icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 no ved prave aspon som rada ze ja som OK. No hlavne nechto este praskne lebo ked nie tak to bude uz problem. A Dakujem si velmi zlata. Ani nevies ako chcem aby sa to uz konce podarilo 🙂 .

lucka_220809
24. mar 2011

myslim,ze tusim, ako velmi sa to da chciet 🙂 Vyjde to, uvidis 😉
Ja teraz cakam cakam,kedy ms prejde a pride nejaky naznak plodnosti... zacala som si merat BT kazde rano, tak snad aspon to ma navedie na nieco... takze tento mesiac bude taky explorativny :D Hladame ovulku :D

bona26
24. mar 2011

Ahojte zienky,
vidim, ze sa tu rozbehla debatka o veeeelkej tuzbe a chceni. Aj ja tuzim a chcem, no "realizovat sa to" bude az o par mesiacov. Ale uz teraz sa to velmi tesim. Za ten cas sa chcem viac sledovat, ako pise lucka_220809, aby som vedela, co a kedy sa vo mne odohrava.. sledovat ovulku, plodne dni.. aby som potom, ked pride od slov k činom, vedela, co a ako a kedy 🙂

lucka_220809
24. mar 2011

@bona26 odsleduj si 🙂.. ja som to mala vsetko v merku, ale poslednych par mesiacov nemam vobec plodny hlien,tak na to skusam ist inak,lebo sa s drahym ani akosi netriafame evidentne (kedze nie som tehu este heh).. a uz chceme velmi ..
Fajn,ze si sa pripojila 😉

bona26
24. mar 2011

@lucka_220809 no to aj my chceme a ja este viac, ale je tu take jedno "ale" 😒 ale verim, ze o kratky cas nebude a potom sa ide na to 🙂 Zatial sa chcem "sledovat". Akurat mi skoncila MS, tak idem sledovat hlien.. je to asi divne, ale celkom sa tesim, vobec netusim, co sa vo mne a kedy deje a ci sa nieco deje 🙂 a som tak pozitivne naladena, momentalne, tak snad mi to vydrzi co najdlsie a verim, ze vsetko pride v "pravy cas" 🙂 Aj ked, samozrejme, ze uz by som najradsej hovorila o pocitoch pri tehu...no a vam nech sa zadari co najskor

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 drzim palace 🙂

denda29
24. mar 2011

@bona26 aj tebe drzim palce 🙂

bona26
24. mar 2011

@denda29 dakujem, aj ja tebe 🙂

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 dakujem .. ved dam info potom,ci ten femi-zazrak nieco pomohol 🙂 ... kiez by pomohlo,zabralo,bola by som stastna ako blcha !!!

bona26
24. mar 2011

@lucka_220809 drzim palce, urcite daj vediet...

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 jasne daj vediet. Aj ja ho kupim len nech mi ho zozenu v lekarni. Nechce sa mi ho objednavat tak pockam kym mi ho oni objednaju a mozno aspon dufam ze ani nebude treba nakoniec 🙂

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 dam dam 🙂 ... inak vtipne je,ze mi je teraz uz od pondelka tak divne,ze keby nemam ms tak ani nepochybujem, ze som v tom... kruti sa mi hlava,kazdy vecer divne od zaludka, zimnica, nikdy mi takto nebyva .. idem to ale pripisovat asi jarnej unave a prepracovanosti...

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 pravdepodobne to bude jarna unava 🙂 . ale aj tehu môze byt. Ja ked som cakala moju dcerku to som zistila ked som bol uz v tretom mesiaci. Prve dva mesiace MS som mala normalne az na treti mi neprisli a ja som ani netusila preco. Tak len so srandy som kupila tehu test a co tam vidim dve // ciarky. nechcela som verit tak kamosku som poslala kupit este jeden a tam tiez //. skoro som infart dostala lebo vtedy som mala iba 20r. a nechcela som miminko este. Hlavne kedze som uz z otcom mojej dcerky uz nebola lebo ma podvadzal. Takze nastala dilema co teraz. kedze som bola uz v tretom mesiaci musela som sa rychlo rozhodnut co spravim. Ale nakoniec som sa rohodla nechat si ju a budem slobodna mamicka. A teraz vôbec nelutujem a milujem ju nadovsetko. 😀 Prezili sme velmi zle obdobia asi prve 4 roky ale potom to bolo stale lepsie a teraz je to uz super. Takze stat sa môze hoci co.

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 super ze si si nechala svoje dievcatko... A som rada, ze sa teraz mate ozaj super... iste si aj spokojna so svojou polovickou a ked sa vam podari urobit si este jedneho drobceka,tak uz budete velka rodinka 😉 Tak vam velmi fandim...
Ja som si inak vcera kupila aj tehu testy,ked som uz kupovala ten femigard.. tak aj premyslam,ci si jeden len tak preventivne nespravim... 🙂)aj ked si nemyslim,ze fakt by som mohla byt, bo este aj tu ms mam taku jasne silnu tentokrat ze mam pocit,ze by to isto to chudatko male babo splachlo prec... 🙂))

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 dakuuuuuuuuuujem. Ja tento mesiac tomu nedavam velku nadej lebo som unavena strasne taham cely tyzden v robote zajtra to uz bude 7 den a este k tomu skoro kazde rano k dokimu tak ma dost vycerpava a este zajtra aj snazilkovat musim 🙂 vsetko naraz teraz. Tak ale co uz.
Inak mne ked pride Ms tiez si robim preventivne tehu test co ked. Ale vzdy zbytocne. Takze tento mesiac nekupim ani jeden pockam na MS a uvidi sa 🙂 .

