Aká je šanca otehotnieť pri neplodnom priateľovi?
Ahojte. Mám asi veľmi hlúpu otázku no za opýtanie nič nedám. Veľmi dlho som čakala na prvý pohlavný styk. Mám partnera a vždy máme pri pohlavnom styku ochranu. No teraz sa nám stalo že sme si nedali. Viem že to bola chyba ale už zo nezmením. Nebudem sa obhajovať že prečo proste sme to zanedbali :(. Moja otázka je či môžem byť tehotná ak sa priateľ neurobil. Nebol to úprimne ani pohlavný styk párkrat zastrčil ale to je všetko. Len viem o kapôčkach lásky. Priateľ má riziko neplodnosti a je veľmi malá šanca že nejaká spermia bude aktívna ale tak vždy tam nejaká šanca je. Tak len potrebujem váš názor či si myslíte že je veľká šanca oplodnenia. Menštruáciu mám mať až o 10-12dní a dovtedy budem pod veľkým stresom. Tak verím tomu že vy ma nejako podporíte 🙂 Ďakujem vám veľmi krásne <3
My skoro 20 rokov používame prerušovanej metódu, muž je asi extrémne plodny, lebo obe deti plánované boli splodené na prvýkrát, ale mimo plan nikdy nič.
Hlavne nestresuj, ja som takto tiež stresovala, tiež som to mala počas ovulácie a tehotna som nebola...a tabletku po..no neviem ,je to na tebe ale ja ked som ju pouzila tak mi dost rozhádzala cyklus, a bolesti neskutocne

A preco robite taketo pokusy uprostred cyklu, ked je akurat moznost ze prave ovulujes? 🙂
Tehotna nie si, neboj sa. Ta sanca sice je, ale velmi blizka nule.