icon

A mrcha zase prišla

bibinkasestka
19. mar 2011

☹ uz tolko sa snazime s priatelom o babo ze som zufala.....
teraz este ako naschval mi tie hnusne kramy zacali spinenim....co sami predtym nestalo....to bolo naschvallll.......:(
uz som si myslela ze je to tehu spinenie,,,,, a nic.... tie hnusne kramy prisli a este aj s vysmechom.....:( tak mi to pripada
baby co mam robit??????????????
mam 26 a som na pokraji :((((( fnuk

lucka_220809
1. apr 2011

@denda29 no tak sa mi tie teploty dali asi do normalu... dnes som uz mala 36,2... neviem,ci som si zle merala tych par dni,co som mala taku nizku.. Tak uvidim,ako sa to bude vyvijat dalej,ci sa to teraz bude drzat takto..
Uz mam aj pocit,ze na tu BT asi nie je najlepsie obdobie, lebo v praci som od nevidim do nevidim,vraciam sa vystavena a vstavam uplne zbita a vobec nie oddychnuta... predpokladam,ze sa aj toto odraza aj na teplotach a vykyvoch ..

denda29
1. apr 2011

@lucka_220809 AHOJ. mala by si spinka asi 6hodin. no teplota je uz fakt dobra 🙂 . dnes ja som doma ale uz som namakala. teraz uz budem iba odpocivat a cakat kym pride noja draha zo skoly 🙂

lucka_220809
1. apr 2011

@denda29 tak to mas super.. ja by som presne brala taky den ze byt doma porobit si veci v domacnosti.. teraz to ale nehrozi, do prace pojdem urcite este aj zajtra :-/

denda29
1. apr 2011

@lucka_220809 no zajtra aj robiiim. ale v pondelok a utorok mam volno 🙂 tento mesiac my to dobre vychadza aj dovolenku budem mat takze super 🙂 . inak ovu test ako ? vies ze ovu test je dobre robit si od 10-20h?

lucka_220809
1. apr 2011

@denda29 jj viem ze nie rano.. tak rano si nerobim.. vcera som si nakoniec nestihla testiky kupit, lebo som odchadzala z prace o 8-mej vecer .. tak pojdem dnes 🙂
a uz by sa mi teoreticky malo "splodnievat"... 10. dnik.. dnes skusim spravit ovu testik a budem az kym neukaze ze som pladna.. no dufam,ze ukaze.. bo ma porazi asi ☹

denda29
1. apr 2011

@lucka_220809 neboj ukaze ja ti drziimm palce. Ja som si spravila ovu test pred chvilkou ci my nahodou neukaze skôr tehu ale je tam iba slabulinka druha ciarka. ale zevraj by sa to malo robit rano, ale uz som nevydrzala 😲 .Takze zajtra rano spravim znova. Kupila som si aj mama test ale ten spravim az ked my bude meskat MS 🙂

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 no ale aj slaba ciarka je nieco 🙂
Dendi prosim ta aky ovu test si robievas? vcera som si kupila opat taky,co som aj predtym mala... Rapi Clear.. je dobry? Ukazalo sa ti na nom nieco niekedy? lebo mne nikdy nic zatial (hoci robila som ho ozaj malo, tak netrvrdim,ze nefunguje).. len sa chcem uistit.
Si dnes asi v praci teda, vsak,.? ja sa budem chystat o nejaku hodinku.. aspon kavu si mozem dnes dat v klude doma.. 🙂

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 a hlavne napis, ako ti vysiel testik ranoo 🙂

denda29
2. apr 2011

@lucka_220809 ahoj moja. Ja mam tie women tam je 5ks v baleni a tie my vzdy ukazalo. tie rapid clear nepoznam takze neviem pomôct. Dnes rano my vysiel test negativny cize iba jedna ciarka ta druha je tam tiez ale velmi velmi velmi slabo ani ju nie je vidno. No ale som len 9den po ovulacii. tak skusim az v pondelok. Ale aj tak viem ze to nevyslo ale co ked nahodou. uz neviem co mam spravit preto aby sa to podarilo

