icon

A zase ďalšie sklamanie - žiadne dve čiarky

luciagdt86
14. feb 2014

Zažívate aj vy každý mesiac to isté? Čakáte na tie dve čarovné //? Aj ja.... minulý rok v máji som mala MMT a odvtedy sa už druhýkrát nepodarilo.. ☹ Každý hovorí, že sa nemám báť, že to príde... Ale kedy??? Ja chcem UŽ!!!!! ☹

Strana
z4
anjelik87
14. feb 2014

@luciagdt86 ahoj. A uz ste to aj riesili s lekarmi? Co ak je niekde problem? Preco si mala MA? Je mi to luto ze sa vam tak dlho nedari ale su tu aj baby ktorym sa nedari este dlhsie. Ja viem to nie je utecha. . Len som tym chcela povedat ze nie si sama a tato stranka ti urcite skrati cas cakania na vytuzene ciaricky. Neboj dockas sa! Drzim prsty! 🙂

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
martinpa
14. feb 2014

@luciagdt86 Lucka... vieš čo mne pomohlo?
znie to hrozne, ale keď mi lekár povedal, že NIKDY nebudem mať deti... - v centre asistovanej reprodukcie. Zaobstarali sme si všetky papiere, dali na poisťovňu a čakali na schválenie. A ja som sa "ukľudnila", že už viem dôvod, prečo sa mi nedarí otehotnieť.... - no a... nasledujúci mesiac som zostala tehotná... znie to neuveriteľne, ale asi najdôležitejšiu rolu v tých troch rokoch "snaženia" hrala psychika... a keď som to vypustila z hlavy, tak to prišlo... - aj bez pomoci lekárov...
PS: brala som kyselinu listovú, pila alchemilkový čaj a keďže som veriaca, tak sa i modlila k sv. Gerardovi... - tak si myslím, že táto "trojkombinácia" zabrala...

ema13
14. feb 2014

Drzim velmi palce. Ale v takychto pripadoch funguje zarucene zakon schvalnosti...ked sa clovek snazi zo vsetkych sil, tak to nejde, a ked na to prestane tak urputne mysliet a netlaci na pilu, tak sa to zvacsa podari. Ale viem o com rozpravas z vlastnej skusenosti. Tiez to neslo ako po masle, ale dnes uz mam dve zlaticka...Tak ak sa da, skuste sa s drahym sustredit na ine veci, pripadne na seba navzajom a ked vam to je sudene, tak ten spravny cas pride. Psychika tu hra velku ulohu a ty potrebujes v tomto vypnut a nesustredovat sa kazdy mesiac na dve ciarky. To len moze viest k dalsim sklamaniam a neskor mozno aj k naruseniu vztahu s drahym...takze si navzajom robte radosti a teste sa , ze mate jeden druheho. A mozno sa k vam "pripletie" aj maly cloviecik 😉

hviezdicka111
14. feb 2014

@luciagdt86 a teraz to nevyslo isto iste?
inak my sme tiez tak boli...8 mesiacov nic... poznam ten blby pocit....a tie peniaze minute na testy, lebo som nikdy nevydrzala ci ms pride/nepride... silno drzim palceky, nech je to co najskor 🙂

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@anjelik87 Veď kdesi-čosi sme aj riešili, ale lekárka povedala, že všetko je ok, lebo už sme splodili jedno bábo, akurát sme oň prišli, takže je to len a len o šťastí a náhode asi. Čakám z mesiaca na mesiac...

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@andrejka2424 Presne si to vystihla. Pri ovulke veľká nádej a potom veľké sklamanie... ako dnes.... ☹

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@martinpa Ďakujem, Martinka, za milé a povzbudivé slová. Aj ja pijem alchemilkový čaj (aj keď nepravidelne), jem kys.listovú, meriam BT a kadečo ďalšie, no je to už 9 mesiacov od posledného tehotenstva a nič. Aj ja som veriaca, ale o Gerardovi som nepočula? Prečo k nemu?

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@ema13 Veď práve - v dni ako tieto si hovorím: toto bolo posledný krát, čo som sa na to sústredila. Ale keď príde čas ďalšej ovulky, tak samozrejme "zariadim", aby bolo ťuťu muťu a keď má prísť ďalšia ms, tak už len čakám... neviem, asi by ma mal niekto ovaliť po hlave alebo niečo iné, čo by pomohlo "zabudnúť". Mám pocit, že z mesiaca na mesiac tá moja túžba rastie a je čím ďalej ťažšie sa na to nesústrediť....

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@hviezdicka111 Úplne mi hovoríš z duše... aj s tými testami... keď sú negatívne, tak si hovorím, že možno to ešte nekazuje a o dva dni ukáže a to figu... a vy už máte bábo? Podarilo sa nakoniec?

