icon

Aké modlitby ste sa modlili na počatie bábätka?

kniznicocka
16. aug 2022

Aké modlitby ste sa modlili na počatie babatka? Aby Boh pomohol 🙂

Strana
z2
kniznicocka
autor
16. aug 2022

@beata_k no tiež nechapem niketore komentare 🙂 ale tak su ľudia a ľudia , ďakujem vam

luludikvietok
16. aug 2022

@kniznicocka Ak ti môžem poradiť, neupinaj sa na také veci, myslím predmetové, ja som ju tiež mala, darovala mi ju kamarátka, ktorá vedela, akú veľkú túžbu po dieťati mam, dokonca sme sa aj modlili z knižky, co bola vlastne k tej šnúrke, ak ti môžem poradiť dôveruj Bohu a Panne Márii, ved oni poznajú každé jedno naše prianie, modli sa ako sa zvykneš modliť a dôveruj :-*

kniznicocka
autor
16. aug 2022

@luludikvietok ďakujem :*

janulik2008
16. aug 2022

@mikadooo som veriaca ale s tým že človeče pomôž si aj Boh ti pomôže súhlasím. Vždy si spomeniem na príklad čo som niekde videla že bola potopa a muž vyliezol hore na strechu domu. Prosim Boha aby ho zachránil. Prišiel prvy čln on že nejde jeho záchrani boh. Čln odišiel. Prišiel druhý čln, to isté. Voda stúpala a muž sa utopil a keď bol pred bohom pýta sa ho že bože modlil som sa aby si ma zachránil, prečo si ma nezachránil a Boh mu odpovedá " a čo myslíš, kto ti poslal tie člny?" 😉😀

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
17. aug 2022

@kniznicocka "Jak si spravne přát"...ono aj zmena myslenia pomáhá, neupinat sa na stužky a modlitby a Vobec na to..však stačí uprimne povedat, napisat si priania, modlitbu...a to plati aj pře neveriacich resp věřícich nie priamo v Boha, niektori veria vesmiru, univerzu, vyssej sile.. prostě uprimne povedat v co dufas, co si zelas, naco si připravena, urobit maximum a zbytok nechat či Bohu, vesmiru, osudu, anjelovi, univerzu...Ak to má prist tak to pride (já viem, že sa mi to lahko hovori...já som doslova nenavidela taketo řeči). A teda musim povedat ze babo přišlo v ten najspravnejsi čas...♥️🙏

suzibandit
17. aug 2022

@kniznicocka mne pomohlo zacat citat svate pismo a dodnes v nom nachadzam odpoved na mnohe zivotne otazky...

llull
Autor odpoveď zmazal
llull
17. aug 2022

@kniznicocka novénu k Panne Márii z Pompeji. Už druhé čakáme...

concordia
17. aug 2022

@kniznicocka Stuzka sv. Dominika - davaju zadarmo u Salezianov, je k tomu aj knizka s modlitbami - tie su na tom podstatne.
Ak to mate k Salezianom daleko, mozno napisat a poprosit o zaslanie.

kniznicocka
autor
17. aug 2022

@concordia kde mam napisat prosim vas?

kniznicocka
autor
17. aug 2022

@pink_lady ❤️

solida1
17. aug 2022

@kniznicocka k sv.Dominikovi, nosila som aj pásik. A k sv. Rite.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
michaelka_
18. aug 2022

@kniznicocka zachej.sk

saxana000
18. aug 2022

Neviem ci zrovna modlitba pomoze ale skus mysliet pozitivne a netlacit na pilu..
Prilis sa na to upinas..nechaj to na prirodu a ked sa dlhsie nedari smer doktor nie kostol..

sardinka32
18. aug 2022

@kniznicocka brala si predtým antikoncepciu? nebola si na potrate? aj to moze byt dovod, preco sa teraz nedari. Modliť sa možeš čokoľvek...k svätému Charbelovi, sv. Judovi Tadeášovi, sv. Filoménke...atď atď...svatých je veľa, ruženec...litánie...deviatniky...treba veriť a dôverovať Bohu, ale nečakať, že modlitba je kúzelná formulka, že je to ako hodiť mincu do hracej skrinky. Môžu to byť aj staré hriechy v rodine, ktoré toto spôsobujú. Najskor ale zisti, či je u Vás po zdravotnej stránke všetko v poriadku.

cervenaruza123
18. aug 2022

@kniznicocka Ja som sa modlila skoro kazdy den desiatok ruzenca "ktoreho si Panna z Ducha Svateho pocala" (len sa netreba inspirovat tym, ze panna no 😀 ) . Dlho sa nedarilo, tak som sa zacala modlit "ktory nam Ducha Svateho zoslal", nie za pocatie, ale za prijatie situacie. Myslim, ze je dolezite sa modlit ani nie za konkretnu vec, ale skor tak s doverou sa obracat na Boha, prosit o pomoc a o silu v danej situacii prijat Jeho volu a aj hladat cesty, ako si aj pomoct sam a nespoliehat sa zase len na Jeho zazrak. Lebo aj bylinky, lekari a ich vedomosti a podobne veci pochadzaju z prirody co nam dal On a z rozumu, co nam dal On. Treba ist na to citlivo, rozpravat sa s Nim o tom, netlacit na pilu a modlit sa s doverou v akukolvek cestu, co nam pripravil. Aj ked je to velmi tazke.

