icon

Aké máte skúsenosti s Inofolicom?

vazky_a_motyle
18. júl 2022

Ahojte,
Uzivam inofolic este len 4.tyzden (2x denne) na upravu cyklu ale mam pocit ze sa mi este viac rozhodil cyklus kedze som v 49. DC a mrcha stale nic. Asi je to este skoro hodnotit ale v kazdom pripade ma zaujima, ake mate s nim skusenosti pozit. aj negat.? V 38.DC som mala dva dni slabo ruzovy vytok aj trochu bolesti v podbrusku - mohla to byt menstruacia? Kedze ma este par dni palila zaha tak som si robila tehot.testy (asi 10 😅 no su negativne 😔.
Budem teda rada za vase skusenosti baby 🙂 Dakujem

irenka_peinlich
18. júl 2022

Ahoj, ja som ho uzivala asi 5 mesiacov, k otehotneniu mi teda nepomohol, ale cyklus mi pekne rozhadzal a predlzil. Za mna inofolic ziadne zazraky.

taktotedanie
18. júl 2022

Brala som aj ked nepravidelne.. cyklus nerozhodil, otehotnela som ale ci aj vdaka inofolicu neviem odpovedat

nina004
18. júl 2022

@vazky_a_motyle Brala som ho asi tri mesiace. K tehotenstvu nepomohol, cyklus mi nerozhadzal, ale upravili sa mi po ňom výsledky z cytológie

vazky_a_motyle
autor
18. júl 2022

@nina004 Dakujem, a ak sa mozem opytat tak co kokretne upravil?

vazky_a_motyle
autor
18. júl 2022

@irenka_peinlich Dakujem, a skusala si nieco ine na upravu cyklu a ovulaciu s cim mas dobre skusenosti?

vazky_a_motyle
autor
18. júl 2022

@taktotedanie Dakujem a mozem sa spytat za ake obdobie sa ti podarilo otehotniet? No ja dufam ze to ma nejaky vyznam, tiez som parkrat zabudla uzit, horsie je ze ma z neho casom zacalo napinat. Cize si si nevsimla, ze by si mala pocas uzivania slabsiu menstruaciu?

irenka_peinlich
18. júl 2022

@vazky_a_motyle tak paradoxne ja som mala cyklus celkom pravidelny cca 30 dni a cim viac roznych doplnkov a vitaminov som skusala tym som mala pocit, ze sa mi cyklus rozhadzal 🙈 Ale na ovulaciu ti mozem poradit vceliu matersku kasicku, konkretne bee well fertile. Nastartoval mi ovulaciu a pri mojom podozreni na PCO na zaklade hodnoty AMH 7,76 sa mi upravila hodnota AMH na 4,9.

taktotedanie
18. júl 2022

@vazky_a_motyle Prvu krabicku som uzivala pravidelne a neudialo sa nic.. dalsiu krabicku som si kupila asi po mozno 10 mesiacoch znova , ze to skusim a vybrala som skoro cele balenie mozno mi ostal jeden blister a zistila som, ze som tehotna ale hovorim nebrala som ho pravidelne a niekedy len 1rbl denne
Cyklus som mala normalny a nebadala som na sebe ziadne zmeny

vazky_a_motyle
autor
18. júl 2022

@irenka_peinlich No ja mam PCO 🙁 citala som aj o tej vcelej materskej kasicke, je aj cerstva ale ked mas dobre skusenosti s tym bee well fertile tak si objednam to, dakujem Ti 🙂

irenka_peinlich
18. júl 2022

@vazky_a_motyle nie je zac 🙂 tiez som mala cerstvu, ale uprimne bol to hrozny boj kazde rano jest. Takto je to super v tabletach plus obsahuje Myo inositol, co aj Inofolic a kyselinu listovu.

vazky_a_motyle
autor
18. júl 2022

@irenka_peinlich Ano citam si o tom prave akurat ma napada, ze asi by nebolo dobre kebyze uzivam sucasne bee well fertile aj inofolic..🤔 tak skusim od bud. mesiaca len tu vceliu a uvidim 🙂🙂

pavla456
18. júl 2022

@vazky_a_motyle mne k tehotenstvu nepomohol, brala som ho dva mesiace a musela som ho vysadiť lebo mi hrozne rozhádzal cyklus a mala som dlhší a bolestivejsi menzes

nina004
18. júl 2022

@vazky_a_motyle Mala som po konizácii stále zle výsledky z cytológie a chceli robiť ďalšiu ,ale keď som potom prišla na kontrolu,tak sa výsledky zlepšili. Nič iné okrem inofolicu som nemenila ani iné doplnky nebrala,tak to pripisujem tomu