icon

Absolvovali ste niektorá priechodnosť vajcovodov?

18. jan 2021

Ahojte,tie ktoré ste boli, bolí to? alebo aké to je , čaká ma to 😑

ona303
18. jan 2021

Bola som , uuuuplne v pohode, ani som to necítila 👍 Ale mala som ich úplne priechodné.

evelka81
18. jan 2021

ja som bola a ma to troska zabolelo a lekar povedal ze ked to boli tak su priechodne ale da sa to zvladnut

sandra151
18. jan 2021

No mňa to napríklad riadne bolelo ale každá to znáša inak.

sonicka19983
18. jan 2021

Ja som bola na priechodnosti pomocou kontrastného roztoku priamo v ambulancii..dva krát...prvý krát skoro bez bolesti druhý krát trošku bolesť aj spinenie...treba si vziať pre istotu vložku...ten roztok potom ešte chvíľu vyteká...nepíšete ale či to bude váš prípad..držím place

andreatytler
18. jan 2021

Ja znasam bolest celkom dobre ale toto bolo neprijemne. Ale velmi kratke, takze sa to v pohode da vydrzat. Tu vlozku si zober zo sebou na vysetrenie. Ja som tam bola len v tej zastere a potom ma poslali vedla do kabinky sa prezliect a dost to zo mna tieklo...

pondelok01
18. jan 2021

Ja som si dala hodinu pred Ibuprofen, a bolo to v pohode, neprijemne, ale nie bolestive.

ckatka
18. jan 2021

Ja som bola...laparoskopicky v narkoze. Pozreli všetko a prefukli a vraj to tak vedia oveľa lepšie poriešiť ako len tak ambulantne.

nafka0483
19. jan 2021

Bola som ambulantne na HyFoSy a bola to uplna pohodicka. Nebrala som ziadne lieky na bolest predtym. Cele vysetrenie trvalo par minut a bolo uplne bezbolestne.