Ake vitamíny na otehotnenie odporúčate?
Baby brala som inofolic vmk, muz folandrol maca kotvicnik pil viac nez tri mesiace obaja co mam este skusit?☹️Snazime sa rok uz prave robime vysetrenia ja mam mrchu ako hodinky za tipy rady skusenosti
@matkahelka podhybujem poznam tri styri kamky a boli na prefuk a zbytocne a psychicke ujmy a fyzicku bolest mali
@miskamicha praveze nechcem az tak velmi ze sa idem zblaznit chcem babo no vnimam to pokorne
@diaszoky no ver mi ze podvedomie pracuje 🙂 vit.D je este doporuceny ak neuzivate. Inak len pockat na vyaledky vysetreni
@miskamicha my uvecsa kazdy den sa snazime lebo kazdy sruhy sa bojim ze stracame dni
@diaszoky nemali ist na "prefuk", ale na laparku. je to v narkoze a bez bolesti. vlastna skusenost. ja by som bez toho neotehotnela.
@natasha1988 mne veru pravidelne na gynde robia všetky vyšetrenia...ale za 40 eur
@biii7 áno.zena je plodná 12 hodín...problém je v tom aby si vystihla ovuláciu...po menzes preto lebo spermie vydržia aj 5 dní vo vajickovode a ak nastane ovu na 9...10 deň ako u mňa tak je šanca otehotnieť aj tesne po menzes...niektoré ženy vravia že otehotneli cez menštruáciu.toto je prakticky nemožné.milovali sa cez ms ale otehotneli cez ovu.
@cucoriedkacucoriedka presne ale mne zas gynda povedala, ze po ms
Tesne maju ovulku iba zeny s kratkym napr 22dnovym cyklom
my sme sa snazili vyse roka ale ja som teda neuzivala nic na podporu otehotnenia, proste sme to brali tak ze hadam to vyjde a nakoniec vyslo, az ked som zistila ze som tehotna zacala som uzivat ogestan

@miskamicha presne