icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

ajka23
29. okt 2007

ani ja, ale sranda musi byt, aj keby na chleba nebolo... 😀 😀 😀
ten moj ma tak hneva, nikdy tu neni, aj keby som vedela, kedy je ovu, tak sa asi oplodnim sama, alebo co... ☹ 😠 😀 😀 😀

lia
29. okt 2007

ale ty to mas ine,uz sa vam dlhsie nedari,tak vyskusaj a budes vediet kedy mas asi ovu.

ajka23
29. okt 2007

lius, moj problem je, ze ani neviem, ci sa nam nedari... 😒 😀 😀 😀

jul
29. okt 2007

no ja som zacla robit tie testy na 10-ty den od zacatia mrchy a kazdy druhy den sa maju robit.
predavaju aj take testy,ze su tam 2ks,tie som kupovala ja,stali tusim okolo 70,-sk

ajka23
29. okt 2007

to je take drahe? 😕 no dobry biznis... 😖

jul
29. okt 2007

no ja som tak vlastne zistila,ze mam ovulku pokazde,tymi testami,potom som isla dokimu na folikulometriu a zaroven som aj tieto ovu testy robila,tak som to mala 2x potvrdene,ze ovulka je 15.3.2007 😀

jul
29. okt 2007

no to su este lacne,lebo niektore maju len 1 test v krabicke a stoji aj 90 korun.Sak ale co by si nespravila pre mimi???

ajka23
29. okt 2007

ved prave... 😉 na nete su tusim lacnejsie, len neviem, ci to nie je len pre CR... 😒

jul
29. okt 2007

vies co,ja mam tie testy ece doma v nocnom stoliku 😀 kuknem aka to je znacka

freyadee
29. okt 2007

babulky ahojte... mali ste uz taku skusenost, ze ked ste dostali mrchu, tak vam neklesla BT? 😕

ajka23
29. okt 2007

julis, ty budes pre moje deti dobra teta, ktora moze za to, ze vznikli... 😀 😀 😀

ajka23
29. okt 2007

ahoj frey, ja ked som merala BT, tak som nemerala cez mrchu, akosi som to brala automaticky, ze ked dosla, tak je to pase... 😒

ajka23
29. okt 2007

akurat ma potesil manzel, ze tu nebude ani v stredu a ani otec a ja by som mala robit cely den a ema sa nema ako vencit... 😔 je mi do placu z toho, neviem, co mam robit... 😢

jul
29. okt 2007

aji,tak moj sa volal Verify,ale mala som aj ine,uz neviem znacky,ale kukni toto. Cez net 6 LH testou +1 tehu k tomu zadarmo za 360,-

http://www.lacnetesty.sk/index.php?page=ovu_tes...

jul
29. okt 2007

frey,mne bazalka klesla uz 1 den pred mrchou

freyadee
29. okt 2007

diky moc aji aj tak..

ajka23
29. okt 2007

nie je to nejake drahe, ked si hovorila, ze si si kupila dve v baleni za 70? 😕

ajka23
29. okt 2007

a kto vie, ako dlho to cestuje... 😒 😀 😀 😀

ajka23
29. okt 2007

vy viete vzdy tak z nicoho nic zmiznut... 😒 😠 😀 😀 😀

jul
29. okt 2007

co cestuje? 😕

ajka23
29. okt 2007

idem od vas, idem papat... 😵 😵 😵

ajka23
29. okt 2007

tie testy... 😀 😀 😀

jul
29. okt 2007

ja odbieham,ozehlim jednu vec,pridem ,napisem 😀

ale na to musis natrafit,ze 2 v 1 baleni 😒 ,inak aj 90 sk 1 test stoji.Vies co,ja sa pokukam po tych ,kde su 2v1 aj u nas v karlovke na poliklinike,aj v petrzke v kerfure,ja som tam vzdy kupovala,aj v poluse a tak.Ked najdem tieto 2v1 tak ti kupim.Potom ked sa stretneme,tak ti ich dam 😀

ajka23
29. okt 2007

dobre, si zlata... 😵 😵 a kup mi aspon dve balenia, alebo tri? 😕 😀

jul
29. okt 2007

idem aj ja,nejaky mam spomaleny zase net 😠
papa

ajka23
29. okt 2007

pa

mixka
29. okt 2007

ahojte, este tu niekto strasi 😕 ???

pipka
autor
29. okt 2007

ste tu este? 😕
ale ste toho dnes popisali...idem citat 😉

pipka
autor
29. okt 2007

ajuska, u nas v lekarni maju aj tie testy, co su 5 v jednom baleni plus jeden tehu test 😉 na Zahradnickej na rohu ta lekaren. 😉
ja mam este odlozeny ten historicky prvy ovulacny s // po vyse roku 😀 aj ked mi bol na nic... 😅

pipka
autor
29. okt 2007

inak, dobre, ze ste dnes nedosli za mnou do roboty, lebo dnes som mala na hovado blby den 😠 😅 same nervy a stres, asi by som sa aj ja mala dat odkliat 😒