Aká veľkosť folikulu je potrebná na ovuláciu?
Ahojte baby, dnes (štvrtok) som bola na folikulometrií, mám dominantný folikul cca 13-14mm. V pondelok mám prísť znova, aby sme vedeli naplánovať styk. Akú veľkosť musí folikul dosiahnuť, aby praskol a teda prebehla ovulácia? Chcela by som si to aspoň predbežne vypočítať, dr povedal, že ešte nechce radšej hovoriť, že určite budúci týždeň, ale deň skôr upresní v pondelok. Ďakujem 🙂
@kristinkaris To máš ozaj celkom silný na to, že má ešte len 12mm. Ja mávam takýto cca deň pred vrcholom testu, a ten mám okolo 15-16 DC. Ale otestujem aj ja už zajtra čo to ukáže 😁
@kristinkaris silný je, ale ešte nie je pozitívny ☺️
@kristinkaris ja sa do teplôt nevyznám, nikdy som to nesledovala 🙈
@denisa_deniska Ako si dopadla?
@kristinkaris ani ja 🙈 absolútne netuším o čo ide 🙊
Autorka, tak nakoniec čo som písala to číslo 13x18mm v stredu na sobe bolo 15-16mm (aj mi prišlo čudné, čo tu píšete jednočíslové 😁), a dnes 20mm. Keď som sa ho pýtala, kedy je ideál, tak povedal, že si máme nájsť na seba čas cez víkend no 😁
@denisa_deniska juuuuuj tak ten už je pozitívny, drzim palce 🍀
@kristinkaris mne takto vyskočila teplota na 21.deň v treťom cykle po MA. Ešte som večer predtým vravela manželovi, že som tento mesiac nemala ovulku a keďže mal narodeniny, užili sme si to bez 'tlaku'. Ráno teplota vyskočila a fešák bude mať o pár dní 7 rokov.
@denisa_deniska no ten už je parádny 🍀
@kristinkaris tak si držme palce dievčatá! ☺️
@kristinkaris
@denisa_deniska
Dievčatá tak ja dnes 19mm, odporučila nám snažiť sa zajtra večer. Aktuálne takýto test, dúfam, že to neprepasneme 🙈
mozem sa spytat ako ste dopadli?presne take hodnoty som aj ja mala

@kristinkaris ono je zvláštne najmä to, že podľa tej folikulometrie a testov sme totálne každá iný prípad, tak môzeme my zisťovať podľa tej druhej, ale aj tak to nebude na inú platiť 🙈