedy pride z prace, tusila som ze tentokrat to vyslo a chcela som ho mat v tej chvili pri sebe. Sedel v obyvacke a studoval navod ja som chcela z WC dobehnut k nemu a ze pockame na vysledok nech ho vieme naraz. Pozreli sme na seba a neverili vlastnym ociam 😀 prinutil ma spravit si este jeden test a na druhy den mi priniesol ten co urcuje v ktorom ste tyzdni no aj tak sa ma kazde rano pytal ci je to na 100% potom nasledovala navsteva gynekoloicky atd... je to krasny pocit a zo srdca ho prajem aj vam ktore tak velmi tuzite mat dietatko. Drzim vam palceky!

nera123
25. máj 2011

@katkarv želám skoré uzdravenie 🙂...ja na to tiež myslím, ale teraz už menej, lebo mám také obdobie, že dnes obhajoba diplomovky, v pondelok štátnice a rozmýšľam aj nad tým, že keď bábätko nepríde, vybavím si zatiaľ dobrú robotku a trošku sa budem rozvíjať...na španielčinu som sa prihlásila od septembra, tak budem mať čas na sebe zamakať.. 😎 preto som teraz taká zmierená...aj keď pred mrchou tie dva týždne budem zase na to taká precitlivená.. 😖 budem si namýšľať a chcieť byť tehu o 100x viac...neviem, prečo ma to tak vždy pred tými krámami tak chytí..hmm 🙂

katkarv
25. máj 2011

@nera123 to aj mna presne tak,taky tyzden do prichodu mrchy sa tym tiez zaoberam a tiez viac dufam ze budem tehu az mi z toho sibe ☹

veronika1417
26. máj 2011

@ewisam tak nam sa to podarilo obom 🙂 a rady o tom ako na to nemysliet boli v tej chvili strasne ale zrejme to funguje. Zamerajte sa na nieco ine v zivote : zacnite napr chodit cvicit, venovat sa konickom, praci, nejakym spolocnym aktivitam s partnerom,... a hadam ked to nebudete vobec cakat tak... 🙂 mech vam to vsetkym vide 🙂

lulucinka
26. máj 2011

Mám jednu otázku,všetky tu píšete,že keď príde menštruácia ste nešťastné lebo sa Vám nepodarilo otehotnieť.Prečo potom niektoré ženy píšu,že majú normálne menštruáciu počas tehotenstva?Ako viete,že určite nie ste tehotné keď dostanete bez meškania menštruáciu?Pýtam sa preto,lebo sa bojím či nemôžem byť tehotná aj keď som menštruáciu dostala načas,bez meškania,je to čistá krv,nie špinenie.Myslíte si,že aj tak môžem byť tehotná a mám si radšej urobiť tehotenský test?Ďakujem veľmi pekne za Vaše odpovede

denda29
27. máj 2011

@lulucinka ja si myslim ze tehu si neni. Ale ked si chces byt ista tak si sprav test ale podla mna zbytocne. 😉

lulucinka
27. máj 2011

No počkám kým mi menštruácia skončí,ale dnes mám príšerné bolesti a je riadne silná.Bude test pravdivý už aj 3 týždne od styku?Lebo niektoré tu píšu,že test nie je pravdivý ani 7 týždňov po styku.Čomu mám veriť?

denda29
27. máj 2011

@lulucinka Ak si ti riadne pustila MS tak tehu podla mna urcite nie si. a ak tehu test ukaze tehu tak urcite je to pravdive. Môzes sa stat ze tam nieco nebolo v poriadku a vsetko odislo s MS.

lulucinka
27. máj 2011

Ano dostala som ju normalne ako vzdy,dostavam ju zo stredy do stvrtku rana,teraz som ju dostala uz okolo 20:00 v stredu vecer.Je normalna,cista svetla aj tmava krv,aj krvne zrazeniny.Test som si zatial nerobila,ale urobim si ho pre istotu 21 dni od styku,ak bude negatívny,počkám na ďalšiu menštruáciu a keď opäť normálne príde,urobím si test ešte 40 dní po styku a ak bude zase negatívny,tak už je to 100% že tehotná nie som?Nemusím ísť ani ku gynekologičke?

katkarv
27. máj 2011

@lulucinka urcite nie si tehotna ked ti prisla o par hodin skor,ale dopriala by som ti to uz ked tu furt pises hluposti a nedavas si pozor.

lulucinka
27. máj 2011

@katkarv: Davam si pozor,nemala som ani pohlany styk,len mi ejakuloval na brucho a v sprche mi to stieklo n vaginu.HA som uzivala kvoli problemom som vysadila a chcem zase nasadit,ale musim mat 100% istotu,ze nie som tehotna.

anavila
28. máj 2011

@lulucinka miliooooooooooooooooon percent niesi tehotna, ale ked mas 4eura nazvys tak utekaj do lekarne a kup si test

lulucinka
28. máj 2011

@anavila test mam doma,no vyskusam az o tyzden,to budu uz 3 tyzdne od tej situacie.Mam rada deti,ale svoje este nechcem.A drzim vam palceky,vsetkym ktore sa snazite.Ja mam len velmi strach,preto tu tolko pisem.Prepacte,ak Vas to otravuje.

