A mrcha zase prišla
☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk
@denda29 jasne, dam 🙂 dufam dufam velmi ze nieco to spravi so mnou 🙂 uz tak velmi chcem babo ze mi ide hlavu rozhodit z toho 😀 ....ze premyslam, ci si preventivne jedno baby neadoptujem,aby som sa ukludnila 🙂
@lucka_220809 Vyckaj si len pekne na svoje 🙂 . Neboj ja tvrdim ze ked to ma prist tak to urcite príde 😉 Inak ja rozpravam ??? 😀 Ja uz som tiez muzíckovi vravela ze ak to nevyjde do maja tak si adoptujem a hotovo 😀 Ani nehovor ja tiez velmi chcemmmm na nic ine ani mysliet neviem. Môj my vravi ze my z toho sibe. Bodaj by nie ked kazdy okolo mna je tehu. Aj v rodine cakuje teraz 2 miminka, kamoska porodila pred mesiacom a dalsia je teraz v pôrodnici 🙂 . Hrozne ale dufam ze o dva tyzdne aj ja najdem dve // 😀 . Aj ked si myslim opak ale trocha aspon dufam ved snaha bola 😵
@denda29 no ved jasne... len chcela by som necakat dlho 🙂 Ale ako vravis... bude tak,ako ma byt, a co ma byt, to pride.. takze s kludom s kludom 🙂
Ja som si akurat dnes zabudla femigard doma , tak mam poldnovu prestavku od uzivania...
Mne z toho sibe tiez chvilkami, ale chlop moj ma vie celkom este podrzat, aj ked tiez nechape kolkokrat, preco som potom v istych momentoch taka negativna...ale proste je to tak, ze na zenu to v tych chvilach, ked pride ms a "zase nie dve//" proste ako facka.... to chlapi take asi nemaju...
@lucka_220809 u chlapov je to iné. tebe ta trapi a ich ani tak nie. Alebo ano len nam to nejak nedaju na javo alebo ja neviem. Aj ten moj my stale hovori ze nevadi ved to vyjde nabuduce. Lenze kedy nabuduce. uz ja by radsej nasla dve // a nie mrchu. Hadam sa raz dockame a bude aj my tehulkovat 🙂
ahojte,ja som na tom podobne ako vy.Zase dosla mrcha.V decembri som mala missed abort a odvtedy sa snazime a zatial nic.Som sklamana lebo aj tu baby pisu ze po kyrete sa lahsie otehotnie.Vidim ze vy este nemate deti a poviete si ved ona uz ma ale verte mi ci nemate alebo mate uz 10 deti a este chcete tak isto vas to polozi ked na teste nenajdete to co by ste chceli.
@katkarv my o tom nepochybujeme, nie vsetky sme tu bezdetne.. Denda29 napr ma tiez dcerku, a podporujeme sa spolu, situacia je rovnaka... 🙂
drzim palce aj tebe.. nech sa zadari co najskor..
@katkarv veru mam uz aj ja jednu bosorku doma ale to ze sa nam nedari druhe a vzdy pride mrcha je aj pre nás zle. Uplne chapem o com pises. A prave to je natom to najhorsie ze jedno prislo ani nevieme ako a to druhe nie a nie sa podarit .Takze drzim palce aj ja a dufam ze sa coskoro podari 🙂
@denda29 a lucka_220809 som rada ze ma chapete.V decembri 2009 som otehotnela na prvy sup ale skoncilo to missed,potom som otehotnela az v oktobri ale zesa to skoncilo tak.O chvilu budem mat vysledky z vysetreni ale bocian nas obchadza.Ja vam tiez drzim palce vsetkym,nech sa uz zideme v inej teme.