kniznicocka
autor
18. aug 2022

@cervenaruza123 ďakujem za podporu, my sa zatiaľ nesnažime dlho, ale mam to stale v hlave neviem ako to vypustiť :(

melany4
18. aug 2022

@sardinka32 noo to som si aj ja kedysi myslela, antiku som nikdy nebrala ,na potrate som nebola a staré hriechy v rodine o takých tiež neviem..
Ešte sme žili čisto až do manželstva ...
Čiže nieje to celkom pravda podľa mňa...
Proste neplodnosť je ako choroba ktorá si nevyberá 😴

sardinka32
18. aug 2022

@melany4 ved preto som tam napisala, ze treba najskor lekarov pochodit...popritom sa modlit s hlbokou doverou, ale necakat, ze ked sa pomodlim, automaticky si to vymodlim a najlepšie aj rýchlo...svata Monika sa modlila za obratenie syna tusim 20 rokov az kym bola vyslyšana...Ja som o dve deti prisla, tvrdili mi, ze uz nebudem moct mat vzhladom k istym okolnostiam, dokonca mi naznacovali, ze sa o to nemam uz ani pokušať a nakoniec sa podarilo...cely čas som sa modlila...

majkaaa318
18. aug 2022

@kniznicocka mne na spovedi jeden starší kňaz odporučil modliť sa k sv. Dominikovi, že on sám vedel o mnohých pároch, ktorým to pomohlo bez ohľadu na ich zdravotný stav. Tak sme sa viac krát modlili deviatnik a nosila som pri sebe v peňaženke aj medailonik sv. Dominika (kúpila som ho v katolíckom knihkupectve pri jednom kláštore). A ešte je knizocka Modlitby pre tehotné mamičky, tam je aj pekná modlitba za počatie dieťaťa. Neviem či iba toto pomohlo, ale možno nám to dalo silu riešiť veľkú životnú zmenu (sťahovanie, nová práca, vyskúšali sme napro metódu) a do pol roka sa podarilo. Tak vnútri som si povedala, že ak to vyjde tak dám z vďaky synovi meno Dominik. Už bude mať tri roky a má aj mladšieho brata 😉

kniznicocka
autor
18. aug 2022

@majkaaa318 ďakujem

cervenaruza123
20. aug 2022

@kniznicocka To z hlavy nedostanes, ked clovek chce dieta, neda sa na to prestat mysliet. Treba si nedovolit sa tym az tak trapit. Ja som sa najviac trapila paradoxne prve mesiace, ked sa nam nedarilo. Potom som si uz nejak zvykla ci co a prezivala som to o cosi menej. Ked si veriaca, tak to mozes brat aj ako taku skolu pokory, ucenie sa dovery v Boha a trpezlivost. Osobnostny rast. Ja som sa snazila to tak brat. A sustredit sa na ine veci v zivote zatial, kym nie je dieta, tak robit to, co sa s dietatom nebude dat. A som rada, musim povedat, ze dieta nakoniec prislo sice o dost neskor ako sme cakali, ale bola to jedna z najvhodnejsich situacii ked to spatne zhodnotim a aspon sme mesiace a roky predtym nepredepkarcili, ale sme si ich uzili. Ja osobne si myslim, ze aj modlitba pomohla, zverili sme to Bohu do ruk a nam dieta poslal v spravny cas. Nie tak ako sme si my mysleli, ze je najlepsie, ako ako On vedel, ze je najlepsie. A mam pocit, ze aj kvoli tomu dlhsiemu cakaniu sme za ten cas sami osobnostne vyrastli a dcerke vieme teraz ponuknut citovo aj vychovne stabilnejsie a laskavejsie prostredie. Vsetko zle je na nieco dobre.

avantime
4. okt 2025

Ja sa modlím POmpéjsku novénu modlitby gréckokatolícky Verím v jedného Boha, Otče náš aj Raduj sa Bohorodička, ale to je jedno. Už nie za dieťa na to sme čakali skoro 12r a na druhé skoro 17r. Ale neviem, či som to dobre pochopil?

Idem takto:

Začína znamením kríža, slovami: V mene Otca ...,

Verím v jedného Boha...

Otče náš....

Sláva Otcovi, ktorý nás Stvoril. I teraz: Raduj sa....

Sláva Synovi, ktorý nás vykúpil. I teraz: Raduj sa....

Sláva Svätému Duchu, ktorý nás posväcuje. I teraz: Raduj sa.....

Sláva Otcu i Synu, i Svätému Duchu. I teraz, i vždycky, i na veky vekov. Amen.

Otče náš:

Ó, Ježišu, odpusť nám naše hriechy, zachráň nás od pekelného ohňa a priveď do neba všetky duše, najmä tie, ktoré najviac potrebujú tvoje milosrdenstvo.

Tento ruženec sa modlím natvoju česť, Kráľovná posvätného ruženca.

Radostný ruženec

1. Prečistá Panna Mária, ktorá si počala zo Svätého Ducha, daj, aby sme boli pokorní.

Po každom desiatku na konci:

Sláva Otcu i Synu, i Svätému Duchu. I teraz, i vždycky, i na veky vekov. Amen.

Ó, Ježišu, odpusť nám naše hriechy, zachráň nás od pekelného ohňa a priveď do neba všetky duše, najmä tie, ktoré najviac potrebujú tvoje milosrdenstvo.

Po 5tom pridám modlitbu prosebnej časti prvých 27 dní Spomeň si....v Pompejách.
Amen. /28.deň-54.deň to samozrejme zmením na Ďakovnú časť: Čo ti môžem dať,.......sa utiekame k tebe. Amen./

Kráľovná posvätného ruženca, oroduj za nás. 3X

Potom idem od začiatku už bez Verím....Bolestný a Slávnostnýý ruženec.

JE TO OK?

Strana
z2