Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
pekne 😀 .nemate pivnicu??ani my nemame,ale chvalabohu mame vsetky blbosti v skrini a pod postelou.a asi styri hokejky ma na druhom balkone.aj tie mi vadia 😀
pivnicu mame, ale to je iba taka mala kopka... nic moc s tam nezmesti.. 🙄 mame tam bicykle a lyze a par blbosti a je to plne..
a vy uz hore? 😕
jul bre ranko, sak je uz kopa hodin 😀 😀 😀
juliššš,ja som lkazdy den od 7:30 hore 😀 🙄
😕 😕 😕 ja som dnes nejak skoro hore 🙄
babky to mate asi este taky zvyk z roboty,nie?
mixi ,ja som vcera zehlila cely vecer aj som sa popalila a vobec som nenadavala 😅
tak ja asi vediem, lebo ja vstavam 6.3O 😀
mna zobudi R ked vstava,ja uz potom neviem zaspat 😖 .tak idem robit ranajky a uz som potom hore.
uz mam dovarenu polievocku,uz mam nalozene 😀 ,da si niekto??
ja ee, ja si dnes robim na obedik placku, mnaaam 😵 ale bru chut 😉
ja som tam vcera dala viac muky,pre toto ja potrebujem presne vediet kolko coho sa dava 😨
ja mam dnes segediiin od tety Margit 😀
ece vcera vecer som varila,aby som nemusela dnes 😎
Liušššš aku mas polievocku???
preco od tety margit julišš??
nepozeravas Mafstory?
lius, lenze to sa neda povedat presne, lebo zalezi aj od toho, na akom struhaku postruhas zemiaky a ci su vodovejsie viac alebo menej... skratka musis mat pre to cit 🙂
nie,uz spim julišš 😀
vcera dostruhal R zemiaky,lebo ja som bola uz dorezana 😲 😠 a nastruhal to na zlom struhadle,lebo ze na tom to nebolo dobre.proste si zlahcil robotu. 😖
liušš a nemas nejake kucharske knihy? alebo si to najdi na nete v receptoch a podla toho var,ja to tak robievam
😀 neboj lius, nabuduce to bude uz lespsie 😉
ja chodievam spat az okolo 2-hej,3-tej ,preto potom tak dlho vyspavam 🙄
juliššš,mame zeleninkovu polievocku,male keliky,mrkvicka,hrasok 😝 a knedlicky 😝
mam,ale nemala som cas sa uz kukat a myslela som,ze to zvladnem.neva,na buduce nedam tolko muky.a myslim,ze to uz ani nebudem robit 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀
lius, ale ved to nemozes takto vzdat hned po prvom neuspechu... 😖 ja mam dnes v plane robit poobede jablkovu strudlu, mnam 😵
to sama varis aj knedlicky robis sama?? 😕 😲 😲
mixi mnaaaaaaaaaaam 😝 😝 😝
julišš a preco sa tak vola segedin??
lebo je tam teta Margit a ona len segedin stale vyvara 😀
jul, aj muzik rano takto zajasal 😀 😀 😀

za chvilku to nemam hotove urcite, to by si musela vidiet, co tam je... momentalne nechodime, lebo sa nie je kam postavit...