Ahojte, chcem sa opýtať. Máme doma 7 mesačný pokladík a kojím. Nájde sa tu maminka čo otehotnela?
@sayori môžeš otehotnieť, kojenie nezastavuje plodnosť...
Ano, otehotnela som pocas kojenia to nie je antikoncepcia. Ak mas cyklus, mozes normalne otehotniet
Ano, ked mala starsia 6 mesiacov, kojila som, otehotnela som, ale chceli sme taky maly rozdiel 🙂
Aj ja som otehotnela počas kojenia
Ahoj, kojím a som tehotna😊
ja kojim 16 mesiacov.. snazime sa od konca sestonedelia a stale som neotehotnela.. sledujem si aj ovulaciu
Ďakujem. No ja nemám teraz menštruáciu tak i tak môže otehotnieť? Mám si sledovať bazalnu teplotu?
@sayori toto má každá žena inak, určite ak nechceš otehotnieť, tak sa treba chrániť. Ja som napríklad kojila a keď mal syn rok sme prestali riešiť antikoncepciu a vôbec som neotehotnela, pre mňa bolo kojenie ako antikoncepcia, ja som dokonca nemala ani menštruáciu. Dostala som ju až keď som syna úplne odstavila, v jeho 18-tich mesiacoch a hneď po prvom cykle som plánovane otehotnela. Ale čo platí pre jednu ženu, neplatí pre druhú.
@0silvia0 v pohode, mám čerstvých 40, tri krásne, zdravé deti, potratila som dvakrát. Ono najhoršie na tom je, že aj keď príde neplánovane tehotenstvo, po pár dňoch, či týždňoch sa začneš tešiť a plánuješ budúcnosť aj s ďalším malým človiečikom, potom zrazu bum, je preč. Ale malá mala vtedy osem mesiacov, takže ma dostatočne zamestnávala. Ale občas si tak povzdychnem, že aké by to bolo.

To, ze kojis, este neznamena, ze nemozes otehotniet.