Aké máte skúsenosti s Inofolicom?
Ahojte,
Uzivam inofolic este len 4.tyzden (2x denne) na upravu cyklu ale mam pocit ze sa mi este viac rozhodil cyklus kedze som v 49. DC a mrcha stale nic. Asi je to este skoro hodnotit ale v kazdom pripade ma zaujima, ake mate s nim skusenosti pozit. aj negat.? V 38.DC som mala dva dni slabo ruzovy vytok aj trochu bolesti v podbrusku - mohla to byt menstruacia? Kedze ma este par dni palila zaha tak som si robila tehot.testy (asi 10 😅 no su negativne 😔.
Budem teda rada za vase skusenosti baby 🙂 Dakujem
Brala som aj ked nepravidelne.. cyklus nerozhodil, otehotnela som ale ci aj vdaka inofolicu neviem odpovedat
@vazky_a_motyle Brala som ho asi tri mesiace. K tehotenstvu nepomohol, cyklus mi nerozhadzal, ale upravili sa mi po ňom výsledky z cytológie
@nina004 Dakujem, a ak sa mozem opytat tak co kokretne upravil?
@irenka_peinlich Dakujem, a skusala si nieco ine na upravu cyklu a ovulaciu s cim mas dobre skusenosti?
@taktotedanie Dakujem a mozem sa spytat za ake obdobie sa ti podarilo otehotniet? No ja dufam ze to ma nejaky vyznam, tiez som parkrat zabudla uzit, horsie je ze ma z neho casom zacalo napinat. Cize si si nevsimla, ze by si mala pocas uzivania slabsiu menstruaciu?
@vazky_a_motyle tak paradoxne ja som mala cyklus celkom pravidelny cca 30 dni a cim viac roznych doplnkov a vitaminov som skusala tym som mala pocit, ze sa mi cyklus rozhadzal 🙈 Ale na ovulaciu ti mozem poradit vceliu matersku kasicku, konkretne bee well fertile. Nastartoval mi ovulaciu a pri mojom podozreni na PCO na zaklade hodnoty AMH 7,76 sa mi upravila hodnota AMH na 4,9.
@vazky_a_motyle Prvu krabicku som uzivala pravidelne a neudialo sa nic.. dalsiu krabicku som si kupila asi po mozno 10 mesiacoch znova , ze to skusim a vybrala som skoro cele balenie mozno mi ostal jeden blister a zistila som, ze som tehotna ale hovorim nebrala som ho pravidelne a niekedy len 1rbl denne
Cyklus som mala normalny a nebadala som na sebe ziadne zmeny
@irenka_peinlich No ja mam PCO 🙁 citala som aj o tej vcelej materskej kasicke, je aj cerstva ale ked mas dobre skusenosti s tym bee well fertile tak si objednam to, dakujem Ti 🙂
@vazky_a_motyle nie je zac 🙂 tiez som mala cerstvu, ale uprimne bol to hrozny boj kazde rano jest. Takto je to super v tabletach plus obsahuje Myo inositol, co aj Inofolic a kyselinu listovu.
@irenka_peinlich Ano citam si o tom prave akurat ma napada, ze asi by nebolo dobre kebyze uzivam sucasne bee well fertile aj inofolic..🤔 tak skusim od bud. mesiaca len tu vceliu a uvidim 🙂🙂
@vazky_a_motyle mne k tehotenstvu nepomohol, brala som ho dva mesiace a musela som ho vysadiť lebo mi hrozne rozhádzal cyklus a mala som dlhší a bolestivejsi menzes
@vazky_a_motyle Mala som po konizácii stále zle výsledky z cytológie a chceli robiť ďalšiu ,ale keď som potom prišla na kontrolu,tak sa výsledky zlepšili. Nič iné okrem inofolicu som nemenila ani iné doplnky nebrala,tak to pripisujem tomu

Ahoj, ja som ho uzivala asi 5 mesiacov, k otehotneniu mi teda nepomohol, ale cyklus mi pekne rozhadzal a predlzil. Za mna inofolic ziadne zazraky.