Ahojte kočky, poraďte, ak máte niektorá podobnú skúsenosť, plánujeme iui 10dc 10mm folikul
@martus4183 Ako píše @fokuska ,tak folikul praská až keď ma nejakých 20-22mm. Teraz si ešte 10DC on môže ešte kľudne narásť. Mal by ti povedať dr čo a ako. Mne robili IUI až okolo 30DC,vtedy mi dorástol folikul.
@martus4183 folikul rastie cca 2mm denne, teoreticky o 3-4 dni moze mat velkost, pri ktorej sa robi IUI.
@fokuska áno povedal ďalšia kontrola v pondelok som len zvedavá netrzpezliva pýtam sa preto ci je ešte nejaká nádej, keď je taký malý na 10dc kocky píšu ze mali 18mm niektorá 16mm.Je to pre mňa prvý krát žiadna skúsenosť som nováčik
@nina004 a podarilo sa?
@martus4183 ja som mala až 24-26mm ked mi robili IUI
@martus4183 Hlavne bud v pohode 🙂 rastie cca 2mm za den, takze za tyzden mozes byt plne pripravena. Doveruj lekarovi 🙂
@martus4183 Cez IUI nie, skúšali sme to dvakrát. Ale otehotnela som nakoniec prirodzene, už keď sme to vzdali a povedali si ,že na jeseň pôjdeme do ivf.
@nina004 tak super gratulujem
@fokuska takže dnes 17dc dva folikuly 18mm a 16mm😀😀😀😀😀
@martus4183 Tak vidis, ze rastu 🙂 len tak dalej, hlavne pocuvaj lekara co ti odporuca a ked ti je cokolvek nejasne, tak sa pytaj, nech vysvetli, aby si rozumela. Potom budes pokojnejsia, ked budes chapat co sa deje, ako, preco ;) drzim palce.

@martus4183 Nemame s IUI skusenosti, ale bezne folikul praska ked ma okolo 20mm a viac. Chodis na kontroly, tak sa pytaj lekara - mal by ti dat info, ci este budete cakat, stimulovat dalej aby dorastol, alebo tento cyklus uz nic z toho a skusite dalsi s vyssimi davkami liekov - nepovedal ti lekar ci "je to zle" a co bude dalej?