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka111
14. feb 2014

@luciagdt86 ano mame...podarilo sa...ale radsej sa ani nezamyslam nad tou sumou, kolko som na testy za tie mesiace vyhadzala...
teraz sa na tom rehocem, aka som bola sprosta....viac ma boleli prsia - uz som sledovala ci nie som tehu....pichlo ma v podbrusku, zas som uz rozmyslala, ci sa nahodou nepodarilo... 😀 😀 😀
ono ta faza, kedy sa na to nebudes sustredit natolko, podla mna pride sama...ja som sa pri poslednej ms vyrevala ako male decko a potom som si nejak povedala, ze nie sme stari, ze kam sa mame ponahlat a tak...ze ked to pride, tak to pride....a na dalsi mesiac sa hned podarilo....
ale s tym testovanim....to este aj niekolko druhov testov som potrebovala 😀 lebo co ak by jeden klamal 😀 😀 😀 😀 😀

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@andrejka2424 Veď keby sa to tak dalo... nemyslieť na to... ale bohužiaľ nedokážem to... len od ms po ovulku.... a potom zase len verím až po ďalšie sklamanie... ☹

andrejka2424
14. feb 2014

úplne rovnako to cítim aj ja.Tiež len do ovulky mám klud a potom už len na to myslím.Tiež neviem nemyslieť 🙂 ....ale začala som veriť,že tie vitamíny pomôžu a viera je silná vec...keby to bol len vit.c,ale keď uveríš,že pomôže,aj motyka vystrelí 😀

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@hviezdicka111 Ach, bože, keby to bol aj môj prípad. Ale aj ja už cítim, že sa dostávam na samé dno, takže asi to bude dobré, z neho sa snáď odrazím a bude lepšie... aspoň dúfam.

hviezdicka111
14. feb 2014

hahha a po ovulke zas rozmyslat, ci to vyslo alebo nie 😀
poznam toto fakt....celkom mi to pripomina mna.....
a tie testy uz boli pre mna ako droga 😀 uz som sa to hanbila aj kupovat stale na tom isto mieste.... 😀 aspon, ze je u nas lekarni na vyber... 😀 😀 😀

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@andrejka2424 Presne tak. Aj ja v to verím... Pán Boh sa postará. Ale niekedy prevládne to "ľudské" a pýtam sa: prečo? Chce to čas, potom budem vedieť prečo to Boh tak chce...

hviezdicka111
14. feb 2014

@luciagdt86 ano, aj u mna to tak bolo..prve mesiace snazenia som citila nejaku nadej, potom uz nic...vravim posledny mesiac bol neskutocny plac na wc, ked som zistila, ze mam ms.... a potom to prislo same, ze som na to uz tak nemyslela...ale sama som to tiez nevedela ovplyvnit dovtedy, aby som sa na to denno denne nesustredila... mne dokonca uz tak hrabalo, ze sa mi uz aj snivalo o tehu testoch .-D

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@hviezdicka111 Jaj, kiežby som sa aj ja mohla na to tak veselo pozerať....

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka111
14. feb 2014

@luciagdt86 neboj, onedlho sa isto aj ty uz budes len zabavat, ako ti zo snazilkovania zasibavalo 😀 ale aspon sama vidis, ze nie si v nicom divna...takychto nas je vela..
ja som si dakedy myslela, ze ked si poviemme, ze chceme babo, tak to pride hned, max o mesiac, najviac dva neskor, ako planujeme....ale clovek mieni, pan boh meni....

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
shania31
14. feb 2014

@luciagdt86
Hmm, tak u nas to bola tiez nekonecne dlhaaaa doba-takmer 4 roky cakania na // a medzitym MA..............A potom sa mi ten hore postaral o "prekvapenie", aby som sa zasa nenudila a nadelil nam dvojicky 😲

hviezdicka111
14. feb 2014

@andrejka2424 no ja som najskor chodila do jednej, co mam najblizsie... 😀 ale ked som tam uz isla parkrat po sebe, uz mi to pripadalo divne, tak potom som radsej pobehala po celom meste a striedala som lekarne, aj dm drogerky.... 😀
inak ked som raz isla kupovat(kym som este nestriedala lekarne), tak som muzovi na srandu vravela, ze pockaj, pridem do lekarne, ani nebudem musiet nic pytat a uz mi len rovno podaju tehu test 😀 😀 😀
ale tie tri lekarne ti vazne nezavidim.....

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@hviezdicka111 Tak to je pre mňa veľmi povzbudzujúce. Ale aj tak by som chcela, aby to už bolo...

luciagdt86
autor
14. feb 2014

@andrejka2424 Veru, aj keď je všetko v poriadku, stihneš ovulku a aj tak nič... ta ksa zamýšľaš prečo.

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
luciagdt86
autor
14. feb 2014

@shania31 Ja by som si ich tiež želala. Aspoň by som dobehla zameškané... 🙂

shania31
14. feb 2014

@andrejka2424
Och, no je to pekne, ked clovek tak pozoruje, ze jej dvojicky 🙂 Fuuu ale poviem, mam co robit- ziadna sranda, zvlast, ked som cele dni na nich sama :-/ Niekedy stavy zufalstva. U nas z muzovej strany su dvojicky.

Strana
z4