Ake vitamíny na otehotnenie odporúčate?
Baby brala som inofolic vmk, muz folandrol maca kotvicnik pil viac nez tri mesiace obaja co mam este skusit?☹️Snazime sa rok uz prave robime vysetrenia ja mam mrchu ako hodinky za tipy rady skusenosti
@matkahelka podhybujem poznam tri styri kamky a boli na prefuk a zbytocne a psychicke ujmy a fyzicku bolest mali
@miskamicha praveze nechcem az tak velmi ze sa idem zblaznit chcem babo no vnimam to pokorne
@diaszoky no ver mi ze podvedomie pracuje 🙂 vit.D je este doporuceny ak neuzivate. Inak len pockat na vyaledky vysetreni
@miskamicha aj ten uzivame
@diaszoky tak uz len vyckať 🙂 a snazit sa kazdy druhy den cely cyklus 🙂
@miskamicha my uvecsa kazdy den sa snazime lebo kazdy sruhy sa bojim ze stracame dni
@diaszoky kazdy den to nie je vhodne. Povedali nam to aj v CAR
@miskamicha no tak oddnes budeme kazdy druhy
@diaszoky nemali ist na "prefuk", ale na laparku. je to v narkoze a bez bolesti. vlastna skusenost. ja by som bez toho neotehotnela.
@matkahelka no tak ja to beriem ako posledno poslednu stanciu
@diaszoky nam to takto doporucili v CAR.
@natasha1988 mne veru pravidelne na gynde robia všetky vyšetrenia...ale za 40 eur
@biii7 áno.zena je plodná 12 hodín...problém je v tom aby si vystihla ovuláciu...po menzes preto lebo spermie vydržia aj 5 dní vo vajickovode a ak nastane ovu na 9...10 deň ako u mňa tak je šanca otehotnieť aj tesne po menzes...niektoré ženy vravia že otehotneli cez menštruáciu.toto je prakticky nemožné.milovali sa cez ms ale otehotneli cez ovu.
@miskamicha budeme🙏🏻✅
@cucoriedkacucoriedka presne ale mne zas gynda povedala, ze po ms
Tesne maju ovulku iba zeny s kratkym napr 22dnovym cyklom
@diaszoky plodne čo do kvantity, len ta kvalita finalne je otazna
my sme sa snazili vyse roka ale ja som teda neuzivala nic na podporu otehotnenia, proste sme to brali tak ze hadam to vyjde a nakoniec vyslo, az ked som zistila ze som tehotna zacala som uzivat ogestan

@miskamicha presne