katkarv
29. máj 2011

@lulucinka ale darmo sem pises lebo my ti nepomozeme.Podla toho co pises urcite nie si tehotna ale ak nam neveris atest si nechces urobit tak chod k lekarke anech ti vezme HCG v krvi by ti uz ukazalo keby si bola tehu

anavila
29. máj 2011

@lulucinka to by bol neviem aky zazrak keby si otehotnela takym sposobom ako opisujes...ze v sprche...to je jak AKTY X...a navyse ked si uz aj mala normalnu menstruaciu...je to na sto percent vylucene...nemas sa coho bat...a tie testy nicis zbytocne podla mna...pri tvojom strachu a pesimizme mam pocit, ze este aj o pol roka si budes robit testy..aj ked len ovonias muzske slipy...je to trapne nehnevaj sa

katkarv
29. máj 2011

@anavila presne tak,uplne si to vystihla 🙂

lulucinka
30. máj 2011

@anavila @katkarv asi si o mne myslite,ze nie som v poriadku.Ja viem,prilis panikarim.Uvedomujem si,ze ked zena normalne menstruuje,tak nemoze byt tehotna.Len nechapem diskusie zien,ze maju normalne menstruaciu, tehotenske testy aj 5 tyzdnov od styku negativne a aj tak su tehotne. Co si o tom myslite?

lucia31
30. máj 2011

..ak maju tehotenske testy aj 5 tyzdnov od styku negativne, tak to neznamena,ze su aj 5 tyzdnov tehotne a test chybny....otehotneli neskor ako si to vyratali a v case,ked testovali,bud este tehotne neboli alebo testovali len par dni po oplodnujucom styku...
lulucinka, uz sa to naozaj neda citat, niekedy mam pocit, ze si tu z nas robis dobry den...len dufam,ze ked ti pride este aj dalsia MS normalne na cas atd., a aj test pravdaze negativny, tak uz s tym skoncis....

lulucinka
30. máj 2011

@lucia31 ja si naozaj nerobim srandu. Prepacte, nechcem aby ste mali pocit,ze si z Vas utahujem, to naozaj nie. Dalsiu menstruaciu mam dostat az 23.6, dovtedy si vyskusam 3 testy a ak budu negativne, prestanem mat strach. Moja gynekologicka mi povedala, ze ak zena presne vie den kedy mohla otehotniet, tak 30 dni od styku jej test ukaze na 100% pravdivy vysledok, ak by to nebolo jasne, tak ma zopakovat o dalsich 5 dni a musi na 100% vediet ci tehotna je alebo nie.Niekedy asi velmi citam vsetko mozne na hocijakych forach a mam pocit,ze vsetky tehotne zeny maju menstruaciu,negativne testy a ziadne priznaky tehotenstva.

anavila
1. jún 2011

@lulucinka no ja nepoznam ziadnu zenu s takouto situaciou, ze test negativny, menzes, a este aj s chlapom ani poriadne nespala - myslim tym to, ze vyvrcholenie nastalo MIMO tela partnerky, a aj tak je tehotna...to mi pripada fakt na hlavu postavene..nemyslis? ale ako chces, rob si testy trebars aj kazdy den trikrat...su to tvoje peniaze a tvoja vec..dobry test je pozitivny už 8 dni po oplodneni...myslim, u mna to bolo tak,..neprisla mi menstruacia , hned o tri dni som spravila test a bolo!!! a mam tri deti moja zlata a zakazdym to tak bolo...takze ak si aj dnes urobis test a bude negativny tak urcite niesi tehotna...ale ja uz viac pisat nebudem, len mi nedalo nereagovat na taketo primitivizmy.prepac

katkarv
7. jún 2011

@anavila kde je ta lulucinka,riadne nam chyba 🙂

ivulik211
7. jún 2011

Ahojte našla som tuto temu a chcem sa pridať, lebo je to presne aj o mne. Tento mesiac som už myslela že sa to podarilo ale rano ma mrcha presvedčila o tom že nie. Testy som nerobila lebo už mi idu na nervy takže som čakala. Naplno sa snažíme krátko, cca 3 mesiace, ale zatiaľ nič, vždy mám kopu príznakov 😀 Ale nič to zato ideme ďalej. prajem všetkym nám aby sa to čím skôr podarilo a teraz si idem dočítať všetky vaše príspevky 🙂

nera123
8. jún 2011

@ivulik211 tak vitaj medzi nami "mrchami" 😉 dúfajme, že čoskoro budeme klebetiť v inej téme..aj keď ja s drahým sa snažíme zatiaľ len tak voľne..a s tými príznakmi je to u mňa tiež také isté...furt ich je plno, len tá mrcha ma vždy nesklame 🙄 držím palčeky!!! 🙂