@katkarv veru to znie celkom smutne, co mas za sebou, ale to,ze uz mas zdrave dietatko, je aspon znak toho, ze sa to pravdepodobne casom podari.. drzim palce, nech mas dobre vysledky a nech vam nic nebrani v snazeni... nech sa co najskor ujme a udrzi ... ;)
@lucka_220809 snad ano lebo uz mi sibka ako asi kazdej z nas
@lucka_220809 ahoj. no ako sa dariiii ??? ja zatial necitííím ze sa to tento krat podarilo 😢 . Myslim ze zase pride mrcha
@denda29 ahoj dendi... este neklesaj na duchu, este je skoro, nemas velmi co citit zatial, kym je to len par dni.. este sa nemuselo ani uhniezdit... nebooj, to sme len take precitlivele na to,ze by sme to chceli citit hned a inak a vsetko.. spomen si na svoje prve tehu, netusila si nic dva mesiace 🙂
Ja v pohode zatial,uzivam femi a tak... zatial cakam na prejav plodnych dni,ale to bude az nalsedujuce dni, este som len 8 dni od zaciatku ms. Tak meriam BT, ale zatial aj to je take divne... skace to ako chce... uvidim, co to prinesie.. hlavne dufam,ze ten hlien pride...
Drzim palce.. som rada, ze si sa ozvala 🙂
@lucka_220809 No ved toto ja by som uz chcela vediet teraz 🙂 . Ale samozrejme aspon zatial dufam. Co je divne mam vytok biely no a teraz by som mala mat suche dni. Tak nechapem. Ale nezapacha ani nesvrbi iba biely vytok. Dobre sa mi stebou debati tak preco by som sa neozvala 🙂
@denda29 tak vidis, mozno prave ten biely hlien je zmena 😉 Nebudem ti ani hovorit, aby si sa niecim zamestnala a nemyslela na to 😀 lebo je to blbost, sak to sa ani neda 😀 Fakt dufam,ze sa vam to podarilo a zistis to coskoro.. kolko este cca dni ti ostava do ms?
Ja mam na tento mesiac celkovo skor obavu,ze sa ani nestihneme snazit, a ked ano, tak za takych unavovych okolnosti,ze to veru asi ziaden vysledok neprinesie... :-/ tak som z toho uz teraz tak naladena, ze tento mesiac z toho asi nebude nic.. Ale mohlo by sa prave zato zadarit, nebola by som proti 😀
@lucka_220809 takto som dopadla ja tento mesiac. Prave som robila cely tyzden a plus k tomu vela inych vybavovacie plus drahy chory cize asi na dve veci. No snaha ale aj tak bola ale nic moc. No mozno prave teraz sa podari aj ked pochybujem no ale uvidime. 9 aprila mam dostat mrchu. A 8 aprila mam narodky takze keby nedosli a test by bol pozitivny to by som mala ale super darcek. co povies??? 🙂
@denda29 fiiiha, no to by si teda mala paradny darcek 😎 ..lepsi ti uz asi nikto nevymysli 😀
no ozaj drzim palce, nech to tak aj je..
Aka je to sranda, ze doteraz mi tak rychlo letel cas, ze som ani nevedela ako mi mesiace sa minali, a odkedy sa "snazime", mam pocit,ze kazdy mesiac ma aspon 100 dni, ze nekonecne dlho cakam na plodne dni a este dlhsie na datum (ne)ocakavanej ms!...proste teraz si naozaj uvedomujem hadam kazdy jeden den cyklu,ze kde v tom cykle som, a strasne mam pocit,ze to dlho trva, kym ten mesacny cyklus aj so snazenim a so vsetkymi fazami zbehne...je to cele take vtipne, ako cloveku ta hlava funguje divne 😀
😎 @lucka_220809 jjjjeeeeeeee dakujem 🙂
Presne ako hovoris. Doteraz som furt nadavala ze mam mrchu ze pred chvilou mi iba skoncila a teraz presne ako vravis ako keby mal mesiac 100 dniiiii. Fakt hrozne. Uz som si povedala ze kaslem nato ale to sa vôbec neda. Hlavne ked si meriam BT. Hneda rano stym vstavam a dufam ze teplota neklesne a strasne s pozorujem. A prsia ma uz pobolievaju sem ta. Mozno aj to si namyslam
@denda29 xixi, mozno si to veru namyslas, ale moznoze aj nie...Je to len prijemne, ked aspon volaco citis... ale aj tak,celkovo si myslim,ze je este celkom skoro a ze nemusis ozaj citit vobec nic a mozes byt kludne uz tehu... Snad nam tie dni takto popri vykecavani aspon trosku rychlejsie ubehnu 🙂
Ja uz aj teraz v tej praci, ked toho je tolko a mam tie dni take jednotvarne, ze len praca-praca dokola a stres, tak by som dala asi cokolvek za pozitivny tehu test... by som hned hodila tieto na oko dolezite pracovne veci za hlavu a uz sa mohla tesit na MD... 🙂 ... len dufat,ze sa to stane co najskor...
