Aká poloha je najvhodnejšia, keď sa snažíme o bábo?
chcem babetko aj priatel velmi po nom tuzime
Odporúčam ti, aby si sa trochu prehrabala vo fóre. Určite je tu veľa podobných tém.
aj ja chcem a už dlho a nedarí sa ☹
v prvom rade si musis odsledovat cyklus, pocas mesiaca je plodnych cca 6 dni a do tych sa musis trafit...musis zistit, kedy mas ovulaciu, to je najvhodnejsi den na otehu - nam sa podarilo 2krat v den ovulacie na prvy sup...a samozrejme, musite byt obaja zdravi...ak sa pokusate uz dlhsie ako rok, tak by ste to mali riesit u lekara...
nám sa tiež podarilo na prvý krát... a snažili sme sa hlavne počas plodných dní..no a ked sme sa rozhodli, že chceme bábätko, tak som začala užívať Femibion 800.. možno aj to nám pomohlo..
Super, ze si zalozila otazku na takuto temu..a teraz jako co, ked sa budes chciet nieco dalsie opytat? Skrknes sirku? Presne, jak pise petkave - pohrabkaj sa vo fore, je tu kopec obdobnych diskusii, hore si zadaj do vyhladavaca klucove slovne spojenie a ono Ti to vyhodi vsetky temy, ktore sa danou problematikou zaoberaju 😉 PS: Pouzivat ciarky nie je trestne! ;-o))))
haha, keby to tak zalezalo od polohy, uz by som mala doma futbalove muzstvo. Jedine, co sme neskusili bolo tusim zavesena za nohy dole hlavou.
Radsej si odsleduj plodny hlien a ovulaciu. Ak ste obaja zdravi, tak otehotnies v hocijakej polohe.
Nuž, nezávisle od polohy, niekedy to trvá pol roka, aj rok...
ze vraj misionarska poloha -a daj si pod zadocek maly vankusik-to odporucal gynekolog mojej kamaratke.... 🙂
ano vankus pod zadok a potom nevstavat ale lezat 30min. na bruchu
Ja som tiež presvedčená, že od polohy to nezávisý 🙂
skus papat femibion 800 ked chete byt tehotny kyselina listova pomoze tvojmu telu v nutri pripravit sa na babo...a my sme otehotneli vzdy pri klasike misionar
Skusala si uz Doktora Jonasa? U nas to klaplo🙂 Je tu niekde aj tema na MK.
zvolte polohu, kedy zena lezi na chrbte a po styku skus dat na chvilu hore nohy - u nas zabralo 🙂
Nie poloha je dôležita,ale treba nastaviť aj psychiku nie na "robenie" babätka. Neupnuť sa na tu myšlienku počas milovania. Psychika je mocny čarodej 😉 Uvidiš potom sa veľmi rychlo zadari 😉
ahoj podla mojich skusenosti je to vsetko o psychike my sme sa s manzelon pokusali sest rokov potom sme boli na IUI to nam vyslo na prvy pokus a teraz som tehotna druhy raz cakame dievcatko a to sme sexovali s vedomim ze sa nam to aj tak nepodari len tak tak sme boli rozhodnuty ist aj druhy raz na IUImali sme naplanovane na oktober a v auguste som otehotnela normalnou cestou 🙂 nemozes na to tak velmi mysliet ja viem je to tazko niekomu rozpravat ja som to tiez zazila 😖
jaaaj, babule, ved veselo sexujte, nech mate z toho radost, ono to pride, mozno ani nebudete vediet ako;)
njonja ahoj,skúšame "rozvrh" od Dr.Jonáša už 3 mesiac a nič,už som z toho unavená,asi to treba nechať na prírodu....beriem aj vitaminy Baby plan Calibrum,no zatiaľ som akurát pribrala 3kg....ale veď sú to vitamíny skupiny B,tak asi preto mám chuť do jedla...
ja som si nesledovala ziadne dni, ani nic neratala, nezatazovala som sa tym. my sme si povedali ze chceme a tak sme sa snazili dencoden 😀 a este som nepocula, ze by to zaviselo od polohy, ale boh ti ho vie, mozno aj 😀
vies co ? aj ja som skusala misionara a potom som co najdlhsie lezala .. stopjky som v postely sice nerobila , ale clovek ked je " zufaly " po roku a pol tak skusa vselico .... a nakoniec som otehotnela pri rychlovke pri polohe ja hore a hned sup do sprchy umyt a ide sa dalej 😀 😀 😀 😀 dokonca som ani nemyslela ze to vtedy vyjde 😅
Pane bože,nezabudnite pridať fotky,aby ostatné posúdili,či je to presne tak,ako radia.. 😨 Opýtam sa mojej 83 ročnej babky tá má 5 detí,určite vie,ako nato.. 😀
poznam aj par pripadou ked parik nevedel otehotniet,ze na dovolenke pri mori to vyslo 🙂 aj ja som otehotnela v egypte a sestra v chorvatsku a to im lekary davali takmer nulovu sancu na prirodzene oplodnenie... mozno to suvisi teda aj s tou psychikou ked sa clovek uvolni a neriesi...a poloha je podla mna asi aj jedno,ale po milovani nevstavat z postele popripade hore nohy nech pomoze gravitacia :P
ja sa s priatelom sa snazim otehotniet a nejako nam to nejde

Ahoj, počatie nezávisí od polohy, ale od toho či máš ovulácii, príp. od iných okolnosti. Ako dlho sa snažíte? Nebola si s tým u lekára?