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 Och, tento pocit, ze "viem,ze to aj tak nevyslo" poznam uplne verne.. mne uz to pride az nerealne, ze by sa to mohlo stat naozaj.. ale musi sa to "moct stat" 🙂 takze aj u teba su to pocity z toho,ze uz tolkokrat ms prisla ked si dufala,ze sa ti tazko tomu veri.. ale mohlo sa ti podarit. Ja uplne cakam a dufam,ze o par dni napises, ze ms neprisla 🙂
Ja si napr. neviem ani predstavit tie dve ciarky na ovu teste, ze sa mi ukazu... neviem preco som taka znegativizovana.. tusim ze ked by sa mi tie dve ciarky objavili,budem mat skoro taku radost, ako keby ich vidim na tehu teste :D
Pekny dnik ti zatial zelam.. vonku je krasne,az je skoda sediet v praci ... ja som tu sama dnes, tak mam uplny klud tu..

denda29
2. apr 2011

@lucka_220809 neboj objavia sa tak na 14Dc a 15DC. kolkaty den si dnes? Aj ja som v praci a strasne vela roboty mam. nevadi aspon sa zamestnam. No dufam este aj ja troska ze tam budu //ciarky tak uvidíme.Ms ma dorazit buducu sobotu cize o tyzden tak sa uvidí.
A dnes rano si mala uplne biely test ????

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 Teraz mam 11. den.. test som si posledny robila vcera - mala som jednu ciarku a nic ine. Ziadnu slabu druhu alebo tak, proste len tu jednu mam. Dnes si urobim poobede, okolo 4hej by som mala prist domov tak skusim vtedy... Nechcela som si hned ranny robit, ked vraj ten nie je najlepsi pre ovu testy...
No takze dnes si spravim a aj najblizsie dni.. uvidime, ci sa ovulka ukaze.. snazim sa aj hlien si sledovat, zatial jemny je, taky lepkavy, naznaky plodnosti ziadne.. ale tak zatial asi ani nemaju byt ake..

denda29
2. apr 2011

@lucka_220809 hlien je dobry neboj. Ani ja som nemala silny a to ze vôbec nevadi 🙂 . A ja si ovu test robim tak okolo 19h ked cakam ovulaciu. Tak drzíím palce. Dnes este asi nic neuvidís. Najskôr az 13DC. Ale to nevadi rob si teraz radsej nieze nahodou prepasne ovu. 🙂 Nemas cas skocit na folikulometriu? Uz by si tam mala mat krasny folikul. hmmm? Trva to cele asi 5min

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 🙂 ked ja vobec neviem, ako mam na nu "skocit" 😀 teda ci sa tam treba objednat , alebo ma tam ma poslat moj gyn., alebo tam mam brat aj kartu... ?

denda29
2. apr 2011

@lucka_220809 tvoj gynekolog nema ultrazvuk ????????????????

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 jj ma, ale viem,ze posiela na folikometriu aj inde 🙂 , ma takeho spriateleneho odbornika pre pary, ktorym sa nedari otehotniet o 2 poschodia nizsie.. ale tam asi teda posiela uz takych dlhsie sa snaziacich.
Tak mozno skocim v pon. uvidim aj podla testikov ako vyjdu.

denda29
2. apr 2011

🙂 @lucka_220809 no ked ma ultrazvuk tak by ta mohol pozriet. Aspon zistis vlastne ci tam ten folikul vôbec je. neboj bude tam 🙂

lucka_220809
2. apr 2011

@denda29 no asi to fakt zvazim,... skusim si v pon rano cinknut a by som tam zbehla 🙂 som sama zvedava... inak nakopila sa mi praca celkom dost ... :-/ uz ani nemam pocit, ze je sobota...