@lucka_220809 ved prave. aj ja keby som nasla // na teste tak by som chytila novy dych a tesila ze coskoro budem druhe krasne baby doma 🙂 . A moja dcera to ani nehovorim aka by bola rada. Vsak ma stym otravuje skoro kazdy dne 😀 . Aj mojho draheho. Strasne by chcela dievcatko uz aj vyspevuje bocianovy nech nam donese moje zlate 😎 .
Co myslis kedy mam spravit tehu test? alebo mam pockat do MS?
Čawte žienky, tak ja som si pri písaní diplomovky zase trošku sem odskočila,..juj, želám vám, aby sa to podarilo..taká otázka trošičku od témy...babatinko by som veľmi chcela, ale trošičku mám boja z pôrodu...ale keď vidím viacnásobné mamičky, ako sa tešia, tak je to asi prežiteľné🙂...vy ste na tom ako?..mne práve začali plodné dni a môj maco má zapálené hrdlo a cíti sa na figu... 😒 takže nič moc inak...a chcem sa ešte spýtať,či neviete, či plodné dni začínajú vtedy, keď presne začnem pociťovať ten biely výtok alebo už aj predtým môže byť...lebo dnes mám prvý "vlhký" deň.. 😖 .tak neviem..
@denda29 no neviem,ci ja by som dokazala nakoniec cakat az do ms,ale asi radsej pockaj.. vyhnes sa sklamaniu z negativneho testu, ktory pritom nemusi byt este vobec smerodajny a pravdivy... pockaj si 🙂.. vydrzime 😉
ozaj a ty by si chcela skor chlapceka ci dievcatko? alebo je ti to uplne jedno? (jasne ze najma aby bolo babo zdrave... ale nejaka preferencia predsa? )
@lucka_220809 no ja by som chcela dievcatko aj ked uz jedno mam, ale aj tak. Samozrejme keby to bol chlapcek tak aj tak dobre 🙂 . Moj drahy chce chlapceka a dcera dievcatko 🙂 . Tak uvidime len aby nakoniec neboli oboje 😀 .
Neviem ci vydrzim do MS. Teraz som citala ze mamatesty su najcitlivejsie tak mozno skusim tie testy. este neviem este sa rozhodnem 😎
@denda29 pocuvaj, sak ja uz to s tebou prezivam ako keby som pomaly ja si mala ist ten test robit 😀
no ved sprav si... pockaj ale este par dni aspon... lebo este je podla mna dost skoro..
Ja som si vzdy myslela, ze chcem chlapceka.. ale teraz si viem uplne predstavit aj dievcatko, a z jedneho aj druheho by som mala megavelku radost.. hehe,keby si mozem vybrat, tak by som praveze najradsej mala aj oboje naraz 😀
Joj, nech su uz plodne... prave som si dala dnesnu poslednu davku femi 😀
podstivo to davam... len za tym som dala acidko 🙂)) hadam z toho za chvilu nepobezim na wc 😀 😀 😀
@lucka_220809 akoze poslednu davku? Zajtra si uz nedas? ako dlho to treba vlastne uzivat? 🙂
@denda29 nie nie, poslednu dnesnu 🙂 Uz bola tretia... Neviem kolko.. este si zistim.. niekde som tusim citala, ze 12 tyzdnov je tak obligatne... ale zabera snad skor
@lucka_220809 no ved uvidis dajj vediet potom. precitaj si aj toto forum zaujimave https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/zistovan...

@lucka_220809 no tak to som aj zvedava. Potom mi urcite daj vediet ci to nejak zabralo 🙂