icon

Aká je možnosť otehotnenia po 45?

27. jan 2023
Strana
z2
guga79
27. jan 2023

Uz je to asi dosť náročné 🤔 ale nie nemožné 💕🙏

azurova99
27. jan 2023

Možné to je, svokra tak mala dcéru

tenerifka
27. jan 2023

no ak normalne ovulujes a menstruujes, tak rovnaka, ako u 25-rocnej

beky223
27. jan 2023

Tak ide o to, či už začal prechod, či sa jedná o prirodzené otehotnenie alebo sa bavíme o IVF atď

luccija
27. jan 2023

To už nečakať ani mesiac a ísť na IVF.Aj, keď moja kamarátka plánovane otehotnela v 44 r skoro hneď.Lekar spraví aspoň základné vyšetrenia a povie Ti.

hugigugin
Autor odpoveď zmazal
hugigugin
27. jan 2023

Kamoška je v 20tyždni, rodí niekedy v júli - august. Ja nepoznam termín, prirodzene počatie, bezproblémové tehu. Testy vyborne. V novembri 45bude mať. A je to prve tehotenstvo.

slavomira236
27. jan 2023

Mám 44 druhé som mala v 35 ke na prvú šup tretie v 39 tiež hneď na prvý raz ako sa poznám keby som si povedala že ideme na ostro tak určite by bolo hneď zas no už mám dosť deti...ak máš po gyn.stranke všetko ok určite otehotnieť stále mozes

stannkal
27. jan 2023

Možné to je samozrejme ale šanca otehotnieť je oveľa oveľa nižšia ako pri 20-30 ročných. Pozri si nejaké štatistiky a uvidíš ako to po 40-ke prudko klesá.

martinka13
27. jan 2023

Nízka, ale nie je to vylúčené

deti95060810
27. jan 2023

ak máš ešte stále menzes tak pomerne veľká...

bejbs123
29. jan 2023

Nejde tak uplne o vek,ale o zdravotny stav,mate spraveny hormonalny profil a muz spermiogram? Ake mate amh?

vladushka79
30. jan 2023

ja mam 43, raz sme si nedali pozor a v maji k nam pribudne dalsi clen rodiny 🙂

simonettasimonova
30. jan 2023

Judiniova otehotnela na49. Určite je šanca keď je zdravé telo

soldi
30. jan 2023

jeden odber krvi u gyn - hormon AMH a vies hned.

@simonettasimonova moja teta tiez tak otehotnela. ked mala 49. ze nehoda 😀

lenjaona
30. jan 2023

Trosku stará na dieťa... Keď bude mať dieťa 15 ..ty budeš mať 60 takže si ta budú mýliť s babičkou zatiaľ čo jeho spolužiaci budú mať mamičky 35 ročne +- ...vnúčat sa nedožijes

soldi
30. jan 2023

@lenjaona bravoo, kopla si si. odsudila si. zhodila si. citis sa lepsie? zlepsilo ti to naladu a tvoj mizerny den?

lenjaona
30. jan 2023

@soldi to je realita nič viac
Ako sa dieťa bude cítiť keď jej sebecká mamicka umrie možno v 60 ci 70? ...len kvôli svojmu sebectvu ublíži dieťaťu, na čo čakala toľké roky ?

soldi
30. jan 2023

@lenjaona nie, prepac, my nevieme napocitat do 5. dakujeme ti ze si nam objasnila tieto komplikovane pocty, lebo bez teba by sme to nezvladli.

nech je aka je, teba do toho nic 😉

lenjaona
30. jan 2023

@soldi nebolo to myslené v zlom a pokoj
Ak sa ta to netyka načo reagujes?

dankagirl
30. jan 2023

@lenjaona vec názoru

zuzanka.zuzu
30. jan 2023

sa divím, že tu ešte nikto nespomenul vek mamičky pri maturite dieťaťa, však to je povinná jazda pri ženách 35+ 🙈

dankagirl
30. jan 2023

@lenjaona nemiestna poznámka
Umrieť môže aj mladý človek
Aj ja čakám dieťatko v 41 a to už sa mám chystať do hrobu
A samozrejme plánované
Choďte si tu vašu negativitu vybíjať niekam inde
Vidieť nešťastný človek

lenjaona
30. jan 2023

@dankagirl prečo až v tomto veku? Skôr sa nedalo? Od 18 ky ste mali toľko možností a teraz na staré kolena si idete robiť deti?

dankagirl
30. jan 2023

@lenjaona sebecka ste vy zbprimitivnymi názormi z doby kamennej
Žite život a neumierajte za živá 🙀

dankagirl
30. jan 2023

@lenjaona si predstavte vážená dama alebo slečna
Čakám 4 vytúžené
Mám krásne zdravé deti
Úžasného partnera 20 rokov a perfektný život a neumieram ako vy …zo svojimi primitívnym a pesimistickými názormi
Pretože ,si plním svoje túžby a sny
A narozdiel od Vás som slušne vychovaná z empatiou

dankagirl
30. jan 2023

@soldi nevšímajte si zatrpknutý ,pesimisticky a nešťastný typ ženy

lenjaona
30. jan 2023

@dankagirl to vidím len tak ďalej

heln
30. jan 2023

@lenjaona co si zvedava ako stara baba?
niekto ma najskor iba holy zadok a potrebuje najskor nieco zarobit aby mal vobec kde byvat, potom hlada vhodneho partnera, lebo nechce skoncit ako mnoho zien ktore tu pisu na fora, ze ich frajer, im nechce dat peniaze, dieta na svete a zena musi vsetko financovat z rodicaku.... atd, ked uz ma trochu zazemie a partnera, tak to niekedu trva aj dlhsie kym sa podari otehotniet, nie vsetky zeny rodia kazdu jar ako ceresne a zrazu 40 na krku... a vobec ma to netrapi aka stara budem na stuzkovej svojich deti, dufam ze dovtedy sa tento stary zvyk zrusi, peniaze viem minut aj inak.

casillas28
30. jan 2023

@lenjaona ake stare kolena? 40 rokov je vela? Vy ste dobre mimo ...radsej mat dieta v 40 zabezpecena a nezavisla na muzovi ako v 20 s holou ritou odkazana na davky od statu...uz vo viacerych diskusiach ste mali tieto trapne poznamky...ked je zena zdrava a fit nie je problem mat dieta v 40 a casto vyzeraju tie zeny lepsie ako 25 rocne neogabane zeny...ale asi sudis podla seba vsakze 🙂 na tuto temu ale s vami nie je rec som si vsimla takze vam poprajem len pekny den a viac radosti zo svojho zivota aby ste nemuseli taketo hluposti riesit 🙂

Strana
z2