denda29
2. apr 2011

@lucka_220809 ani nehovor ja mam toho tiez ani sa neviem zastavit. Daj mi potom vediet ako si dopadla v pondelok ja som tiez velmi zvedava 🙂

lucka_220809
3. apr 2011

@denda29 ahoj dendi.. musim sa podelit o radost, hoci este nechcem predcasne.. ovu testik zatial este negativny,ale plodny hlien uz je velmi poznatelny, veeelmi mi odlahlo a potesilo ma to..hoci neviem,ci sa mozem na to neviemako spolahnut, je to kazdopadne zmena k lepsiemu po predoslych mesiacoch a aspon dobre nakopnutie pre moju psychiku 🙂

denda29
3. apr 2011

@lucka_220809 JJeeeeeeeeej to ti gratulem 🙂 tesiim sa stebou. Neboj aj na ovu teste najdes 14DC // 🙂 . No ale ja sa nemôzem tesit ovu test negativny a skusila som aj mamatest tehu a tiez je biely ako sneh ☹ . takze zase nic. uz som z toho uplne na dne. A mrcha si pride pekne v sobotu ☹

katkarv
3. apr 2011

@denda29 nesmut bude nabuduce 😉

lucka_220809
3. apr 2011

@denda29 mojaaa, ale ved este mas cas aj na tehu testik, este predsa nemusis byt z toho dopredu uplne sklamana... hm?? nebooj, este tomu daj par dni cas.. a ked nahodou nic, dalsi mesiac bude priaznivejsi... zajtra pokecame 😉

lucka_220809
4. apr 2011

@denda29 dendi ako sa dnes mas..? dufam,ze si ok a nie v zlej nalade...
ja pracovne vytazena na maximum :-/ neviem sa dockat nejakeho volna uz...

denda29
4. apr 2011

@lucka_220809 ahoj moja. dnes mam volno a aby som sa zamestnala rano som sla do obchodu a kupila tuje a travove semeno tak som trocha makala v zahrade iba teraz som skoncila. teraz papam a idem trocha este dnuka poupratat a navarit dojdemi nasteva. Dnes mi je lepsie ale co som prekvapene mam naliate prsia a nechapem preco zviknem mat pred mrchou ale nie az takto. Ale to je asi nahoda ved uvidíme v sobotu 🙂

A ty moja ako? ovu tes?

denda29
4. apr 2011

@katkarv ani nesmutim uz je to pre mna take samozrejme 😉 . Tak hadam buduci mesiac ale uz to riesit nebudem. Budem sa venovat zahradke a mojej krasnej dcerke a samozrejme robote aj ked tej sa my moc nechce 😅

katkarv
4. apr 2011

@denda29 no ja tiez tak vrtam v zahradke,snazim sa nemysliet na to.

lucka_220809
4. apr 2011

@denda29 jeeej, tak to uz znie slubne 🙂 tesim tesim s tebou... je to aspon nadejne
Ja si budem ovu robit opat az po prichode z prace doma... ale nejakko tomu nedavam sance vobec... ako som ti vcera pisala, ze bol plodny hlien, tak dnes som zase ja cela divna, lebo som dnes nejaka sucha a po nicom ani stopy.. sice sme vcera vyuzili moznost a posnazili sa s drahym,takze je to cele neobjektivne teraz, ale predsa.. mam zas pocit,ze nic sa nedeje a ani sa nebude.. podvecer spravim ovu test, ale necakam nic nic nic.. fakt uz mam pocit,ze sa nedockam ziadnych pozitivnych vysledkov..
Podla tej teploty mi vysli uplne sialenosti.... tak som taka dnes tiez, ze sa mi ani nechce sa tvarit, ze dufam...

denda29
4. apr 2011

@lucka_220809 aku si mala dnes teplotu? Zabudla ktory den si dnes??????? Ja som tiez nemala hlien vyditelny. Ale kedze si ja meriam BT v posve tak na teplomeri ale hlien bol 🙂. Neviem ci vravim spravne ale podla mna ten hlien ma kazda znas inak. Mne aj dr povedal vsetko je ok dnes sa snazte 🙂 . A nic nevravel ze by som mala zly hlien alebo by som vôbec nemala.

denda29
4. apr 2011

@katkarv no a zahrada je nato ako stvorena. cely den som nato nemyslela iba teraz ako som sa sem prihlasila. Ale nevadiiiiiiiiiiiii 🙂