icon

Ake vitamíny na otehotnenie odporúčate?

diaszoky
13. apr 2022

Baby brala som inofolic vmk, muz folandrol maca kotvicnik pil viac nez tri mesiace obaja co mam este skusit?☹️Snazime sa rok uz prave robime vysetrenia ja mam mrchu ako hodinky za tipy rady skusenosti

Strana
z3
diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha presne

diaszoky
autor
16. apr 2022

@matkahelka podhybujem poznam tri styri kamky a boli na prefuk a zbytocne a psychicke ujmy a fyzicku bolest mali

diaszoky
autor
16. apr 2022

@nana27 hore som spominala ze som ho brala pol roka

diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha praveze nechcem az tak velmi ze sa idem zblaznit chcem babo no vnimam to pokorne

diaszoky
autor
16. apr 2022

@stannkal drzim vam silno prsty🙏🏻Aj ja si myslim, ze v niektorych pripadoch jebto skor vec nahoda ale napr ten inofolic ked zaberie trlm babam po roku tehu do mesiaca dvoch to asi nahoda nebude

miskamicha
16. apr 2022

@diaszoky no ver mi ze podvedomie pracuje 🙂 vit.D je este doporuceny ak neuzivate. Inak len pockat na vyaledky vysetreni

diaszoky
autor
16. apr 2022

@biii7 my podla toho kedy ke muz doma chodi na tyzdnovky a navyse plodne dni vzdy vystihneme

diaszoky
autor
16. apr 2022

@tanya65 ty vole 7??

diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha aj ten uzivame

miskamicha
16. apr 2022

@diaszoky tak uz len vyckať 🙂 a snazit sa kazdy druhy den cely cyklus 🙂

diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha my uvecsa kazdy den sa snazime lebo kazdy sruhy sa bojim ze stracame dni

miskamicha
16. apr 2022

@diaszoky kazdy den to nie je vhodne. Povedali nam to aj v CAR

diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha no tak oddnes budeme kazdy druhy

matkahelka
16. apr 2022

@diaszoky nemali ist na "prefuk", ale na laparku. je to v narkoze a bez bolesti. vlastna skusenost. ja by som bez toho neotehotnela.

diaszoky
autor
16. apr 2022

@matkahelka no tak ja to beriem ako posledno poslednu stanciu

miskamicha
16. apr 2022

@diaszoky nam to takto doporucili v CAR.

cucoriedkacucoriedka
16. apr 2022

@natasha1988 mne veru pravidelne na gynde robia všetky vyšetrenia...ale za 40 eur

cucoriedkacucoriedka
16. apr 2022

@biii7 áno.zena je plodná 12 hodín...problém je v tom aby si vystihla ovuláciu...po menzes preto lebo spermie vydržia aj 5 dní vo vajickovode a ak nastane ovu na 9...10 deň ako u mňa tak je šanca otehotnieť aj tesne po menzes...niektoré ženy vravia že otehotneli cez menštruáciu.toto je prakticky nemožné.milovali sa cez ms ale otehotneli cez ovu.

diaszoky
autor
16. apr 2022

@miskamicha budeme🙏🏻✅

diaszoky
autor
16. apr 2022

@cucoriedkacucoriedka presne ale mne zas gynda povedala, ze po ms
Tesne maju ovulku iba zeny s kratkym napr 22dnovym cyklom

natasha1988
16. apr 2022

@diaszoky plodne čo do kvantity, len ta kvalita finalne je otazna

beahavala
13. feb 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my sme sa snazili vyse roka ale ja som teda neuzivala nic na podporu otehotnenia, proste sme to brali tak ze hadam to vyjde a nakoniec vyslo, az ked som zistila ze som tehotna zacala som uzivat ogestan

Strana
z3