Aké lieky vám pomohli počas snaženia sa o bábo?
Ahojte s manželom sa viac ako rok snažime o dieta zatial sme ziadne lieky ani nic nebrali prave preto sa chcem opytat na nieco overene ake lieky vam pomohli aj pre zenu aj pre muza u nas je mozno problem ze manzel chodi domou len cez vikendy 😏neviem
@ardnaxela1989 Inozitol (čistý) a alchemilkovy čaj 👍
@ardnaxela1989 vyskusaj gynex kvapky od Energy... Nerobím s tym ani nic podobne.. Len uz dve v rodine pomohli tie kvapky... Vyskusaj
@nina2310 ano o tychto kvapiekk som uz aj ja pocula a dost o nich rozmyslam ze si ich kupim
pokiaľ je to viac ako rok, nič sa nestane ak pôjdete do CAR na základne vyšetrenia, my sme išli po 4m snaženia, lebo ja mám 36r a mužovi zistili oligo...čiže by sme sa zbytočne snažili a strácali čas, čiže aspon základne testy, určite Vám dajú aj info čo užívať, každý potrebuje niečo iné, z krvy zistia, ak niečo chýba ako môjmu mužovi chýbal vit. D, prípadne zistia stav kyseliny listovej, čiže na škodu to určite nebude 🙂
@ardnaxela1989 urcite navštíviť CAR, ako tu bolo odporúčané uz... Zakladne vyšetrenia ak by bolo vsetko v poriadku, podporit to. Max nejakymi vitamínmi na podporu otehotnenia. Aby ste zrazu nezistili ze presiel dalsi rok, dva a stále nic... 😊
Inofolic a Folandrol, kvapky Gynex, este som citala zaujimave prepojenie bakterii z ust a plodnostoi takze urcite dentalna hygiena a Decko berieme mimo leta uz dlho
Ahoj ja som zacala pravidelne doplnat zelezo a do mesiaca som otehotnela
@ardnaxela1989 dokonca svagrinej uz povedali, ze dieta mat nebude.. A po uziti kvapiek asi 2mesiace brala, otehotnela... Urcite vyskusaj, držím palce
@ardnaxela1989 ja som pila alchemilkovy caj od zaciatku ms po ovulaciu a brala B-komplex. Snazili sme sa 5 mesiacov, po tom co som si tieto dve veci nasadila som teraz v 6tt 🙂
@janewithane Inofolic som začala tiež užívať pred týždňom, no priateľovi som Folandrol ešte nekúpila, keďže ja sama ten Inofolic beriem veľmi krátko. Čo som čítala tak sa užíva 3 až 6 mesiacov. Brala som klasickú kys.listovú 400mcg aj Femibion 1, tak verím že Inofolic "pomôže" pretože veľa žien si ho pochvaľuje. Určite potom zakúpime aj Folandrol. 🙂 Zatiaľ tomu dávame čas.
@majka6548 @janewithane my sa pokúšame už rok (od decembra min. roka), pozitívny test sa nám prvýkrát podaril až v auguste, ale potom mi prišiel ms. :( beriem Femibion 1 cca od apríla a na odporúčanie môjho gyn aj Inofolic od augusta. asi je to len v Božích rukách
@marytesss Úplne Vás chápem. My sa snažíme ešte krátko, no aj tak som nešťastná. Narazila som tu aj na milé žienky, ktoré vedia pochopiť a podporiť pretože každá tu máme nejaký problém.
Asi to má byť tak ako píšete. Čím viac to sílim a premýšľam a čakám čo príde, tak to asi len odďalujem. Prajem Vám veľa šťastia! M.

@ardnaxela1989 najlepšie si je odsledovať ovulačné dni, no je to dosť málo cez víkend.. ale zas len tak s liekmi by som nevymýšľala skuste lekára ten vam určite poradí