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 no presne, ja som to takto isto urobila aj predchadzajuci mesiac, ani som si radsej nekupila, uplne som to chcela nechat tak... potom mi meskala ms asi tak den a pol, a za tu chvilu som sa tak stihla namotat na to babo (ktore nakoniec necakam), ze az .. No ale tiez si vravim,ze mozno aj dobre teraz ze este nic,lebo mam pred sebou najhektickejsich par tyzdnov v roku pracovne - budem asi najblizsie tyzdne v praci pomaly aj spavat, tak radsej az potom,ked uz budem moct vydychnut.. tiez som od zaciatku roka viac v praci ako kdekolvek inde, moj muz ani nehovorim, tak aj zato sa nam mozno nedari...clovek ked je unaveny tak sa to proste odrazi vsade...
Taak ale svita nam na lepsie casy snad nasledujuce mesiace - tebe aj mne 🙂 .. snad si o chvilu budeme moct zalozit nove forum, ze "mrcha uz neprisla" 😎 moooc nam drzim palce !!!! 😎

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 noooooooo to by bolo fajn. Ja som sa koncne tesila dnes ze po robote môzem ist konecne domov. Nato my muzicek vola ze sa mam po robote zastavit u jeho rodicou lebo ze nieco chcu. tak mna asi porazi zas nejdem hned domov. A vecer pridem domov ako mrtvola ktora hned zalahne a spi ☹ . Ale neva.

danula.ch
24. mar 2011

ahojte snazilky 🙂
my uz jedno babo mame, ale teraz sa snazime o surodenca. zatial len od vianoc, ale uz som netrpezliva a to je asi zle. neviem ci to tu bolo spomenute, necitala som vsetko, ale na uhniezdenie vajicka velmi pomaha kyselina listova, takze odporucam dat si ju kazdy den. aj pri prvom sme sa snazili 2 mesiace a potom mi kamoska povedala o tej kyseline a hned som otehotnela ako som ju zacala brat. ona tak isto, predtym sa snazili 2 roky. a pozna aj ine baby co sa im to takto podarilo 😉
tak snad som pomohla aspon trosku, drzim palce 🙂 . inak ja som tiez dnes dostala mrchu......

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 ahh,tak toto mi je verne zname.. ja som len tento tyzden po neviem ani kolkych mesiacoch zrusila vsetok program po praci,lebo sa ozaj necitim dobre... takze to chapem, ja tiez nikdy nejdem domov z prace...
Tak snad aspon vikendik ta caka oddychovy... 😉 pekny zvysok dna ti zelam, urcite sa ti zajtra ozvem 😉

lucka_220809
24. mar 2011

@danula.ch kyselinu listovu beriem uz od decembra... 🙂 teraz novo som zacala si davat aj Femigard, na ktory som nadabila len vcera 🙂 uvidime,ci pomoze...
drzim palce pri snazeni... my sa tiez snazime zdhruba od decembra.. zatial nic, a chceme nase prve babo, tak zatial si ani nie som ista, ci je secko s nami v poraadku ... ale snad bude a podari sa coskoro...🙂

danula.ch
24. mar 2011

@lucka_220809 a Femigard je co? 🙂

lucka_220809
24. mar 2011

@danula.ch mrkni tu http://www.biomajak.sk/product/femigard-652/
aj tu na forach su nejake diskusie o tom, docitala som sa zatial vacsinu len pozitiva... tak skusam... a je dobry vraj aj pre chlapov, takze ideme uzivat obaja... mal by zlepsovat celkovo "zenske prostredie" i spermiogram ... a okrem toho i chut na sex 😉 ..to tiez nie je na zahodenie... pozri a uvidis

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 no teraz veru aspon vikend mam volny a ver ze nikam nepojdem. Pekne si upracem doma a budem oddychovat smojou dcerkou 🙂 . Ok tak zajtra a pekny zvysok dna paaaaaaaaaa 🙂

lucka_220809
24. mar 2011

@denda29 dakujem aj tebe... ja som este v praci, a okrem ineho idem zajtra na sluzobku az do soboty vecer grr... tak ja prezmenu nebudem mat nic z vikendu 😒
pa pa 🙂

danula.ch
24. mar 2011

@lucka_220809 vdaka, pozriem to. v mojom pripade by aj ta chut mohla byt vacsia, po porode este stale nie som tam kde som bola predtym 😅

lucka_220809
24. mar 2011

@danula.ch no sak ja by som tiez uvitala trosku vacsi apetit... 😀 😀 ..nie ze by to bolo nejake zle so mnou, ale tiez sa citim nejaka vykopnuta z rytmu 😅

danula.ch
24. mar 2011

@lucka_220809 a ty to uz beries?

lucka_220809
24. mar 2011

@danula.ch zacala som vcera vecer. t.j. mam za sebou 3 davky ... dnes este jedna vecer... uvidime, ci to tento mesiac nieco spravi.. moj problem je totiz ten, ze si posledne mesiace neodsledujem ovulku, max. si ju viem tak vyratat (mam pomerne presny cyklus)..tak dufam,ze mi trochu podpori viditelnost plodneho hlienu a tak ... ved uvidim..

denda29
24. mar 2011

@lucka_220809 aj ja som este v robote ale uz iba 15min. a este zajtra nejak vydrzim. tak papa a prijemnu cestu teda na tu sluzobku 😉

danula.ch
24. mar 2011

@lucka_220809 co som pozerala tu stranku, tak aj chlapom sa zvysi apetit? to uz ten moj bude co robit?? 😀
ako dlho sa snazite?